novijas Posted August 6, 2010 Report Share Posted August 6, 2010 lololololololololol Link to comment Share on other sites More sharing options...
kedshoot Posted August 7, 2010 Report Share Posted August 7, 2010 Diezgan interesanta nakts. Vizinajamies pa jelgavu un centra sanaca uztaisit dragu ar civicu, kad tas bija cauri, griezos pagrieziena un prieksa menti. Godigi sakot, gandriz apmizos no bailem, jo domaju, ka sas papisisu tiesibas. Ments man prasa, kapec ta smirds peec sajuga, un vienigais, kas uz sitiena iesavas prata bija tas, ka pateicu, jauna masina, neesmu piesavies . Vins man protams uzbrauca, teica, zel, ka nenokera uz radara, tad 3menesus varetu ar kajam staigat. Stulbakais vel tas, ka nebija ieslegtas gaismas, par ko man tie kropli uzlika 30ls sodu.. Tad vel bijam kautkada privatmaja uz tusu, kas bija galigi garam. Pilns ar pierijusiem skeiteriem un mazgadigajam un vel stulbais draugs saka lekties ar viniem. Viss sava zinja tiri ciesami, ja nenem vera to, ka man pec 2h jabrauc uz volejbola secenem, bet naak atrubons. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted August 7, 2010 Report Share Posted August 7, 2010 Tev naktī nav ieslēgtas gaismas, tev uzliek sodu un menti ir kropļi? Forša loģika Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted August 7, 2010 Report Share Posted August 7, 2010 Ārā latiņa rāda +32 grādi, peldos un sēžu ārā, kad vairs nevar izturēt, paslēpjos pie datora. Bet saule nav spēcīga, ir tāda kā dūmaka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted August 7, 2010 Report Share Posted August 7, 2010 (edited) +33 grādi, arī tāda kā dūmaka kas aizsedz sauli. Kopumā nevar sūdzēties vēl. EDIT : http://www.tvnet.lv/zala_zeme/daba/341365-...zraisit_negaisu Edited August 7, 2010 by ModeratO Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted August 7, 2010 Report Share Posted August 7, 2010 Aizdod kāds man 15 ls līdz 1. vai 2. septembrim, atdošu 20ls Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted August 7, 2010 Report Share Posted August 7, 2010 https://www.ferratum.lv/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted August 7, 2010 Report Share Posted August 7, 2010 Tur nav summas, ko man vajag, un dienas ar neder Bet laba ideja, ka sms kredīts biju aizmirsis par tādu fīču Link to comment Share on other sites More sharing options...
boyg Posted August 7, 2010 Report Share Posted August 7, 2010 Bet laba ideja, ka sms kredīts biju aizmirsis par tādu fīču sms kredītā, pirmais kredīts tik izsniegts bez procentiem (līdz 100LVL) un atmaksas posms ir līdz 30 dienām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kedshoot Posted August 7, 2010 Report Share Posted August 7, 2010 Forša loģika Vispar jau ielas ir loti labi apgaismotas un es vienkarsi nepamaniju, ka man vinas nebija ieslegtas, dega tikai gabariti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted August 7, 2010 Report Share Posted August 7, 2010 (edited) boyg, es šobrīd tur reģistrējos ienāca prātā tieši tā pati adrese, kas tev jest Edited August 7, 2010 by AmE Link to comment Share on other sites More sharing options...
desina Posted August 7, 2010 Report Share Posted August 7, 2010 https://www.ferratum.lv/ Bet cik visur skatos tik no 21 gada ! Vai ir tādi ātrie aizdevumi no 18 gadiem un bezdarbniekam-skolniekam ? Itka ne .... bet nu varbūt tomēēr kads zina citu informāciju.. .......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
griffin Posted August 7, 2010 Report Share Posted August 7, 2010 Atkal ir parādijušies odi Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti jesuz Posted August 7, 2010 Report Share Posted August 7, 2010 no kādiem 22:00 līdz 0:00 ir odi, pēctam vairs nav Link to comment Share on other sites More sharing options...
aM` Posted August 7, 2010 Report Share Posted August 7, 2010 Kļūdies Odi ir apmēram no 00:00-2:00 vakarā, pēctam tie sūdi vairāk nelidinās, bet šajā karstumā viņi ātri sprāgst! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchWarZ ;) Posted August 8, 2010 Report Share Posted August 8, 2010 LOL tagad skatos kaut kadu naudas speli pa lnt, un ble taa vadiitaaja laikam aizrijas ar udeni jeb ko vinja tur dzer un nabadziite nevar beigt klepot, gandriz izmiizu uriinu pa dirsu :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 8, 2010 Report Share Posted August 8, 2010 Sjo tiko beidzaas mans eirotrips pa LIETUVU Bleee taaa nopixaajos un iztuseejies sen nebiju! Ideala atpuuta ir tepat 80km attalumaa! iists kūrorts! Kempingaa normaali dzhumpiiijam! Esmu apslimis tas gan ir d1rsaa! Taa ir kaa ar slapjaam zekjeem tuseeju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banāna Telefons. Posted August 8, 2010 Report Share Posted August 8, 2010 Esmu beidzot atgriezies Latvijā! Pirmo reizi ir tā, ka grūti pierast pie LV valodas. Pamanīju arī, ka mans SHIFT taustiņš ir sācis sprūst... Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti jesuz Posted August 9, 2010 Report Share Posted August 9, 2010 naisīgi, tikko spēlēju ruleti un no 10euro uzvārīju kādās 15min laikā pāri pa 80 eurikiem, gandrīz 90. Tad izdomāju prikolam uzlikt 25euro uz melno, jo pirmstam kādas 4reizes bija sarkanais. Papisu to un tad sāku papist, tagad vel no tiem ~80 euro palicis ir 0.38 EURO! NIIIIIIIICE, aizmigt nevaru Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperS Posted August 11, 2010 Report Share Posted August 11, 2010 Norm madonā vētra koki visi nolausti, jumti norauti, citiem logi izsisti , tagad mežu vietās ir pļavas un mums piepilsētā elektrības 2 dienas nebija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted August 11, 2010 Report Share Posted August 11, 2010 Iesaku visiem iečekot alkohola veikalu Rīgā, Barona 104, pie bērnu pasaules. Kampari18.lv Cenas sakarīgas, ir arī akcijas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted August 11, 2010 Report Share Posted August 11, 2010 taveejais ja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted August 11, 2010 Report Share Posted August 11, 2010 (edited) teikšu, ka jā, bet oficiāli, senča! Piebildīšu to, ka vēlāk būs iespēja alkoholu pasūtīt uz mājām. Edited August 11, 2010 by emys Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted August 11, 2010 Report Share Posted August 11, 2010 emy, arī pēc 22 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted August 11, 2010 Report Share Posted August 11, 2010 BLJA WATAFAK OUTLAW NEIET. ?!?!? WOTA FOK IZ ZIS SHIT. ITS FOKIN IMPOSOBOL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now