Jump to content
GIGN Forum

OdyZ

Mirstīgais
  • Posts

    86
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by OdyZ

  1. OdyZ

    Google+

    Palūgšu vēlreiz [email protected] Paldies PINHEAD
  2. Nu ja tu gribi zināt cilvēku domas - nafig taisi balsošanu? Varēji vienkārši ļaut viņu aprakstīt kādu mēs viņu redzam, jo piedāvātie varianti bulšits, praktiski visi nozīmē vienu un to pašu - ar tiem tu parādi, ka tev viņa liekas simpātiska un mūsu domām nav nozīmes..
  3. OdyZ

    Saeimas Atlaišana

    Jebal - šis vārds šodien mani vnk besī ārā .. kas ir mļin - neviens nejēdz vairs pareizi rakstīt?? Ko visi var at-dzīt - tačkas no Vācijas?
  4. OdyZ

    Zona

    Man nokia "klucis" + LMT - the same shit..
  5. OdyZ

    Fruity Loops

    1. Atver Piano Roll (jebkuram instrumentam, kanālam) - kreisajā augšējā stūrī .. bulta uz leju, Helpers, Ghost Channels .. var arī - Alt + V 2. Piano rollā - kreisajā augšējā stūrī .. Magnēts vērsts uz leju (3.ā ikona no kreisās, vien. vecākās FL versijās, tā būs pēdējā ikona, bez magnēta - kā Tavā skrīnšotā) .. aka Snap to Grid uzliec piem. 1/6 (man tā uzlikts) .. ja liksi, piem. none - notis būs grūti novietot precīzi..
  6. Otra dziesma - "Rap das armas" .. bet Loona izpildijumā (Loona - parapapapa)
  7. OdyZ

    Jautie Testi

    "Rezons teu" flippot puisīt! Nav jēgas strīdēties - es jau tā pat esu uzvarējis!
  8. Darīts, kā nekā pats reiz biju skauts! Iesaku visiem - īpaši jauniešiem, kuri dienas lielāko daļu pavada pie PC sēžot!!!
  9. OdyZ

    Virtual Piano

    Īzī.. fhfj l k k fhfl k h h un piedz. j jj h j jj k h jj h j jj h j
  10. OdyZ

    Amazing Magic Trick

    Kas nav iespējams? Tas triks ir tik elementārs - bāc Veicot triku galvenais ir tas, cik soļus jāveic - a.k.a. pāra vai nepāra darbības! piemēram: 123 456 789 šis ir tas režģis - un pieņemam, ka sākums ir 2 .. tātad .. ja jāveic 7 soļus .. tad viennozīmīgi varu teikt, ka neatradīsies ne uz 2,4,6,8 lauciņiem, jo lai arī cik darbības tu veiktu uz tiem varēs atrasties tikai veicot pāra skaita darbības.. tālāk neskaidrošu - pārāk elementāri...
  11. OdyZ

    Pilsētiņa(s)

    Pamestie PSRS brīnumi -> http://www.spoki.lv/foto-izlases/Pamestie-...-brinumi/196374 Labrāt šos objektus izložņatu..
  12. OdyZ

    The O.c.

    http://www.casttv.com/shows/the-o-c kvalitāte likās ok!
  13. OdyZ

    Pret Sausu ādu!

    Es kā reiz šon biju pie ārsta šajā jautājumā - nākamceturtdien pieraksts pie dermataloga - maybe varēšu tad kko pastāstīt kas un kā!
  14. OdyZ

    Nakts Riita Spams

    Šis man liekas daudz labāks traileris!! ->
  15. OdyZ

    Trailer Voice?

    Iemācies pats tā runāt, nav nemaz tik grūti - vismaz man nebija, dienas laikā daudz maz spēju atdarināt! Un šaubos, ka tādas programmas eksistē!
  16. OdyZ

    Fignja Prieksh Matiem

    izskatās pēc vaginālajām lodītēm, bet ja nopietni.. cik atceros Džonijam Depam Karību jūras pirātos tāda huiņa bij matos - un ja tas ir tas ko meklē tad, ja nemaldos, tiem vajadzētu būt bīdiem a.k.a "beads"
  17. OdyZ

    Pajokoja! :d

    Why? Tur NAV teikts, ka pats video ir feiks.. tur rakstīts, ka biļete ir feika.. pff Anyway - video tomēr ir feiks, bet ne dēļ tā, kas rakstīts tagos ..
  18. Muhāāhahahahahahahāā!!! Vnk bez komentāriem!!
  19. OdyZ

    Need Help

    Iekopē lūdzu arī programmas pirmtextu, lai varam pārliecināties! Ja godīgi, tad man tāds pats MD un nevaru iebrauk, kā tur tā štelle notiekās!
  20. OdyZ

    La-la Of The World

    macho raxtija:"start>accessories>entertainment>voice recorder" drošvien tur arī iegāji un neieraudzīji tādu voice recorder, bet ja Tu būtu gudrāks, tad pamanītu, ka tur atrodas tāds brīnums kā SOUND RECORDER!!
  21. OdyZ

    Zpd

    vecums... 17 dzimums...viens..laikam? 1. Vai Juus ziniet, kas ir anime ? - Jā, zinu 2. vai juus skataties anime seriaalus, filmas ? (ja jaa, tad kaadaa veidaa:cd,dvd,vhs, tv, internets) - Jā, skatos (TV, internets..bleach, naruto, dbz u.t.t.) 3. vai juus gribeetu uzzinaat kko vairaak par anime ? - Nē, zinu tik cik man vajag.. 4. vai juus veeleetos, lai televiizijaa raadiitu anime sriaalus un filmas ? - Vai tad televīzijā nerāda šādus seriālus un filmas!? (Kvai tie paši pokemoni pa LNT?) 5. vai jums ikdienaa sanaak saskarties ar anime ? - Jā, katru piektdienu gaidu jauno Naruto shippuuden sēriju.. 6. vai juus esat informeeti par to, ka Latvijaa ik gadu (peedeejo 4 gadu laikaa) noteik anime festivaals ? - Nē, un man pajāt! 7. vai jums ir interese apmeklee shaadus festivaalus ? - Nē, nav..
  22. http://www.photofiltre.com/
×
×
  • Create New...