bencik Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 Šodien es arī Jimbugu satiku. Dabūju atpakaļ savas Zipenes, kuras pa pālim papisu, un viņš divus Tērvetniekus par labo sirdi Nu es tieshi vinju satiku ar diviem aliniem rokaas Shodien jau juutos daudz labaak, es arii reti slimoju, bet iesnas var nokert jebkurs jautajums cik aatri maak tikt valjaa Papilinaaju shitaadu shidrumu degunaa Vibrocil, ahuuna labs, akd es jums saku, maksaa 3ls 4emta, bet man liekas vajag recepti, karoch iesaku visiem kam pashlaik ir iesnas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 ciitiigi gaidu pavasari aaraa neliidiishju kameer nepaliks, vareetu +15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 bļad nahuj te daudzi raksta: "apstīšos, apsties,jāpstās" nevis "apskatīšos, apskaties, jāpaskatās" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 Kuri nesaprata, tad tas par DoubleT komentu Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 smieklīgi :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 Jau otro nedēļu kā aizeju gulēt pēc 3. Viss laiks sajucis. Pagaršoju D-night, iegaršojās. Tas dzeltenais nevisai, bet tas kas rozīgs bija tīri ok. Rīt jāsēž mājās un jaskatās filmas. Apnicis tusēt, nemaz nejūtu kā nauda nāk un iet. Šodien vismaz foršs laiks bija, prieks ka pavasaris klāt un vasara vairs nav aiz kalniem. :wub: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 Te kāds/a ir? Iesakat kādu normālu filmu ko novilkt. Kādu jaunu komēdiju ~2008/2009! Bet trakerī kur nav invaits vajadzīgs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 Ieteiktu komēdiju krievu valodā filmas nosaukums "Labākā filma 2" Itulkosi pats krieviski Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 Kāds links kādam nav? Es zinu par šo filmu, bet nemagu naitji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 http://yy.lv/download.php?f=33638 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 http://yy.lv/download.php?f=33638 O! Liels, Tev paldies :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
never thought Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 Ar labu nakti ;Dby d diviitss vinja sievaa fakin eksy es tevi miilu diviit :DDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHILLSIDE Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 (edited) Nu ko šonakt jāiet gulēt, jābeidz spēlēt gign pubā, ja nē jau trešā sutka būs kā neesmu normāli izlīdis no gigna. :/ p.s. GN. ALL!!!!!!!!!! Edited April 4, 2009 by edgars797 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted April 4, 2009 Report Share Posted April 4, 2009 jeb gaidi eziiic driiiz pa pjankai solija ierasties man gan jaiet guleet otraa diena kad esmu galiigaa pilaa. pirms 30 min atnacu majas. idzeeru 1 litru hektoru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted April 4, 2009 Report Share Posted April 4, 2009 DoubeT, vakar nostījos ''Pall Bart: Mall Cop'' krievu valodā, no filebase.ws, diezgan normāls. Tā ir '09 gada komēdija, varēja ierēkt apskaties treilerīti, man patika tas moments kur tipja viņš gribēja slīdēt pa grīdu līdz sienai un apstājās uz puses, psc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted April 4, 2009 Report Share Posted April 4, 2009 (edited) Piecēlos,noskatījos 2 simpsonu sērijas,un tgd esmu svaigs kaa gurkjiits Jaaiechaapo gignaa,cerams ka nav pilns .. Veelaak jaanokachaa kaada komeedija,lai vakara buutu ko skatities .. p.s edgars797,tavs sigs smird ,es domaaju ka man pa monitoru prusaks skraida Edited April 4, 2009 by attachment Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted April 4, 2009 Report Share Posted April 4, 2009 diviitss vinja sievaa fakin eksy es tevi miilu diviit :DDD e??? ko kas kur.. neee noopietni nezinu par ko bzaars Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted April 4, 2009 Report Share Posted April 4, 2009 pirms 30 min atnacu majas. idzeeru 1 litru hektoru. varonis, lepojamies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted April 4, 2009 Report Share Posted April 4, 2009 Ziniet ko ? Man liekas, ka divīts vēl dzer kopš Bauskas pasāciena Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted April 4, 2009 Report Share Posted April 4, 2009 mulkjibas ,,,, nu varbut biki Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted April 4, 2009 Report Share Posted April 4, 2009 Bled besis... krch es jūs nemīlu Link to comment Share on other sites More sharing options...
kVNE Posted April 4, 2009 Report Share Posted April 4, 2009 i'm bāack, šovakar normāli pasēdējam ar draugiem/dzenēm un iedzērām alus, bija labi, jo nebija tā kā vienmēr, kad sadzeramies un ārdamies.. Bija diezgan ahūni labi kā jums iet ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted April 5, 2009 Report Share Posted April 5, 2009 es gan visus miilu kaut gan shii diena noteikti ir diena, kad es vareetu nomirt saaksim ar to ka man ir temperatuura, iespeejams, visaadi vareetu buut taa kaa ir saacies pavasaris, kaa neatnjemamu savas dziives sastaavdalju es vareetu noteikti mineet Herpi, ar lielo burtu, shogad izcili suliiga un liela bet vispaar man nenaak miegs, un ir nereaali milziigs pohmelis.. es pirmo reiz' sastopos ar probleemu, ka cilveeka organismaa notiek kas taads, ka tev ir slikti un tu pat paguleet nevari visnotalj, man galva ir kaa spainis, jo vakar tieshaam liidu vannaa ar visaam dreebeem man ir jauki draugi, kuri noteikti to buus iemuuzhinaajushi foto, un jaavaktee, lai taadi briinumi netiek ielikti draugos bet jebkuraa gadiijumaa es jums noveelu jauki pavadiit sho briinishkjiiigo dienu, a kas shodien starp citu par dienu? ja godiigi nav ne jausmas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted April 5, 2009 Report Share Posted April 5, 2009 kaut gan shii diena noteikti ir diena, kad es vareetu nomirt saaksim ar to ka man ir temperatuura, iespeejams, visaadi vareetu buut taa kaa ir saacies pavasaris, kaa neatnjemamu savas dziives sastaavdalju es vareetu noteikti mineet Herpi, ar lielo burtu, shogad izcili suliiga un liela bet vispaar man nenaak miegs, un ir nereaali milziigs pohmelis.. es pirmo reiz' sastopos ar probleemu, ka cilveeka organismaa notiek kas taads, ka tev ir slikti un tu pat paguleet nevari visnotalj, man galva ir kaa spainis, jo vakar tieshaam liidu vannaa ar visaam dreebeem man ir jauki draugi, kuri noteikti to buus iemuuzhinaajushi foto, un jaavaktee, lai taadi briinumi netiek ielikti draugos bet jebkuraa gadiijumaa es jums noveelu jauki pavadiit sho briinishkjiiigo dienu, a kas shodien starp citu par dienu? ja godiigi nav ne jausmas... es juutos kaa valis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now