GooD`MeN Posted March 17, 2011 Report Share Posted March 17, 2011 Vakar pilnos apmeros izbaudiiju taa saucamo MAZO 5dienu 5cos ar taxi parvilkos majas guleejis esmu 2h! Vopshem juutos pec zhopas! nebiju domaajis,ka pilsletas klubi buus tik tukshi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
joJO^ Posted March 17, 2011 Report Share Posted March 17, 2011 Cepums tam, kurš atradīs video ar meiteni skolā kaut kādā 8. klasē, kura "nemanāmi" pačamda savu važīnu un tad paosta roku. Šķiet, Ray William Johnson arī viņu review'oja. Nekas cits kā neuzpeld, bet tas nav īstais. http://www.funnyjunk.com/funny_gifs/1052889/Sniffing+in+class/ Šitas ir tas,ko domāji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted March 17, 2011 Report Share Posted March 17, 2011 iesakiet kadu baaru kur 2dienas vakaraa varetu pasedet... Riiga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted March 17, 2011 Report Share Posted March 17, 2011 Šitas ir tas,ko domāji? iesakiet kadu baaru kur 2dienas vakaraa varetu pasedet... Riiga. Red Fred (padārgs, bet patīkams iestādījums) Ļeņingrada (ir Brenguļu alus) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted March 17, 2011 Report Share Posted March 17, 2011 Kokteiļ bārs grēcinieku iela 24! Bet tur tikai var pasedet un padzert kokteiļus! Nekads tuc tuc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted March 17, 2011 Report Share Posted March 17, 2011 +dailjais dzimums kur biezhak apgrozaas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted March 17, 2011 Report Share Posted March 17, 2011 Es saprotu, ka tu tur mācies n šit, bet tas iestādījums ir krimināls Sākot ar bārmeņiem un beidzot ar publiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted March 17, 2011 Report Share Posted March 17, 2011 +dailjais dzimums kur biezhak apgrozaas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted March 17, 2011 Report Share Posted March 17, 2011 Publika tur vispar nav , vinjsh jau sakuma neteica, ka vajag tautu, tikai pasedet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
joJO^ Posted March 17, 2011 Report Share Posted March 17, 2011 (edited) Sa4akarēkos ar editiem,sanaca fignja,ka neko pats vairs nesaprotu P.s Sorry par spam! Gribeju gudri ielikt bildi,nekas nesanaca! Edited March 17, 2011 by joJO^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted March 17, 2011 Report Share Posted March 17, 2011 Vakar pilnos apmeros izbaudiiju taa saucamo MAZO 5dienu 5cos ar taxi parvilkos majas guleejis esmu 2h! Vopshem juutos pec zhopas! nebiju domaajis,ka pilsletas klubi buus tik tukshi! Laipni lūgts atpakaļ un bariņā Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted March 17, 2011 Report Share Posted March 17, 2011 tam radījumam morāles normas ar nazi uz sejas būtu jāiegravē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted March 17, 2011 Report Share Posted March 17, 2011 (edited) Tādai uz vietas žokli izkoriģēt. Pajāt, ka vecene EDIT: Tie, kas ir Twiterī - retvītojat lūdzu http://twitter.com/#!/GrafomaansLV/status/48379876155199488 Edited March 17, 2011 by kRi Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 17, 2011 Report Share Posted March 17, 2011 Izdzeeru alinju,kas staveeja ledusskapii juutos pec cilveeka tagad stumju kotles magaa ar kartupelj biezputru Izvannojos jau, jaiet buuus chuchaat Ritaa atkal briest kodiens Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted March 17, 2011 Report Share Posted March 17, 2011 (edited) goodij, uzmini no kas man atkal saplīsa Cik kustināju, tad piša ir vadam pie pašām ausīm, bet nesaprotu kādā veidā viņu nelokot un neraustot visu laiku sapist tā, ka viņš kopš pišas sākuma brīža 1 dienas laikā vispār vairs viena auss nešancē. Saki ko darīt, nest atpakaļ? Kaut tev jau tur citas normālas ausis nebija, ne? Bezvadu jau nav? Edited March 17, 2011 by Nightmares^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
griffin Posted March 17, 2011 Report Share Posted March 17, 2011 Jums ir skaņa ? Itkā citiem ir, bet man tieši šim video nav skaņas, kur varētu būt vaina ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asijs Posted March 17, 2011 Report Share Posted March 17, 2011 Ir skaņa, bet tikai vienā pusē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted March 17, 2011 Report Share Posted March 17, 2011 Vienu dienu itkā pa dienu silts, tad atkal aukstāks, šodien tāds riebīgs vējelis bija kauluzāģīgs. Aigāju pusdienas paēst uz kafūzi, paņēmu pusporciju pikanto, sen nebiju ēdis, baigi labā, tikai no pikantās tur tik nosaukums vien bija, un salīdzinot ar porcijām kādas agrāk bija tagad daudz mazākas Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 18, 2011 Report Share Posted March 18, 2011 goodij, uzmini no kas man atkal saplīsa Cik kustināju, tad piša ir vadam pie pašām ausīm, bet nesaprotu kādā veidā viņu nelokot un neraustot visu laiku sapist tā, ka viņš kopš pišas sākuma brīža 1 dienas laikā vispār vairs viena auss nešancē. Saki ko darīt, nest atpakaļ? Kaut tev jau tur citas normālas ausis nebija, ne? Bezvadu jau nav? Taatad tev tagad tikai 1na auss skan? UN drochiijot to vadu nekas nemainaas un neraustaas? Nes tik shu Moshk 3 lietas labas lietas Nu jau ar pifchiku buuus jaanaak Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted March 18, 2011 Report Share Posted March 18, 2011 (edited) Jums ir skaņa ? Itkā citiem ir, bet man tieši šim video nav skaņas, kur varētu būt vaina ? Bez ausu drātēšanas - skan tikai kreisajā pusē. Līdz pusei vadu no kontakta izrāvu - skan abās. Wierd, viss pārējais shits skan uz abām pusēm, bez kontaktu ļurkāšanas. Pēdējā darba diena - vairs nav spēka iet pašīt no 10-23, iešu tikai 15... Visa pēcpusdiena un vakara sākums jāpavada kaut ko zāģējot vai slīpējot. Jāiebrauc veikalā pēc kādas 4pakas vai divām, gan jau mašīnas bagāžniekā neuzvārīsies. Edited March 18, 2011 by DominiX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted March 18, 2011 Report Share Posted March 18, 2011 Taatad tev tagad tikai 1na auss skan? UN drochiijot to vadu nekas nemainaas un neraustaas? Nes tik shu Moshk 3 lietas labas lietas Nu jau ar pifchiku buuus jaanaak Jā, atkal kreisā atteicās, tāpat kā iepriekšējo reizi. Dročījot vadu arī vairs nekas nemainās Nu kaut kad piekāpšu 1dien vai 2dien. Nu nezinu gan, man vairs kaut kā negribās tās pašas ņemt, ja man jau 2 brāķi un vēl cik tev tur no tās pašas partijas PRESTIGE Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 18, 2011 Report Share Posted March 18, 2011 Nightmare man bija pievedums Taa kaa turpmaako 2vu gadu laikaaa(kamer garantija) vareshu tevi ar shiiim ausiim nodroshinaat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted March 18, 2011 Report Share Posted March 18, 2011 Es es nevaru nogriezt vadu, pielodēt pa jaunam un pārbaudīt, ja tomēr neskan, tad nest tev atpakaļ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
UrbanAstronaut Posted March 18, 2011 Report Share Posted March 18, 2011 4 4 4 4 = 15 ? :DDD Tāda hohma Saliec zimes pats Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted March 18, 2011 Report Share Posted March 18, 2011 Man matene ne tuvu nav stiprākā puse. Vajadzēja 20 sekundes, lai saliktu pareizi. Tajā video kaut kādi doktori 2 minūtes risināja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now