^Ali^ Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 Omg Dziesma pa pirmo Drusku atgādina Cosmos ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 Man skan jau 30 minūtes nais Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 āāā dziesmiņa perfekta gada nāājsiks (neskaitot fanu) - šis. gada gludākais - gludais Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 LOOOL kaa paarreecos no taa macho linka, shitais toch gaazh no kreesla Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 btw, to dziesmiņu (anfisas) klausoties var paspaidīt forward un rewind. rezultātā iegūsiet kaut ko līdzīgu kā man attachotajā failā es joprojām viņu klausos normālajā variantā dziesminja_Nx.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
YOo- Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 gada labaakais songs : skatiit te labais Link to comment Share on other sites More sharing options...
bukuciS Posted April 26, 2006 Author Report Share Posted April 26, 2006 (edited) Re kur atradu vienu Chinese food song naijsiks#2 Edited April 26, 2006 by bukuciS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 Gada labaakais nedzeeraajs - Odiņš Gada cilveeks kam liekas ka vinju neviens nesaprot - Koshkers Link to comment Share on other sites More sharing options...
sulik Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 gada llamas dziesma: looky here ps. special thanks to Symbiote Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 Re kur atradu vienu Chinese food song naijsiks#2 pff, es labāk uzlieku oriģinālu Ugly Kid Joe - Cats In The Craddle Link to comment Share on other sites More sharing options...
OdyZ Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 Ha lol macho, Ugly Kid Joe - Cats In The Craddle nav oriģinālizpildītāji šai dziesmai, ja nemaldos viņi šo kaverversiju izlaida 1993. Oriģinālā versija pieder Harry Chapin - 1974. gadā! Saņem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 Ha lol macho, Ugly Kid Joe - Cats In The Craddle nav oriģinālizpildītāji šai dziesmai, ja nemaldos viņi šo kaverversiju izlaida 1993. Oriģinālā versija pieder Harry Chapin - 1974. gadā! Saņem.. Lol keksinjsh jutas baigais papucis tagad, butu feini, ja kads apgaztu vinja teoriju (: Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 gada labaakais songs : skatiit te Haa haa tik laba klausiijos pusstundu un veel klausos Link to comment Share on other sites More sharing options...
OdyZ Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 Lol keksinjsh jutas baigais papucis tagad, butu feini, ja kads apgaztu vinja teoriju (: Droši.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 Gada Foruma Topiks - Nakts Rīta Spams. Gada Foruma Protestētāji - Dr. Pain & O'D'B @ Nakts rīta spams (Page 216 @ 8:25 līdz Page 238 @ 17:41) Spēks. --------> Jurko & Dr. Pain Gada ANALGINS - DAUNIS. Gada Labākā Dziesma Iekš GIGN CS Servera - Rapper's Delight by the SugarHill Gang. Gada Spēle - Gign All Stars Game. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 Ha lol macho, Ugly Kid Joe - Cats In The Craddle nav oriģinālizpildītāji šai dziesmai, ja nemaldos viņi šo kaverversiju izlaida 1993. Oriģinālā versija pieder Harry Chapin - 1974. gadā! Saņem.. kas tieši man būtu jāsaņem? Norāde par to ka tu esi kaut kāds kompleksains geļiks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 btw, to dziesmiņu (anfisas) klausoties var paspaidīt forward un rewind. rezultātā iegūsiet kaut ko līdzīgu kā man attachotajā failā Taads remix Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 (edited) gada atstumtaa : anfisa gada komatu "liceejs" : radler Edited April 26, 2006 by anfisa Link to comment Share on other sites More sharing options...
OdyZ Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 kas tieši man būtu jāsaņem? Norāde par to ka tu esi kaut kāds kompleksains geļiks. Tas nebija jāuztver burtiski, bet tā vairs nav mana problēma. Starpcitu, neesmu noliedzis, ka man ir kompleksi, un kas par to!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 gada patiesība par wormu Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 (edited) gada labākais "Nakts Riita spams" postotājs: -ha- Edited April 26, 2006 by -ha- Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 Tas nebija jāuztver burtiski, bet tā vairs nav mana problēma. Starpcitu, neesmu noliedzis, ka man ir kompleksi, un kas par to!? a es moška teicu ka tu to esi noliedzis? Acīmredzams stulbums no tavas puses. Atgriežoties pie tēmas - daudz gada nominācijas var iehavot iečekojot dabas brīnumu member titles Link to comment Share on other sites More sharing options...
bukuciS Posted April 26, 2006 Author Report Share Posted April 26, 2006 Starpcitu, neesmu noliedzis, ka man ir kompleksi Gada kompleksu iemiesojums - Odyz Link to comment Share on other sites More sharing options...
OdyZ Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 a es moška teicu ka tu to esi noliedzis? Acīmredzams stulbums no tavas puses. Atgriežoties pie tēmas - daudz gada nominācijas var iehavot iečekojot dabas brīnumu member titles OMG! Kur loģika!? Es saku, ka neesu noliedzis, ka man ir kompleksi. Tad kāda tomāta pēc mani varētētu interesēt vai tu to esi noliedzis, vai nē. Jebkurā gadījumā uz jautājumu tu neatbildēji - jeb atbildēji nekorekti. Atgādināšu jautājumu: Starpcitu, neesmu noliedzis, ka man ir kompleksi, un kas par to!? Nezinu vai pamaniji, bet pirms saikļa "un" ir komats, kas norāda, ka sākas jauna teikuma daļa - precīzāk mans jautājums. Precīzu atbildi tu nespēji sniegt, iespējams tādēļ, ka morfoloģija un interpunkcija nav tava stiprā puse, vei vnk tas ir, es citēju: Acīmredzams stulbums no tavas puses. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 omg OdyZ dajot bassu! var redzēt, ka interpunkcija ir viņa lauciņš Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now