big_shit Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 Tātad... iespējams šito labāk vajadzēja likt pie sūdzībām, jo es vēlos izteikt sūdzību par wormu un spiti. Šorīt agri no rīta (es vēl čučēju) šie abi ienesās istabā un, kliegdami "apaļš kā pūpols", sāk mani sist ar pūpolzariem/vairāk gan kaut kādiem žagariem. Lieki teikt, ka biju drusku šokēta un izmisusi. Tas nav tas labākais veids kā pamosties! Vai kādu no jums arī kāds nelietīgi nopēra? P.s pirmo reizi uztaisīju jaunu topiku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 big_shit, vaitad tevi pirmo reizi per, ka tik izmisusi biji? Katraa zinjaa, mani pirmo reizi nenopeera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 iemet linku uz demo, tad saaksim domaat, kas ar tiem 2 riebekljiem jaadara ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spite Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 Sen biji pelniijusi Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 (edited) Mani gan vienmeer noper kad esmu majaas un saldi gulju .. Beet tas taksh forshi , kaa kaads partewiim domaa , un nelauj paguleet !!! P.s big_shit nu bet taada ir taa trakaaa trakaa tradiicija !! Edited April 9, 2006 by ecology Link to comment Share on other sites More sharing options...
big_shit Posted April 9, 2006 Author Report Share Posted April 9, 2006 aaa tjipa - jo vairāk sit, jo vairāk mīl Link to comment Share on other sites More sharing options...
.instinkt Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 Agraak taa bija tradiicija ,muusdienas taa ir vnk sishana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 (edited) big_shit, un es domāju ka es vienīgais tāds biju kurš tika pamodināts 06:00 un tika nopērts bez žēlastības! Edited April 9, 2006 by Venom Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 (edited) hehe pamodos pats un nopeeru riktiigi savu maasu OWNED Edited April 9, 2006 by DJ MUman Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 Žīdu tradīcijas neatbalstu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 Žīdu tradīcijas neatbalstu. lohs Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 pamodos ( nu peectam taapat guleeju taalaak ) kad opis atsuutiija iiszinju ar sveicienu puupolsveetdienaa. lieki teikt, ka biju shokaa, jo par taadu puupolsveetdienu biju aizmirsusi. un protams puupolu mums maajaas nebija, taa kaa neviens mani nenopeera un es guleeju veel ilgi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 aaa tjipa - jo vairāk sit, jo vairāk mīl Ja mīl, tad sit līdz nāvei Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 pareizi saka erix - tieshi tapeec vienam paziistam vecmaaminja veeljoprojaam seezj cietumaa un tik driz arii nenaaks arraa Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 Ja mīl, tad sit līdz nāvei Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 Žīdu tradīcijas neatbalstu. skiet ka tev ir aprobezotas zinashanas vai tadu vispar nav par sho lietu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hazzer Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 Peerienu diez vai tu dabuuji, kuri vecaki vispar kadu perienu var iedot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 Laikam žīdu tāpēc, ka saistītas ar kristietību, kas savukārt saistīta ar ebrejiem . Bet, vbyuer, tev tiešām vajadzētu mazliet pozitīvāk raudzīties uz dzīvi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hazzer Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 (edited) Laikam žīdu tāpēc, ka saistītas ar kristietību, kas savukārt saistīta ar ebrejiem . Bet, vbyuer, tev tiešām vajadzētu mazliet pozitīvāk raudzīties uz dzīvi. Dziive ir skaista, dazhreiz.... Edited April 10, 2006 by Hazzer Link to comment Share on other sites More sharing options...
sulik Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 kristietība saistīta ar ebrejiem? since when did that happen? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 kristietība saistīta ar ebrejiem? since when did that happen? since the beginning? Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 Palasi bībeli . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sulik Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 ah, ok. ebrejiem reliģija vispār ir judaisms (Judaism), bet nu no tās gan kristietība ir ņēmusi savus pamatus. guess it's cool then. and chilllllll. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 chill Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 (edited) Palasi bībeli LOL un kapēc tā pasaka jālasa???? Ir simtiem argumentu, ka bībele ir "feik", tā tika izveidota, lai pakļautu cilvēkus - katolisms - vieni no pirmajām organizācijām pēc naudas izsūkšanas, a tie kas nevēlējās pakļauties "BĪBELEI" tika noslaktēti... Luterānisms - Jā jā - viņi ir labi un godīgi...LOL...gribējās gan - viņi vienkārši to neuzspieda, cilvēki pēc paša gribas adevās pa sviestmaizi... Jūs teixsiet bībele nemelo un ir pareiza ... gudra .... Dievs...bla...bla...jēzus....bla bla ticība..... Da bībeli sarakstīja vecais labais Pēteris (savā krajā sauktais Petja), kas dzīvoja 70 gadu pēc kristus DEAD, //// Pēc kristus nāves vēl ilgi pastāvēja Kristus kopienas un citi šiti, mūsdienīgi varētu saukt organizācijas//// Tikai nezkapēc vietējais Petja nebija nekādā sakarā ar šīm kopienā - viņš (iespējams) nemaz nezināja ka tādas vispār pastāv... Un arī, ja bībele ir OK un COOL un ČIKI PIKI, tad paklau - atrod kaut vienā vietā kur bībelē ir pieminēts ROMIEŠU PAJŪGS...KO?!?!? NAV NE??? IEdomājies kāds rakstītu GARA darbu par Rīgu un tās veidošanos utt un nekur nebūtu pieminēti piem. VĀCIEŠI - TAs tak nav iespējams!!!! Un tikai nestāsti lai es lasu to sviestu bībeli... PS. PĒC BĪBELES!!!! Dievs ieradās ēdenes dārzā un nekur nevarēja atrast Ādamu /prikiņ visvarenais, viszinošais nevarēja viņu atrast / hot' ubeisa, kak v zemļu provalilsa Edited April 10, 2006 by Dj_erix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now