Jump to content
GIGN Forum

Dziesmina


Mr.Kill
 Share

Recommended Posts

Tātad , izlēmu ielikt jau publiski nākušo dziesmu biggrin.gif . Dziesmas autors : es Video indženieris un klipa viedotājs : Jānis Škutāns jeb Lebron ( kiberpasaulē maz pazīstams ) . Dziesma ir par Relouderu jeb kā viņs tagad sevi dēvē ''pure-lv'' . Dziesmas tekstā ir minēta 100 % patiesība !!! Ko nu tur vairs , kačajam un iezviedzam smile.gif --- >>>> Ze stinker

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 76
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Neskatoties uz to ka Mr.Kill elikā vairs nelaiž

Pirmkārt , es nekad neesmu bijis elikā un arī neplānoju turp doties ! Otrkārt , ja tu to spried pēc komentāriem pie daRek`a movie , tad tu domā nepareizi , jo tos komentus rakstīja neviens citš kā ūūūBer smadzenes Rīlauders !!!

Link to comment
Share on other sites

nooke , tieši tā ! Mēs savu slikto reputāciju ieguvām pateicoties Relouder ! Un tāds lielākais izlēciens bija kad viņš Bijach māti nosauca par eh....ehmm........ suņu matīti !!!!

Edited by Mr.Kill
Link to comment
Share on other sites

Nu ok, teikshu kaa ir. Dziesma nebija no krutajaam, bet arii slikta nebija. Dazhas vietas pat bija tiiri seksiigas. laugh.gif Vismaz prieks ka dzeks shitik radoshi apdirsh kaadu. Zhetons no manis. Gaidu tavu naakamo gabalu, tikai tagad noliec kkaadu augstaak staavoshu cilveeku. Aaa jaa, es tev zhetonu tomeer nedoshu. thumbsup.gif

Link to comment
Share on other sites

lol , ar šo es nemaz necenšos reputāciju uzlabot. Ar šo es vnk gribu parādīt Reloudera patieso būtību !!!!

Nu interesanti vai tiešām mūs tik ļoti interesē Relouder patiesā būtība! No atskaņām tur patiesībā ne miņas, bet nu labi... Šis vairāk liekas pēc NAVI cenšanās pacelt sevi šā komūna acīs! Tik pat labi varējāt šo lietu privāt1 nokārtot!

p.s piedziedājums forši izstrādāts, jo vārds smirdi apstājas pie SMI - to varēja kkā labāk izfunktierēt, lai rīmes aiziet pie loģiska nobeiguma, bet nu labi pietiks kritizēt!

Link to comment
Share on other sites

Rikky , lol ! Pirmkārt , tur nekā neloģiska nav . Vnk čatā nodiršanai nav nekāda jēga ! Šitais vismaz ir kaut kā pamanāmāk ! Otrkārt , nu kā tad tu ieteiktu pazemot ?

P.S - Atceras , ka nav obligāti jābūt tādai pašai reakcijai kā ADMINIEM !

Link to comment
Share on other sites

Es esmu biki n00bisks jo neko nezinu par N.A.V.I. slikto reputaaciju smiliez.de_2125.gif un neko sliktu arii par rel arii nevaru teikt. Jo nu vispaar par CS intereseeties kas notiek latvijaa/pasaulee saaku tikai nesen. Visu laiku iemiiljoju 1serveri un speeleeju vinjaa kameer aizklapeejaas vai apnika biggrin.gif . Nu pie teemas: Nu dziesma jau itkaa priek6 1. reizes nav nemaz tik slikta un mr.kill g00d job ja vien rel man nebuutu labs pazinja (netaa). biggrin.gif

Link to comment
Share on other sites

pirms tu saki lai kāds atbild par saviem vārdiem

atbildi par savu smaku

smiliez.de_2125.gif

āā tāds labais, tur vēl vairāki teksti bija lieliski. Drīkstu palūgt vārdus? smile.gif

mr. kill - žēl ka tas komentāros nebiji tu, jo izārdīt ņurbuli ir īstu veču stilā happy.gif

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share


×
×
  • Create New...