Jump to content
GIGN Forum

yozhis

Mirstīgais
  • Posts

    314
  • Joined

  • Last visited

About yozhis

  • Birthday 04/15/1993

Profile Information

  • Location
    Aizpute
  • Gender
    Male

yozhis's Achievements

Uubergeks

Uubergeks (10/23)

0

Reputation

  1. Kesh, nevēlies es tev uz kontu nosūtu tos 10ls, un tu no saviem 500$ nopērc to programmu?
  2. Programma Laikam, ka tā nevarēs. Ja tev ir kredītkarte, vari to piereģistrēt paypal.com un tālāk izdarīt maksājumus.
  3. Pameklē deviantart.com http://www.deviantart.com/#order=9&q=sony+ericsson+theme
  4. Tieši viņa man palika Cēsīs pirms 2 dienām.. Un bez viņas nevaru piereģistrēties paypal.
  5. Tapēc ka īsti neizprotu paypal, bet ja tiešām neviens godīgs cilvēks nebūs, tad mēģināšu kko mēģināt pats. p.s. cik sapratu tur jāievada kartes kods, bet tā man pazuda (aizvakar). Karte bloķēta mētājas kaut kur Cēsīs, pats esmu Liepājas raj.
  6. Sveiki, gign`ieši. Es meklēju godīgu un saprātīgu cilvēku, ar kuru varētu sadarboties vienā lietā. Vēlos nopirkt programmu, bet to var izdarīt tikai ar paypal palīdzību. Tā kā pašam nav vēlme tur reģistrēties un pērties, tapēc piedāvāju tādu lietu: Ieskaitu tev kontā 10ls, programma maksā ~7ls(14$). Tie 3ls paliek pie tevis, bet par to gribu, lai tu nopērc un atsūti man programmas nopirkto licensi. Rakstat uz skype: yozhis Vai te pat forumā, (pm).
  7. yozhis

    Bikses Vajag

    paņem drauga, varbūt senča bikses kas tev ir par lielu un izskatīsies tieši tā pat.
  8. Tu izlasi piedāvājumus? Uz PM aizrakstiju. Es tātad varu tev uzzīmēt web dizainu piemēram par 50ls un varu ieteikt koderi pie kā griezties..
  9. Daunis esi tu! Kolinu var braukt pa trasēm un beigās kāds vinēsiet, tāpat arī f1.. Un ejamās spēles online? Tas vispār ir reāli? ķipa kādu doomu vai wolfiiti pa 2 iziet visas misijas. Domā ko runā..
  10. NHL, FIFA, NBA, CMR, F1.. Vairāk spēles un turnirus vari paskatīties lapā ar adresi, kas ir manā bildē!
  11. yozhis

    Vasara

    Runājot par vasaras sākšanos. Tā sākās tikai 21. jūnijā.
  12. Ideja tāda, piemēram šeit uzspiežot View new posts atveras lapa ar jaunajiem postiem.. varbūt kādam ir aizķēries skripts ka šo sarakstu var ielikt piemēram kādā lapā atsevišķi..? Paldies jau iepriekš!
  13. 27. 27 gados nezinu ipashi nevienu pirmkart kurs raksta bez garumzimem, spelee cs, un raksta tik nesakarigus teikumus dodu tev 13-14 gadus
  14. uz e107 naw taisits ne viens ne otrs. bet protams uz e107 var uzsist kadu kruto dizainu. ej pie akiras nomet kadus 50$ un domaju uztaisis. google- akira powered e107 (laikam)
×
×
  • Create New...