Jump to content
GIGN Forum

Johnny


macho
 Share

Recommended Posts

Nav mans radoрais рits, bet pie debоlajiem spama topikiem likt negribas, jo рitas ir labвks.

Tвtad, иekojot klizma.lv (stilоga lapa diezgan smile.gif ) nonвcu beigвs lоdz tam, ka izlasоju рo - http://www.multiblog.lv/main/index.php/200.../johny-be-good/ - nз, ne visus linkus, bet to kas ir tajos linkos. Man пoti iepatikвs smile.gif Tвtad, lieku рeit visus Johnny komentвrus un linkus uz rakstiem, gadоjumв, ja nu viтi tur pazыd (jo tas autosporta raksts jau pazuda) Pвrsvarв vзrts ir izlasоt rakstus, jo tad komentвrs liekas saprotamвks un smieklоgвks.

Raksts: Par smзнзрanu Rоgas pludmalз рogad sodоts tikai viens atpыtnieks

Johnny komentвrs:

Kв nu gadоjвs kв nз, bet 10. junija rоts izvзrtвs gluюi nepatоkams LR pilsonim Valdim K. Pirmkвrt jau agri no rоta viтu pamodinвja kaimiтu geju pвris kas atkal plkst. 4:15 nodevвs savвm izvirtоbвm. Kвpjot вrв no gultas viтр netорam uzkвpa savai kucei Dюоnai kas aplaimoja viтu ar kodienu papзdо. Sвpзs saviebtu seju Valdis metвs pie aptieciтas, bet tur izтemot vecus prezervatоvus un rыguрpiena paciтas nekв nebija. Mзмinot saslaucоt aiz sevis asinis un paralзli cenрoties iespert kucei Valdis tika lоdz vannasistabai, taиu tur uz viтa kailв galvvidus uzkrita spogulis un krоtot atmuguriski koridorв valdis salauza no Kenijas atvesto рыpuпkrзslu. Un tвds bija tikai rоta sвkums. Savedis kвrtоbu dzоvoklо Valdis saprata, ka mвjвs nav ko meklзt, tвpзc apмerbies un apзdis piesvilinвtвs brokastis viтр devвs uz pludmali. Pвrsteigums viтu gaidоja arо pagrabв kur nelieрi nakts laikв bija aizтзmuрies viтa riteni atstвjot zоmоti- "Nav ko atstвt pedвпus bez uzraudzоbas, durak!" Nospпвvies uz visu pasauli Valdis devвs uz trolejbusa pieturu. Stundu gaidоjis trolejbusu, nolamвjвs un gвja uz autobusa pieturu. Tieрi tobrоd pie pieturas piebrauca trolejbuss. Valdis metвs atpakaп, taиu vadоtвjs viтa priekрв aizcirta durvis, parвdоja fakuci ar labo roku, tad ar kreiso un aizripinвja tвlвk. Bezspзcоgв niknumв Valdis mзмinвja ar maizes drupaивm piebarot baloюus lai varзtu kвdu noютaugt, taиu baloюi bija gana uzmanоgi un norijuрi maizi, aizlaidвs, turklвt pзdзjais lidojot pвri Valdim aplaimoja viтa jau рorоt cietuрo galvvidu ar aptuveni 3-5 gramiem nelabi smakojoрa рнidruma.

Ap plkst. 13:00 Valdis raudot bija sasniedzis pludmali. Piegвja pie kioska, izvilka savu maku lai nopirktu smзнus, taиu maks izrвdоjвs tukрs. izmisumam nebija robeюu. Ртukstot mыsu varonis нзrвs pie sirds un saпima pie turpat pie kioska. Lоdzcilvзki bija neюзlоgi, jo nвkamв sieviete kas pirka avоzi, vienkвrрi pastыma viтu malв, nolamвja par smirdоgu bomzi un iespзra pa olвm. Sвpзs kaucot Valdis ievilkвs meюв lai pakвrtos. Atradis izskalotu virvi pludmalз Voldiтр uzmeta to uz zara un pie priedes ieraudzоja vзl kыpoрu izsmзki. Paнзris to un ievilcis pвris dыmus, viтр saprata, ka diena nav izdevusies, bet tas nav pamats paртвvоbai- rоt viтр aizies pie Martas, pateiks, ka to mоl, salabos юogu mazdвrziтв, sataisоs krustdзlam mopзdu un sвks jaunu dzоvi. No pвrdomвm Valdi iztraucзja sitiens pa pakaпu. Pacзlis savas sapтainвs acis viтр ieraudzоja тirdzoрu municipвli kas sвka viтam rakstоt protokolu par smзнзрanu pludmalз, visu laiku piebilstot- tu esi pirmais kam to rakstu. Valdis mзмinвja izskaidrot neveiksmоgвs dienas cзloтus, bet likuma sargam sirds vietв bija akumulators. Turklвt beidzis viтр vзl piebilda-"Tu esi noюзlojams lыzeris"

12. jыnija rоtв netвlu no glвbрanas stacijas meюiтв sзnotвja Veronika atrada pakвruрos vоrieti...

Raksts: Itвlijas hokejists saтзmis mыюa diskvalifikвciju par rasistiskiem izteicieniem

Johnny komentвrs:

Negaidоti melna diena izvзrtзs kвdam perspektоvam itвпu puisim kas naudiтu pelnоja dzenвjot pa ledu ripu. Diena vispвr sвkвs pa galam draтноgi- piedega pica, makaroni pвrvвrоjвs, draudzenei mзneрreizes, bojfrendam skrejamais.... Parasti cilvзks pзc рвdвm neveiksmзm salыzt, bet ne Daniels Vedюato. Jau no 7 gadu vecuma viтam tika iedota iesauka "akmens". Daniels ar to пoti lepojвs un vienmзr izturзjвs braрi, lai arо пaunas mзles melsa, ka iesuaku viтр ieguvis pateicoties savam cietajam paurim. Viтр nezinвja, ka aiz muguras biedri viтu dзvз par cirvi un вmuru, bet tas jau cits stвsts un pie tв mзs neuzkavзsimies.

Tвtad Daniels morвli pazemots bet sirdо lepns, izdzзra glвzi piena(alkoholu viтр nelietoja principв), glвzi tomвtu sulas un ieзda zivju konservus. Tad viтр paskatоjвs tv un jau 12. posвs uz spзli pret Milвnas Figvams. Viтр vienmзr bija pirmais uz treniтiem uz spзlзm jo dzоvoja patвlu no ledus arзnas un savu transportu neizmantoja.Viтam riebвs piesвrтot dabu ar kaut kвdвm maроnu atliekвm. Tвpзc viтр brauca ar vilcienu vai divriteni. Bet ar divriteni viтр nebrauca jau kвdu gadu, jo ar to nebija parocоgi vadвt ekipзjumu.

Tвtad Daniels iekвpa vilcienв un gandrоz uzreiz viтam savajadzзjвs pa lielajam. Jebkurр cilvзks aiziet aprunвties ar dabu tвdв brоdо, bet ne Daniels. Viтр ieтзma lepnu stвju un cietвs. Gribasspзks uzvarзja. Tik sagribзjвs nopirsties. Katram jau tвda vзlme uznвk. Tik nesakiet, ka neesat norвvuрi zobu cilvзku barв un pвrmetoрi skatоjuрies apkвrt. Arо Daniels tв nolзma izdarоt, tik maita piens, pieтзmis brыnu nokrвsu, pirdiena brоdо ieрпuca biksзs ne no tвs puses kur bija gaidвms. Ko Daniels? Neko. Turзjвs un pвrmetoрi skatоjвs uz kвdu vоru. Pвrзjie pasaюieri uz viтu. Daniels saрutumв purinвja galvu ub rauca degunu lоdz brоdim kad kвds pusaudzis palыdza-"Klau, biksзs taisоtвj, varbыt vari ar visu savu sыdu izkвpt nвkoрajв pieturв?" Daniels cзli to arо izdarоja.

Ierodoties ledushallз, Daniels nomazgвjвs, saмзrbвs, iztоrija zobus un sвka gaidоt komandu. Biedri ieradвs labв garastвvoklо, мзrbtuvз sprзgвja humors un likвs, ka рai spзlei uzverзtвjs jau ir zinвms.

Tв arо bija. jau treрв puslaika vidы Vedюato komandai bija 6 vвrtu pвrsvars un likвs, ka tikai jвsagaida beigu signвls.Daniels bija lieliskв garastвvoklо. Nedaudz to pabojвja Luka Zandonelli, tumрвdains spзlзtвjs no Milвnas kluba. Luka нeksзja ar nыju, slepus sita un apsaukвja Danielu par neiznзsвtu ziloni un ar triperi slimu ledusslвci. Kвdв brоdо Lukam nokrita нivere un visiem atklвjвs ar ievвrоjumu nosmзrзtв Lukas seja. Danielam viss rыgtums pвrgвja un viтр draudzоgi noteica-: Aizej nomazgв seju, nзмeri"

Luka saнзra labo sвnu un kв nopпauts nokrita uz ledus. Spзle apstвjвs. Pie Daniela piesteidzвs spзles galvenais tiesnesis un parвdоja sarkano kartiтu. Daniels apjuka, lоdz рim viтр tвdas bija redzзjis tikai futbolв. Luka turpinвja vaidзt un sвka raudвt. Uz notikuрo nekavзjoties asi reaмзja Itвlijas Slidskrieрanas federвcija kas uz mыюu mыюiem aizliedza Danielam Vedюato spзlзt izlases rindвs. Daniels jutвs glaimots, jo lоdz izlasei viтa 37 gados bija kв lоdz Marsam. Taиu nвkamв vзsts viтu satrieca- Itвlijas Badmintona federвcija aizliedza viтam nodarboties ar jврanas sportu, bet aptiekвru asociвcija liedza iespзju piedalоties Olimpiskajвs spзlзs kв skatоtвjam.

Lieki piebilst, ka mвjвs Danielu tв arо neviens nesagaidоja...

Raksts: Latvijas iedzоvotвji зd mazвk (precizзts)

Johnny komentвrs:

Veicot daювdas aptaujas un izmantojot Vjeta teorзmu un kvanta metodes latvju gaiрakie prвti noskaidrojuрi, ka visi mazвk rij. Tika izvirzоti vairвki pieтзmumi- veikalos ir nelaipna apkalpoрana, tradicionвlвs barоbas vielas vairs neliekas pietiekami labas, putnu gripa un zaнu triperis. Kв bыtisks faktors tika minзts arо augstas klases restorвnu trыkums. Vienоgв neskaidrоba radвs par jautвjumu, kвpзc pie fantastiskв algu pielikuma iedzоvotвji mazвk iepзrkas. Rоgas ielвs tika veikta aptauja pensionвriem ar jautвjumu- kurв lielveikalв jыs iepзrkaties? 0,6% nosauva Rimi, 1,7 Maximu, 3,2 Saulоti, 22 Mзness aptieku, bet pвrзjie kaut kвdu Tirgus lielveikalu. Noskaidrojвs arо fakts, ka ,piemзram Andюs no Krвslavas rajona ir norijis 7kg liellopa gaпas, 56kg cыkgaпas un 7 truрus, kв arо aptuveni 2 kg kaimiтam piederoрu zemeтu.

-"рвda tipa aptaujas viennozоmоgi ir vajadzоgas" atzinвs premjers, pieрноra naudu un uzdeva izstrвdвt CSP aptaujas par citвm valstiski svarоgвm lietвm- vai tevi ir sakoduрi kniрпi?; vai ir gadоjies nokвrtoties papardзs?; vai nav bail norauties pa mыli maskaиkв?. Aptaujas atklвja рokзjuрu faktu. Kв izrвdвs papardзs ir nokвrtojies teju katrs otrais Latvijas iedzоvotвjs, 2 ir sakoduрi kniрпi, 7 paрi ir sakoduрi kniрпus(viens no tiem regulвri рos kaitзkпus uzkoю pie degvоna), norauties maskaиkв baidвs tikai 6%, bet jau norвvuрies ir 44%. Valdоba bija sajыsmв par рo svarоgo informвciju, tвpзc no ES lоdzekпiem tika novirzоta nauda citu svarоgu pзtоjumu veikрanai. Tв kв nauda nвca no ES, jautвjumos bija jвiekпauj ar ES saistоtas lietas. Pilnоgu fiasko uzrвdоja aptauja- vai tu mоli ES? Mazdrusciт- atbildзja 4 skolзni, mоlu atbildзja Einвrs, nemоlu atbildзja 32%, piedrвюu 67,9% aptaujвto. ES apvainojвs un solоja sodоt Latviju par 22 liekiem kukuпiem maizes ko tв esot nelikumоgi uzkrвjusi. Latvijв nekavзjoties tika izsludinвta trauksme, tika iznоcinвtas 12 maizes ceptuves, trоs dzirnavas, viens dzirnavnieks, daюas tonnas ar miltu izstrвdвjumiem, kв arо intensоvi нзrвs pie degvоna iznоcinврanas.

Tostarp jau nвkoрв aptauja vвca ziтas par to- vai jыs stipri aizskars tas, ka mзs tыlоt jums atтemsim maizоti?

Raksts: Skolotвji ir nedroрi par savu datorprasmi

Johnny komentвrs:

Kвrtзjв valstiski svarоgв aptauja iedzina Latvijas sabiedrоbu рoka stвvoklо. Izrвdвs skolotвji ir nevarоgi tehnikas jautвjumos. Tв piemзram, 12% nemвk apieties ar datoru, 17% nemвk vadоt automaроnu, 33% pilnоgi nerubо fiрku kibernзtikв, bet pвrзjie 38% nemвcзja sagrвbt pзrnвs lapas. Par to stipri ierзca skolзni, kas perfekti mвcзja spзlзt visas jaunвkвs datorspзles, рmigв uz 70km/h apgriezt pagriezienв automaроnu(оpaрi рai jomв izcзlвs kвds 1989. gadв dzimuрais jaunietis), sagrвbt lapas, bet nevienam nebija sajзgas par kibernзtiku.

Tвpat skolotвji baidоjвs audzзнтu acоs izskatоties neveikli, tвpзc Izglоtоbas Ministrija ieviesa paвtrinвtos vasaras kursus tзmвs- kв ar sоkajiem uzvilkt kвsоti; vardarbоba skolв- mоts vai nepiecieрamоba?; kв idiotam ielikt smadzenes un danis arо Afrikв ir daunis. оpaрi populвra izrвdоjвs programma par kвsоti jo uz to pieteicвs vai visi skolotвji, tвpзc Latvija ar steigu noslзdza vairвkus biznesa lоgumus ar Afganistвnu, Tatarstвnu un valsti kuras nosaukumu visi pзc atgrieрanвs Rоgв jau paguva aizmirst. Latvija sыtоja grabulорus, kareklорus, stikla bumbiтas un mвkslоgos locekпus, bet pretо saтзma izejmateriвlu studijвm. Septembris pienвca drоz un samзrв negaidоti. Skolзni skolв tika sagaidоti laipni, vienmзr smaidoрie un нiнinoрie skolotвji parвdоja, ka var tikt 7 lоmenо jaunвkajв datorspзlз, kв ar moci aizmukt no mentiem, kв apиakarзt lзtticоgus pensionвrus un kв koрпeni nosist odu. Sajыsmai nebija robeюu. Skolзni nekavзja stundas pat slimоbas dзп. Kвds pusaudzis, kam par nelaimi tieрi tika izoperзta aklв zarna, turpat palвtв pakвrвs, jo vзl nedзпu nevarзja apmeklзt skolu. Cits pвrgrieza vзnas, jo vecвki lыdza viтu atnвkt mвjвs stundu agrвk un pasзdзt ar mazo mвsu.

10 gadu laikв Latvijв bija 78% cilvзku kas bija ieguvuрi augstвko izglоtоbu, vairвk par savu mвti mоlзja skolu, bioloмiju, savu pirmo skolotвju un miera pоpi, ko parasti izpоpзja pirms lekcijвm.

Raksts: Dienvidu tilta bыvniecоbai finansзjuma pietiek lоdz jыlija beigвm

Johnny komentвrs:

Rоgв atklвjвs рausmоgs fakts. Veicot daювdas svarоgas aptaujas bija iztзrзta visa nauda kas bija paredzзta tilta celtniecоbai. Lai gan ar palikuрajiem 122,58Ls nevarзja uzsвkt neko radikвlu, tomзr bыvdarbu vadоtвjs solоja lоdz jыlija beigвm izvilkt."Dzidrajam pietiks" viтр rezumзja.

Domз tika sasaukta вrkвrtas sзde kurв nolзma тemt kredоtu, iepirkt persieрu peklвjus un siвmas kaнus.Atlikuрo naudu novirzоt tilta celtniecоbai. Iebilda tikai opozоcijas partijas, kas apgalvoja, ka tiltu pietiek, jaunais tilts bojврot skatu, tas esot nerentabls, traucзрot kuмiem, lidmaроnвm un diriюabпiem. Arguments bija vзrв тemams, tвpзc par labвku esam atzina domu, ka labвk uzbыvзt 4 avоюu kioskus, saldзto zivju veikalu un bзrnudвrzu grыti audzinвmiem bзrniem. Lai atkal gadоjumв nepietrыktu naudas kredоts tika paтemts vзrв тemams, taиu no bзdоgвs pieredzes vadoties, ka nauda mзdz pazust, to brвlоgi sadalоja 60 daпвs."Jыs man, bпa, skataties" pвrskaitot savu daпu Aivars A. izlikвs dusmоgs."Nedod, dievs, kaut santоms bыs ne tв iztзrзts. man tad acоs varat nerвdоties" viтa acis meta zibeтus.

Brоdinвjums bija tik nopietns, ka uz nвkamo RD sзdi ieradвs vien Bojвrs un arо tikai tвpзc, ka bija apslimis un nebija saтзmis savu daпu. Pie Rвtsnama piebraucis Aivars, neizkвpjot no nupat iegвdвtв limuzоna, izmeta sоknaudu nabadzоgajiem rоdziniekiem, dзп kв sвkвs nenormвls kautiтр kas beidzвs ar Mercedes salona aizdedzinврanu un kвdas Benitas pakвrрanu turpat pie Rolanda statujas, kв arо ar tзviрнu юestu pieaicinвjis, Guntaru maроnв sвka noskaitоt viтa piнi. "Tu tik Guntar prвtоgi, рo naudu tзrзt nevar, tв ir tiltam"- "Protams, ka tiltam", Guntars uzreiz iedomвjвs par tiltu savвs lauku mвjвs pвr upоti ko mыюdien vajadzзja рнзrsot pa пodzоgu dзli, "un par prвtоgumu vari mani nemвcоt, ja es joprojвm nesзюu, tad arо nesзdзрu ar, turklвt ja kвds leksies, piezvanорu tзvam."

Braucot mвjвs Aivaram iesвpзjвs sirds par nabaga celtniekiem kas laikam neзduрi ceп tiltu, tвpзc nopircis 20 bundюas tыristu brokastis, 6 klaipus rupjmaizes, 20 kefоrus un 3 иupa- иups, viтр devвs apciemot vоrus. Diemюзl nekвdi nesekmзjвs atrast vietu kur tiek celts jaunais tilts, tвpзc sapоcis Aivars sвka mзtвt kefоra pakas uz garвmbraucoрiem trolejbusiem, barot nоlzirgus zoodвrzв, un kaitinвt mazuпus ar иupa- иupsiem.

Domз uz 5 mзneрiem iestвjвs miers. Uz darbu nвca tikai sekretвres, sзtnieki, apkopзjas un kвds vоrietis kas gribзja pieteikties darbв. Netika pieтemts neviens stulbs lзmums, netika paaugstinвtas cenas, neviens nerоkoja piketus. Ak tв, piketus rоkoja gan. Pie rвtsnama stвvзja kвda Lоga ar uzrakstu- es neesmu kaza, bet viтu notrieca garвmbraucoрa maроna, bet tas jau ir cits stвsts

(вhahahaha, роtam gan rakstu izlasiet laugh.gif)

Raksts: Pensionвre palоdz aizturзt jau agrвk sodоtu krвpnieci

Johnny komentвrs:

Treрdieb Brыklзтu ielв risinвjвs neticami notikumi. Kвda Зrika ieradвs pie savas vecas paziтas Mildas lai atcerзtos vecos labos laikus, paвdоtu, izkautu vienu liнierоti un salabotu veпasmaроnu. Sвkums bija cerоgs jo adорana tika atmesta pie malas kв nelietderоgs laika pavadорanas veids, un liнierоtis abвm dвmвm gвja makten labi pie sirds. Sajuzdamas tоkamu gurdenumu un atceroties zaпumballes pie vecв skrodera, dвmas vзl uzdziedвja pвris dziesmiтas, uz вtro saloboja veпasmaроnu, tranzistoru un kaimiтa юiguпa karburatoru, un izdomвja kвdu neрpetnоbu sataisоt. par pirmo upuri krita mazais Andrоtis no 5. dzоvokпa kas izveda pastaigв suni. Зrika, izliekusies pвr balkonu nobпвvвs-'banzai" un ar precоzu metienu izрнaidоja trоs jзlas olas tieрi uz nabaga kustoтa muguras, un vienu uz apjukuрв Andra mazвs galviтas. Priecоgi saнiнinoties dвmas uzmeta svзtku drвnas un devвs tвlвk pilsзtas dzоvз. Nepaveicвs kвdam neredzоgam garвmgвjзjвm ko neрpetneles ar laba vзlзjumiem nemanot virzоja uz dонорa pusi, bet tam saslapinot kвjas, bezkaunоgi sвka zviegt un nosauca par luni. Par nвkamo upuri krita avоюu kioska pвrdevзja. Kвmзr Milda pirka avоzi "Subota", Зrika izmantojot pвrdevзjas neuzmanоbu, piepacзla avоюu kaudzi un ielika starpв jau iepriekр sagatavotu suтa kaku. Pвrdevзja gan kпuva nedaudz tramоga un sвka oртвt gaisu- "Kaut kas te smird, vai tik jыs vecвs юurkas, neesat norвvuрas zobu, ko?"

-"Nз, meitiт, tu ko?, nu bet pвrsteigumiтр tevi gaida gan" noteica bezgodes, saita plaukstas un devвs tвlвk.

Diemюзl vairs nekвdus sыdus savвrоt neizdevвs, jo uz ielвm bija maz cilvзku un arо fantвzija vairs nestrвdвja tik labi kв jaunоbв, tвpзc kundzes vзl atтзma naudiтu diviem skolзniem apsolot parвdоt cirku rоt ap рito laiku, izkrвpa mзneрbiпeti kвdam pensionвram un izsituрas stiklu Brыkleтu ielas 20 kвpтutelpai devвs mвjвs. Mвjвs Milda atlыza, bet Зrika mantkвrоgu nodomu vadоta, noрurоja pa viтas kabatвm un pievвca viтas daпu. Milda atmodusies konstatзja, ka viтas 2,34Ls mistiski no kabatas pazuduрi, tвpзc sarоkoja skandвlu, izsauca policiju, ugunsdzзsзjus, un pasыtоja uz Зrikas vвrda lepnas pusdienas no Lido. Pirmie ieradвs Lido puрi, kas, protams, jutвs apиakarзti, jo samaksвt par pasыtоto nebija spзjоga neviena no viтвm, tвpзc zзni lamвjot veиas, devвs prom, bet kв par nelaimi tieрi tobrоd piebrauca paюarnieki kas kв reiz nebija pusdienojuрi.- "Ei, jыs, miskastes runиi, nu ka рurp rijamo" nokomandзja brigвdes komandieris un ar saviem palоgiem tika pie garроgвm pusdienвm. Lido zзni protams uzsвka skaidrot patiesоbu, paюarnieki arо nebija оsti sapratuрi рto k иemu un tad vзl pa visu jaucвs Andrоtis ar jautвjumu- "Kвpзc tantes man meta ar oliтвm". Savukвrt piebraucot policijas ekipвюai, parвdоjas vзl divi skolзni kas vзlзjвs redzзt cirku un kвda sieviete ar suтa sыdu rokв. Patlaban policija mзмina tikt skaidrоbв ar notikuрo

(рeit rakstв vienam no iesaistоtajiem keksiem nav minзts vвrds smile.gif)

Raksts: Nepilngadоgs autovadоtвjs iekпыst avвrijв, kurв cieр pieci cilvзki

Johnny komentвrs:

Bruтojies ar auto VW Jetta, 2 litriem degvоna "Moskovsaya" bagaюnieka, 0,8 litriem degvоna "Trоs Graudu" kuтмо un pieaicinвjis 4 domubiedrus 1988, gadв dzimuрais pasaules apceпotвjs devвs kвrtзjв izbraucienв marрrutв Ragana- Limbaюi. Diemюзl рis izbrauciens beidzвs visai bзdоgi jo jautrв kompвnija kas brauca uz iesvзtоbвm Limbaюos ietriecвs pзkртi uz ceпa izskrзjuрajв kokв. Par laimi pats vadоtвjs nav cietis jo avвrijas brоdо atradвs uz aizmugurзjв sзdekпa un malkoja dюinu ar toniku. Visnepatоkamвkвs sekas sadursme atstвja uz 1984 gadв dzimuрв Jвтa biksзm. Proti, Jвnis klзpо turзja savu iemопoto rotveilera рнirnes kucоti Dюоnu, taиu sadursme nвca tik negaidоti, ka citkвrt kвrtоgais suns atvieglojвs turpat kur tobrоd atradвs. Par laimi citi cieta mazвk- Edgaram tika norauta roka, bet Valdim tikai morвli zaudзjumi- avвrijas brоdо kaut kur pazuda viтa рprice. Nekur jau viтa оstenоbв pazudusi nebija, jo Dюоna vзl nвkamвs trоs dienas staigвja domоga, centвs stвties dzimumattiecоbвs ar baloюiem un mзdza aizskriet aiz garaюas uzvilkt kвdu kвsоti.

vissвpоgвk рis negadоjums bez рaubвm skвra 1989 gadв dzimuрo. Jaunietis jau 16 gadu centвs tikt pie vвrda un jau bija sarunвjis iesvзtоbas, nolыkojis vвrdu Benedikts, ierвvis dzidro, salыkojis maроnu un faktiski jau bija jau ar vienu kвju baznоcв, taиu nolвpоtais koks izjauca visus labos nodomus.- "Neko darоt, uz gadu iespзju tikt pie vвrda bыs jвatliek" skumji rezumзja 1989 gadв dzimis indivоds.

Pats vadоtвjs notikuрo skaidro рвdi-"Izbraucu uz taisna ceпa, un aizgвju uz aizmuguri ar vоriem iemest kвdu malku. Saprotat, iesvзtоbas tв tak nopietna lieta. Turklвt ceпр bija taisns, debess zila, cigareрu paciтa pustukрa, mana draudzene stвvoklо, pie stadiona izmзtвti papоri..." рai brоdо vadоtвjs atlыza. salauztai maроnai роsdienas varonis pievienoja arо sabojвtu alkometru, jo pырot tajв pзc CP inspektora norвdоjuma, tas sвkumв uzrвdоja error, tad kaut kas nokыpзja, noburkрнзja, un sвka skanзt European hit radio. Inspektors sadusmojвs, sarakstоja protokolus par visu ko varзja iedomвties, aplзja jau tв bojвto maроnu ar benzоnu, aizdedzinвja, noteica-"Tas jums, cыkas par alkometru" un aizbrauca.

Policija joprojвm turpina vвkt lietas materiвlus. Paрlaik gan savвkta tikai izlietota рprice un tukрa pudele, tвpзc, ja kвdam ir kвda informвcija vai lietisks pierвdоjums, lыdzu griezties tuvвkajв policijas iecirknо.

(ej tu dirst, рito lasot es rзcu nenormвli. Atkal iesaku izlasоt rakstu pirms tam)

Raksts: Alergologi atzinоgi vзrtз ieceri Rоgв izcirst papeles

Johnny komentвrs:

Pavadot 4 dienas eiropas savienоbas sponsorзtajв seminвrв "Es un papele", Latvijas gaiрвkie prвti ar nospiedoрu balsu pвrвkumu pieтema lзmumu izcirst Rоgв visas papeles, ozolus un kпavas, kв arо dot nвvзjoрu triecienu pieneтu populвcijai. Pret balsoja tikai puskurlais alergologs Kпaviтр kurр bija sadzirdзjis burta A vietв burtu I un kategoriski iebilda pret рo ieceri, sakot kvзlu runu par мimenes vзrtоbвm, vоrieрa lomu мimenз un nepiecieрamоbu katram bзrnam pзc velosipзda. Tomзr par pilnu neviens viтu neтзma un jaunais projekts tika apstiprinвts. Pзc alergologu domвm papeles met pыkas un izraisa niezi un epilepsiju, kпavas izskatвs debоli un izraisa debоlismu, bet ozoliem ir vieta tikai Botвniskajв dвrzв un neko sоkвk nekomentзja. Pienenes kв vзlвs izrвdоjвs nepatika Valdes priekрзdзtвjam O.Vanagam, kura 3. gadоgв meitiтa pзrn bija sarijusies dzeltenвs puноtes un vзlвk nopпыtоjusi visu mвju no vienas vietas. Lai nesatrakotu zaпos Lazovska kungs stвstоja cik patiesоbв юзl ir izcirst рos diюenos kokus, kвdu postu nodara dabai рis lзmums tomзr viтр nevar nedomвt par visiem ar augрзjiem elpceпu sirgstoрajiem un acu gпotвdu slimniekiem, kв arо savu brвlзnu kurр mыюdien vasarвs ieslзdzas dzоvoklо lai пaunв kaite nenogвztu viтu no kвtiem.Stвstot рo bзdоgo stвstu Lazovskis pat apraudвjвs, taиu saтзmies pacзla dыri un iekliedzвs- "Nвvi kokiem" un sвka histзriski bпaut-"Es iznоcinврu рitos mзslus, ka es te stвvu. Es viтus dedzinврu savв piemвjas dвrzв un иurinврu savu suni uz viтiem. Es necieрu papeles, es bзrnоbв no viтas nokritu un saplзsu savas zaпвs bikрites, es piedrвюu рitos augus". viтam beidzot zвlз atskanзja nenormвlas ovвcijas un kвds no pзdзjвm rindвm jau iedarbinвja motorzвмi, taиu nenoturзja smagumu rokвs un netорam nozвgзja kвju A.Vaivada kungam kurр no pвrsteiguma sвka deklamзt dzejoli.

Dome visai вtri aptvзra izdevоgumu no рв lзmuma un metвs aprзнinвt izmaksas. iznвca, ka to var izdarоt visia lзti- nozвмзt papeles izmaksв nieka 1,1 mlj. latu, nogвzt visas 22 kпavas izmaksв smieklоgus 700000Ls, bet iznоcinвt 7 ozolus var vispвr par velti- 453000Ls.

Sacоts darоts- un pilsзtв sвkas grandiozi koku likvidзрanas darbi, diemюзl sвkumв neiztika bez ekscesiem, jo strвdnieki pвrsvarв bija krievu tautоbas un vвrdu papeles sвkumв оsti nesaprata, bet brigadieris Viktors Naпivaiko вtri atrisinвja situвciju- "Eto юe sosni, rebjata, davai vaпо ih k иortovoj maнeri". Darbi ritзja вtri un jau sestdienas rоtв braucot uz Vecвнiem Rоgas galva juta ka kaut kas nav оsti lвgв. Lоdzоgu skatu viтр atcerзjвs redzзjis Змiptз, kur jau no tвluma pвri klajumam paveras jыra._ "Tie зzeпi taиu ir nogвzuрi priedes, ka viтus kur nelabais" iesaucвs Aivars un zvanоja Vides departamenta direktoram, taиu tas pзc piektdienas kodiena bija tвdв pвlо, ka pasыtоja Aivaru uz visвm iespзjamвm vietвm un sвka klausulз raudвt, ka viтu neviens nemоlot.

Pвrpratumu atrisinвja tikai pirmdien kad Domes вrkвrtas sзdз bija nolemts labot raduрos situвciju papildus iestвdot vairвkus tыkstoрus papeпu, jo tвs вtri vairojas, turklвt bзrniem patоkot нert krоtoрas pыkas...

(tв kв man komentвri nenormвli patika, pameklзju vзl. Turpinвjumв lieku tos, kurus pats atradu)

Raksts: Nirзjs izdzоvo okeвnв trоs dienas

Johnny komentвrs:

"Common, boys, beidzat вkstоties, braucam mвjвs!", "Kur jыs sasodоts esat, mзrgпi?" Роs bija pirmвs divas frвzes ko pзc iznirрanas izrunвja Roberts Hjыits. Puisis bija aizrвvies ar snorkelзрanu tik tвlu, ka nebija pamanоjis ka viтa kolзмi jau otro vakaru meta pa lampu Melburnas krogв un katrs otrais tosts bija uz nelaiнa Roberta piemiтu.

Viss sвkвs kвdв jaukв sestdienas vakarв kad Robиiks ar иomiem bija noоrзjuрi jahtu, sametuрi iekрв aliтus, иipрus, nirрanas piederumus un pierunвjuрi doties lоdz иetras visnotaп pupainas Austrвlijas meitenes. Иaпiem nirрana bija pakвrtotв lomв, jo pat runвjot par zemыdens skaistumu puiрu acis bija piekaltas pie meiteтu augрзjвs daпas izaugumiem. Tвpзc nav brоnums, ka pirmais par ko jaunie cilvзki domвja, bija, kв pieliet meitenes ar aliтiem un aiziet apskatоt kapteiтa albumu kajоtз. Savвdвk bija ar Robertu, kuram savukвrt bija dziпi pie kвjas sekss, alkohols un viss kas ar to saistоts. Roberts jau no bзrnоbas nevarзja dzоvot bez nirрanas. Jau trоs gadu vecumв Roberts pirmo reizi ienira tehnikв ko profesionвпi mзdz dзvзt par "cirvi". Tiesa tas sanвca оsti negribot, jo stiepjoties pзc mantiтas kas bija iekritusi baseinв Robertiтs dabыja pвris minыtes papeldзt, panirt, padzerties un paиurвt ar pie reizes. Nвkamв reize bija klases ekskursijв kad visi bзrni sajыsmв aurojot metвs okeвnв. Visi aiskrзja apmзram lоdz krыtоm, tad draudzоgi sвka nвkt krastв. tikai no Roberts. Puisis aizrвvies skrзja un bпвva minыtes 15. tad aptvзra, ka pa ыdeni taиu paskriet nevar, tвpзc apjuka un sвka virzоties vertikвlв virzienв. Krastв palicзji bija nometuрies ceпos un pielыdza to Kungu. Mazais Harijs klusоbв lыdza lai Roberts viтam sagвdв jaunas mвjas un nopзrk maроnu. Tomзr Roberts pievоla savus fanus, jo nevienam neko nesagвdвja, svзtоbu nedeva, turklвt pзc 40 minыtзm izpeldot krвstв visus nolamвja un vзl ievilka Harijam pa muti. Jвsaka, ka no tвs dienas Harijs kпuva par pвrliecinвtu neticоgo.

Tas par bзrnоbu, bet dienot armijв, puisi pieтзma flotз. Jau pirmajв nedзпв Roberts saтзma nedзпas atvaпinвjumu jo bija nokavзjis kuмa atieрanu, toties vзlвk peldus to bija panвcis. Kapteinis , protams dusmojвs un solоja Robertu noslоcinвt un uz kuмa neтemt. Roberts пaunв neтзma un turpmвkвs divas dienas rвtni peldзja kuмim lоdzi un pвrtika no zivоm ko viтam izklaidзjoties meta viтa dienesta biedri. Kapteinis bija sajыsmв un treрвs dienas vakarв iemeta viтam jыrв saldo, bet pзc atgrieрanвs ostв, pieрноra atvaпinвjumu.

Dienests pagвja peldot. Robertam nekas nebija pret. Pat dodoties mвjвs Roberts labprвtвk izvзlзjas ietaupоt naudu uz autobusa biпetes rзнina un ceпu veica peldus.

Protamas, viтa tagadзjie paziтas рos faktus nevarзja zinвt, tвpзc pagaidоjuрi 4 stundas kopр Roberta ienirрanas, paziтoja pa rвciju uz kraatu, ka Neptыns laikam puisi тзmis pie sevis dienestв. Krasta apsadze gan izsludinвja meklзрanu un turpmвkвs 24 stundas katru jыras collu pвrmeklзja gaisa spзki, tomзr nekв.

Roberts iznira pirmdienas rоtв un apstulba jo nodevоgie draugi bija pzuduрi. Izlamвjies viтр padomвja-"Ai, cik tad te lоdz krastam, nu varbыt jыdzes 250"padomвja Roberts un peldus devвs uz krastu. Tiesa, Robertam vienmзr bija problзmas ar debespuрu noteikрanu, tвpзc arо рoreiz puisis nopeldзjis 3 dienas satika savв ceпв kuмi no kura uz viтu ziтkвrоgi vзrвs bariтs ar рноbвm aиtelзm.

-:"Kur es esmu?"nedaudz izbrоnоjies иukstзja Roberts.

-"ja vзl 4 stundas intensоvi peldзsiet, tur bыs Indonзzija"ar roku norвdоja viens no vоriem.

-"Fak" nolamвjвs Roberts un sвka peldзt atpakaп. Tвlu viтр netika jo jau pзc divвm dienвm viтu izcзla helikopters.

Vоri momentв sвka sirds masвюu un intensоvi рpricзja vitamоnus nabaga izmocоtajam нermenim. Roberts neiebilda jo dalоjвs savos iespaidos par рo ceпojumu, saviem draugiem, skaisto zemыdens pasauli un visu kas nedзlas laikв bija sakrвjies uz sirds...

Raksts: Argentоnв aiztur pвri, kas pie pilsзtas mзrijas nodarbojies ar seksu

Johnny komentвrs:

Karloss Ortega jau treрo dienu meklзja kur izрaut kuli. Nelaime bija tajв, ka iepriekрзja sieva Everita bija viтu pametusi jo nevarзja paciest Karlosa dоvainвs iegribas mоlзties publiskвs vietвs, rвdоt savas мenitвlijas vecвka gadagвjuma cilvзkiem un pliku pakaпu jaunieрiem. Lai kв Everita censtos, Karloss bija nevaldвms. Pзdзjais piliens viтas pacietоbв bija Karlosa dоvainвs attiecоbas ar kaнi, pзc kurвm dzоvnieks acоmredzami bija рoka stвvoklо, regulвri meklзja balderiвnus un vilka gar zemi pakaпu.-"Viss, es no tevis aizeju, nepateicоgais lops, drвz savus dzоvniekus un rвdi krвnu kam gribi!" Everita lepni paceltu galvu izsoпoja pa durvоm, aizcirta tвs un ar pieri ieskrзja p-retзjв sienв, bet ne jau par to ir stвsts.

Karloss bзdвjвs. Aptuveni 12 minыtes. Tad viтр piecзlвs, nopurinвjвs, apskatоja sevi spogulо, pakasоja kreiso olu. Tad labo. Tad vзlreiz kreiso un nomurminвja-"Рitвdu иali pasыtоja, nu i velns ar tevi".

-"Kis, kis, kis, kur tu esi mincоt?" Pзc minыtes Karloss sвka meklзt savu draugu- siвmas kaнi. Draugs neatsaucвs. Viтр tupзja zem gultas un klusвm lыdza kaнu dievu lai saimnieks viтu neatrod, jo saskarsme ar viтu sagвdвja stipras sвpes pakaпkвju rajonв. Kaнu dievs todien bija sava sugas brвпa pusз, jo izmeklзjis pa visu mвju Karloss nospпвvвs un devвs piedzоvojumus meklзt uz ielas. Tоri iesildорanвs pзc viтр parвdоja savas mantiтas kopв ar viтu liftв braucoрajai pensionвrei. Vecв sieviete bija tuvredzоga, tвpзc ar roku noglвstоja viтasprвt skaisto sunоti un vзпigi sauca viтu par rakari. Karlosam gandrоz nogвja. Tomзr lai arо viтр nesmвdзja ne vecus ne jaunus, stвties tuvвkвs attiecоbвs ar vecenоti vairs nebija laika. Glвstot savu mazo, Karloss devвs uz centra pusi. Visвm sastaptajвm sievietзm viтр piedвvвja pamоlзties. Jвsaka, ka todien viтam neveicвs, jo aicinвjums neatrada dzirdоgas ausis.

Tad pзнртi pa ielu pretо nвca viтa. Ka ро sieviete ir оstв Karloss saprata momentв, tвpзc arо apstulba. Sakautrзjies viтр vзrsвs pie sievietes ar aicinвjumu aiziet apskatоt zivtiтas Nacionвlajв Okeanogrвfijas muzejв. Sieviete smзjвs viтam sejв.-"Skaistulоt, zivtiтas tu vari iet skatоties ar bernudвrza futbola izlasi vai ar savu мimenes вrstu. Es gribu seksu, ja tu arо- varam, ja nз, tad dur taisni."Karloss varзja un gribзja. Tomзr lai nenobaidоtu jauno paziтu viтр piedвvвja atnвkt pie viтa uz mвjвm. Sieviete histзriski zviedza-: Tu tieрвm esi muпнis! kas tad tagad p..вs mвjвs? Tотi.Vai varbыt tu esi mоz..is? Davai parkв, vai muzejв vai pie mзrijas. Slabo, ko?" Slabo nebija. Pa ceпam izмзrbjoties jautrais pвrоtis pietuvojвs mзrijas зkai un sвka. Sвkumв pie viтiem piestвja divi noрmulзjuрies bзrneпi kas savв starpв mзмinвja uzstвdоt visam рim pasвkumam diagnozi.-"Viтam sвp vзderiтр." иukstзja mazвkais.-"Nekв, neredzi, ka viтр ir invalоds, jo tas pirksts kas apakрв ir lielвks par tiem kas augрв" savas zinврanas demonstrзja 5 gadоgais Migels.-"Ahв, laikam tev taisnоba, a davai iemetam viтiem ar akmeтiem" atkal иukstзja mazais. Karlosa pakaпu нзra paliels akmens. -"Ak, tu, pantзra" novaidзjвs Karloss un sвka sievieti mоcоt иetreiz stiprвk. Pa to laiku jau bija salasоjies bariтр ziтkвrоgo kas uzmundrinвja pвrоti ar saucieniem, plakвtiem un smiekliem. Smieklоgi tas nelikвs tikai mзram, kas izsauca policiju. Neiejыtоgi likumsargi abus izрнira, sadeva pa plikajвm pakaпвm un aizveda prom. Nelоdzзja ne Юenзvas konvencijas piesaukрana, ne pвrорa izmisоgie lыgumu arestзt viтus citu dienu, ne paрa Karlosa lыgums vismaz vзl divas minыtes atпaut paberzзt. Stвsts beidzвs policijas iecirknо kur pвris apsыdzзts par sabiedriskas vietas nerespektзрanu un nepieklвjоgu atkailinврanos.h

Raksts: Rumвтu priesteris apsыdzзts par mынenes slepkavоbu, sitot viтu krustв

Johnny komentвrs:

Rumвnijв tika atjaunota svзtвs inkvizоcijas tiesa. Tыkstoрiem ticоgo sвka svзto karu pret sвtanu un viтa pakalpiтiem. Laiki gan bija mainоjuрies un tвpзc sвkumв пauno garu mзмinвja izdzоt ar modernвm metodзm-t.i. ripinot tabletes, uzvelkot kвsоti, abdolbоjoties ar lоmзm vai ja fantвzija nestrвdвja- piedzirdot lоdz nemaтai. Pie inkvizоciju зkвm sвka pulcзties dоvaina paskata пautiтi kuriem fantвzija nestrвdвja- tie svзtajiem tзviem skaidroja, ka sвtans ir pвrтemis tos, tвpзc ir ar mieru pestоties. Un tie tapa pestоti, diemюзl ne ilgi, jo Rumвnijв 6 dienu laikв beidzвs visi spirta krвjumi, bet pestоties griboрie bija ieraduрies pat no Skandinвvijas un ASV un stвstоja, ka jutuрi aicinвjumu atslogot savu dvзseli tieрi Rumвnijв.

Nepaveicвs vienоgi tiem kas uzrвvвs uz Vaslujas pilsзtas inkvizitoriem- Korogeanu un viтa 4. "tв kunga mвsвm". Korogeanu jau no bзrnоbas bija radikвlu metoюu piekritзjs, mоlзja ютaugt baloюus, izmantojot viltu izkrвpt no pensionвriem ievвrоjumus un supermвrketos zagt zeнes. un nu radвs iespзja bыt topв! Korogeanu naktоs negulзja, klоda pa Rumвnijas naksnоgo pilsзtu ar lвpu rokвs un meklзja sвtana bзrnus. Pirmajв naktо uzrвvвs 2 jaunieрi kas kв reiz nвca mвjвs no diskotзkas. Korogeanu ar skaпu brзcienu metвs вrв no рнersielas, apdulinвja abus ar krucifiksu, pakвra uz kakla нiploka virteni un nodыra ar apses koku tieрi sirdоs. Nвkamie upuri bija kвds pensionзts dziedвtвjs ar savu dзlu, ko atrada pakвrtus tirgus laukumв. Protams, velna kalpi nobijвs un uz ielвm vairs nerвdоjвs un bija tik rafinзti, ka ar viltu tikt mвjvietвs neizdevвs. Korogeanu krita izmisumв- uz ielвm vairs nebija ko meklзt, kaimiтos plosоjвs viтa brвlзns Mauрesku, tur nebija ko darоt, bet cотa pret tumsu bija apstвjusies. Korogeanu garlaicоbas mвkts ar gaiseni рaudоja putnus, meta saindзtu pвrtiku kaнiem un mocоja savu rotveileri, kurр, nepateicоgais lops, aizbзga.

Kвdu rоtu pie tзva durvоm pieklauvзja mвsa Korniиi un sвpзs saviebtu seju palыdza pвris tableрu pret zobu sвpзm. пaunu nedomвdams Korogeanu tвs iedeva, bet pзkртi apskaidrоba nвca pвr viтu- mвsai tak bija пaunumв saviebta seja! Aleluja! Tзvs sajыsmв uzvilka kвsоti, noskatоjвs porтuku, apgзєba tоru kreklu un aizgвja uz pagrabu notоrоt veco krustu. Vakarв ar viltu iemanоjis pagrabв lзtticоgo mвsu, pienagloja to pie krusta un sвka pratinвt- " Kur tu, padauza, pirmo reizi sastapi, sвtanu?" kliedza svзtais tзvs, " ar kвdiem пaunuma augпiem viтр tevi uzpirka?"

- " Tзvs, jыs atkal sapоpзjвties, vai debоls esat?" sвpзs kliedza grзciniece.

-"Turi muti, padauza, elles vвrti ir vaпв, bet es tevi mзмinврu pestоt"

- " Ejiet вrstзties, tзv, vai beidziet rоt tвs ekstazо tabletes" vaimanвja grзciniece, taиu tзvs bija nepielыdzams. Lai izdzоti atzоsвnos vзl tika izmзмinвts spвnu zвbaks un moku rats. Pзc рiem mынene atzinвs, ka sвtanu redzзjusi, 12 reizes, tam bijusi вюa kвja, viтas dvзsele nopirkta par 100 zelta gabaliem, 10 paciтвm Rafaello un modernвm kurpоtзm no Versaci.

"Tas, kungs ir ar tevi"- samierinoрi noteica tзvs Korogeanu piekвra nabaga grзcinieci atkal pie krusta lai пautu tai mierоgi nomirt, bet pats devвs turpinвt savas svзtвs gaitas. Diemюзl sвtans bija dusmвs uzpircis arо policiju, tiesu un dвrznieku kas viтu nelietоgi nostuиija.

Cотa ar nelabo bija zaudзta...

Raksts: Rоgas domes komandзjumiem рogad iztзrзti 130 000 latu

Johnny komentвrs:

Veicot revоziju SIA "Rоgas Dome" un meitas uzтзmumв "AKsenoks& Co" atklвjвs рokзjoрi fakti. Izrвdвs, ka nelikumоgi iztзrзti 2003985,22Ls, paтemts kredоts 66000000 LS kaut kвda tilta celtniecоbai, kв arо norakstоti pвris taukрнi mistiskai ledushallei. Minзto uzтзmumu grвmatvede dienu vзlвk atrasta pakвrusies savв vannasistabв ar zоmоti zobos- "Es jums piedodu." un jau nesaprotamвkв rokrakstв bija salasвms-"тivinovata ja, oтi sami priрпi". Izmeklзtвji нзrвs pie apstвkпu noskaidroрanas. Lieta izrвdоjвs maksimвli sapiтнerзta, tвpзc tika piesaistоts Рerloka Holmsa muzeja apkopзjs un Юans Klods Van Damme, kurр jau lidostв iedeva pa seju robeюsardzes vоriem, atguva nolaupоto lidmaроnu un palоdzзja kвdai vecai tantiтai atrast pazuduрвs brilles. Tomзr arо рo vоru palоdzоbai sвkumв nebija rezultвtu, turklвt muzeja apkopзjs apkaunoja visu Londonu ieraugot cik Latvijв ir lзts ртabis. Turpmвkвs dienas viтa izelpa mazвk par 6 promilзm neuzrвdоja, lai arо viтр aizkustinoрi centвs palоdzзt dodot padomus valodв ko pat viтa mвte pa telefonu nesaprata. Юans tai laikв turpinвja izmeklзрanu un nвca uz pзdвm divriteтu zagпu grupai kas sastвvзja no mazв Viktora(12 gadi), mazв Vladislava(13 gadi) un lielв Andreja( 33 gadi) kas nozagto preci centвs realizзt centrвltirgы. Юans bez pыlзm tika pie neuzmanоgi pieskatоtв helikoptera, un nвkamвs 20 minыtes nelieрi dabыja trыkties, jo virs centrвltirgus parвdоjвs naidв zvзrojoрa seja kas skatоjвs pa helорa stiklu un atklвja uguni. Пaundari gan mзмinвja bзgt, taиu tika sabraukti ar vilcienu, ko attapоgais Van Damme jau laicоgi bija sagatavojis pie 13 janvвra ielas. Diemюзl viss рis pasвkums beidzвs ar to, ka palоgus aizsыtоja pa mвjвm jo viтu uzturзрanвs sвka palikt пoti neizdevоga. Noskumis bija tikai Latvijas Balzвma direktors kura uzтзmumam lоdz ar angпa aizbraukрanu apgrozоjums kritвs par 18%.

Atrisinвjums nвca trоs dienas vзlвk, kad Rоgas Domes sievieрu tuoletз aiz skalojamвs kastes kвds apmeklзtвjs atrada nelielu kaudzоti ar papоriem. Atklвjвs рokзjoрi fakti- izrвdвs ka lielвkв summa bija iztзrзti Rоgas Paрvaldоbas Policijas 33 darbinieku komandзjumam uz Oktoberfest svзtkiem Vвcijв un braucienam uz Taizemi. Lielвko rзнina daпu sastвdоja publiskв nama apmaksas kvоtis, jo mыsu braрuпi bija pacentuрies paтemt priekрв рноbacainвs par kopзjo summu 676009LS. Izmeklзtвjam ieraugot рo summu aizrвvвs elpa un nвkamвjв dienв viтs ar iesniegumu par pieтemрanu darbв jau stвvзja pie Geduрeva durvоm. Motivвcijas vзstulз viтр bija norвdоjis, ka tagadзjais darbs vairs nesniedz gandarоjumu jo no sоkiem kukulорiem pвзst nevar un vecenes ar nepadrвzt, tвpзc savu aicinвjumu strвdвt sajutis paрvaldоbas policijв. Motivвcijas vзstule bija nevainojama, tвpзc jau pзc divвm dienвm minзtais kungs strвdвja pilnu slodzi muтos.

Tвlвkв izmeklзрana tвpat noskaidroja, ka otra lielвkв summa tika iztзrзta kвdam Ciтa kungam dodoties uz Вfriku lai vзrotu, ka Kenijas ciltis sagaida mвtes dienu un pзtоtu Angolas ieziemieрu paraюas зрanas laikв. Bez grзka nebija arо vairвki deputвti kas bija izbraukuрi popularizзt 2006 gada pasaules hokeja иempionвtu un 2100 gada olimpiskвs spзles Grobiтв. Tie bija pamanоjuрies notзrзt 222467 Ls kas pвrsvarв tika iztзrзti limuzоnu оrei un uzvalku iegвdei. Lujвns pat bija savв atskaitз ierakstоjis 2 рнiltavas un ыdenspistoli mвsas dзlam, taиu atskaites malв grвmatvedes rokraksstв bija atstвta piezоme- "Paрol vотр di..t. Atgвdinвt Modrim kв jвraksta atskaites"

Aizтemtв summa tiltam gan bija pazudusi bez pзdвm, toties no ledushalles celtniecоbai paredzзtв aizтзmuma izdevвs atgыt vзl 188,96Ls kas tika atrasti rakstвmgalda atvilktnз ietоti рokolвdes papоra follijв.

Patlaban izmeklзtвji savelk galus un solвs vainоgвs personas saukt pie atbildоbas jau tuvвkajв laikв.

(bпin, baigi daudz sanвca smile.gif. Jвuztaisa pauze, moр vзlвk ielikрu vзl)

в, aizmirsu pateikt, ja kвds рeit pateiks kaut ko нipa "ai baigi garр nelasорu", tad tв bыs pзdзjв lieta ko viтр рajв forumв pateiks

Link to comment
Share on other sites

1)...Skolēni nekavēja stundas pat slimības dēļ. Kāds pusaudzis, kam par nelaimi tieši tika izoperēta aklā zarna, turpat palātā pakārās, jo vēl nedēļu nevarēja apmeklēt skolu. Cits pārgrieza vēnas, jo vecāki lūdza viņu atnākt mājās stundu agrāk un pasēdēt ar mazo māsu....

2)...Par laimi pats vadītājs nav cietis jo avārijas brīdī atradās uz aizmugurējā sēdekļa un malkoja džinu ar toniku...

3)..puisi pieņēma flotē. Jau pirmajā nedēļā Roberts saņēma nedēļas atvaļinājumu jo bija nokavējis kuģa atiešanu, toties vēlāk peldus to bija panācis...

4)...Pēdējais piliens viņas pacietībā bija Karlosa dīvainās attiecības ar kaķi, pēc kurām dzīvnieks acīmredzami bija šoka stāvoklī, regulāri meklēja balderiānus un vilka gar zemi pakaļu...

5)... Tīri iesildīšanās pēc viņš parādīja savas mantiņas kopā ar viņu liftā braucošajai pensionārei. Vecā sieviete bija tuvredzīga, tāpēc ar roku noglāstīja viņasprāt skaisto sunīti un vēļigi sauca viņu par rakari. Karlosam gandrīz nogāja....

lol... - mans top5 smile.gif

Link to comment
Share on other sites

Haha, dazhi bija baigi labie, visvairaak noreecos par puskurlo onkuli un papeleem. Bet taa veel dazhaas vietaas, kaa par to nepilngadiigo pie stuures, par skolotaajiem un kaasiishiem, kaa arii abaam tanteem, kas nomeetaaja mazo andriiti bija jaaapstaajas lai pareektu. Tie manupraat bija tie labaakie, varbuut veel kaadu aizmirsu.

Link to comment
Share on other sites

smiliez.de_2125.gif Jau iepriekš biju vinu manījis, bet tikai 1 biju iepriekš lasījis
Link to comment
Share on other sites

Lasiju pirms gulētiešanas - vakara pasaciņas vietā! Jāsaka, ka ir labāk par kārtējo Playboy vai Žirafe raxtu! laugh.gif

Link to comment
Share on other sites

shitas dzheks nav gadiijienaa viens no tiem, kas raksta nedeeljas apskatus, ja nemaldos, "sestdiena"a? apskatu nosaukums "mees zinaam, ko juus darijaat pagaajushajaa vasaraa". stilistika visai liidziiga, tikai komentos mazaak cenzeeta. chalis ar galvu un ljoti labu izdomu.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...