0xDEAD BEEF Posted April 7, 2014 Report Share Posted April 7, 2014 Jā, es arī lasiju par Šprotu fabriku. Reāli izsaku tev līdzjūtības, vecīt! Beefs 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted April 7, 2014 Report Share Posted April 7, 2014 jastrada ir pie latgaliesiem, jo latgaliesiem kriizes ir pie dirsas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qww Posted April 8, 2014 Report Share Posted April 8, 2014 (edited) Noskatījos šodien suņa būdas episodi ,vienkārši šādi kadri ,kas dzīvo Latvijā ir vienkārši absurds ,mūsu zemē ,grib noteikt savus noteikumus ,kā ar viņiem vēl nav tikts galā. Video par ,kuru runāju: www.youtube.com/watch?v=gn8xcmZiXTQ Edited April 8, 2014 by Qww Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted April 8, 2014 Report Share Posted April 8, 2014 Noskatījos šodien suņa būdas episodi ,vienkārši šādi kadri ,kas dzīvo Latvijā ir vienkārši absurds ,mūsu zemē ,grib noteikt savus noteikumus ,kā ar viņiem vēl nav tikts galā. Video par ,kuru runāju: www.youtube.com/watch?v=gn8xcmZiXTQ Mēs te dzīvojam tik pat ilgi kā jebkurš cits. Takšto muti ciet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qww Posted April 8, 2014 Report Share Posted April 8, 2014 Mēs te dzīvojam tik pat ilgi kā jebkurš cits. Takšto muti ciet. Ha. Tu uzskati ,ka krievu valoda ,kā otra oficiālā valoda ir normali? Tev šķiet ,ka atdalīt latgali no Latvijas ir normāli? Tev šķiet ,kad radīt iespējamu eiro maidenu šeit Latvijā ir normāli? Tas ir bullshits. Man pret kriviem nav nekāds naids ,bet ja eksistē šādi dauņi ,tad nahrenizēt viņus vaig. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELLESMVul Posted April 8, 2014 Report Share Posted April 8, 2014 Ha. Tu uzskati ,ka krievu valoda ,kā otra oficiālā valoda ir normali? Tev šķiet ,ka atdalīt latgali no Latvijas ir normāli? Tev šķiet ,kad radīt iespējamu eiro maidenu šeit Latvijā ir normāli? Tas ir bullshits. Man pret kriviem nav nekāds naids ,bet ja eksistē šādi dauņi ,tad nahrenizēt viņus vaig. nopietni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qww Posted April 8, 2014 Report Share Posted April 8, 2014 nopietni? Kas nopietni? Šādiem indivīdiem ,kuri grib sanaidot visu tautu ,nevaidzētu šeit atrasties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted April 8, 2014 Report Share Posted April 8, 2014 Qww - ej dirst. Tu piesledzies gadu vecai diskusijai ar divus gadus vecu video no sunubudas un pie pirmas izdevibas uzraujies uz borina troli. Nu nubs tu esi, kam tev par politiku domat? Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted April 8, 2014 Report Share Posted April 8, 2014 jo tas ir svarigi, driz bus tas vecums, ka bus balsstiesibas veleshanas un bus aktivi jaiesaistas politikaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted April 8, 2014 Report Share Posted April 8, 2014 Man nesen bija diskusija ar brali Viesturu (tie, kas bija pagraba saudities, varbut vinu atceras). Vins ir skautu vaditajs. Es ari sacepjos par to, kas notiek valsti. Vins man piedavaja iet kopa zemessardze. Neizklausas nemaz tik slikta ideja. Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cumshot Posted April 13, 2014 Report Share Posted April 13, 2014 Epix kādas vēlēšanas, viss jau sen ir ievēlēts, da bļe vaitad tiešām nesaproti elementāras lietas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted April 13, 2014 Report Share Posted April 13, 2014 Viss jau sen ir ievēlēts Krievijā un Ukrainā. Mums ir godīgas vēlēšanas. Tas, ka cilvēki balso par sūdu - nevaino te valdību. Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted April 13, 2014 Report Share Posted April 13, 2014 Viss jau sen ir ievēlēts Krievijā un Ukrainā. Mums ir godīgas vēlēšanas. Tas, ka cilvēki balso par sūdu - nevaino te valdību.Beefs Mums tiek piedāvātas alternatīvas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted April 13, 2014 Report Share Posted April 13, 2014 Katru gadu vieni un tie paši šleseri u.c krāni.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted April 13, 2014 Report Share Posted April 13, 2014 Viss jau sen ir ievēlēts Krievijā un Ukrainā. Mums ir godīgas vēlēšanas. Tas, ka cilvēki balso par sūdu - nevaino te valdību. Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted April 13, 2014 Report Share Posted April 13, 2014 Epix kādas vēlēšanas, viss jau sen ir ievēlēts, da bļe vaitad tiešām nesaproti elementāras lietas. da blje tu esi tads politikasguru, ka dirst gribaas ja es varetu, es balsotu par tevi Link to comment Share on other sites More sharing options...
xZbits Posted April 13, 2014 Report Share Posted April 13, 2014 (edited) Draugos plosās Latvijas Antiglobālisti, kuri ir nesen nodibinājuši partiju (vai taisās). Viena balsošanas iespēja vairāk. http://antiglobalist...olitisku-speku/ Edited April 13, 2014 by xZbits Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pensionars Posted April 13, 2014 Report Share Posted April 13, 2014 (edited) Valdība ir tautas spogulis!Tas ir ļoti labs teiciens kuru iesaku visiem atcerēties! Pēc pilngadības sasniegšanas esmu devies uz visām vēlēšanām un izdarījis savu izvēli! Un neesmu un nebūšu no tiem čīkstētājiem, kam viss slikti utt. Ja godīgi, lieliem vilcieniem valdības darbs mani apmierina! Protams kā jau visur ir lielākas, mazākas kļūda, bet kas nestrādā tas nekļūdās! Un tiem kas nedodas uz vēlēšanām un neizdara izvēli vispār nav tiesības pīkstēt! Nepiedalies, sēdi klusu! Edited April 13, 2014 by Pensionars Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted April 13, 2014 Report Share Posted April 13, 2014 Tieši tā. Pensionāram taisnība. Visi pārējie te ir nūbi un čīkstētāji. In you face, matherfuckers! Beefs 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted April 13, 2014 Report Share Posted April 13, 2014 Tieši tā. Pensionāram taisnība. Visi pārējie te ir nūbi un čīkstētāji. In you face, matherfuckers! Beefs Arī ievēlot cilvēkus kas grib mainīt kaut ko, šie cilvēki sastopās ar POLITIKU. And that shit changes people... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted April 13, 2014 Report Share Posted April 13, 2014 Nu, bet tad iepazīsties ar tiem cilvēkiem. Kaut vai vienu. Un seko, lai viņš nenoiet no ceļa! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted April 13, 2014 Report Share Posted April 13, 2014 (edited) jaa, maina, apmeeram saadi bija tak chomi blje, dzeera shnabi kopaa, bet tagad pretejas nometnes karo(spele teatri) Edited April 13, 2014 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butcher^ Posted April 14, 2014 Report Share Posted April 14, 2014 Arī ievēlot cilvēkus kas grib mainīt kaut ko, šie cilvēki sastopās ar POLITIKU. And that shit changes people... This. Link to comment Share on other sites More sharing options...
onoff Posted April 14, 2014 Report Share Posted April 14, 2014 ja dabūsim kādus NATO karaspēkus tepat lokālajās bāzēs, tas varētu garantēt kaut kādu drošību vai vismaz radīt drošības sajūtu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xZbits Posted April 14, 2014 Report Share Posted April 14, 2014 (edited) ja dabūsim kādus NATO karaspēkus tepat lokālajās bāzēs, tas varētu garantēt kaut kādu drošību vai vismaz radīt drošības sajūtu. http://www.youtube....h?v=CPb07j169BE Edited April 14, 2014 by xZbits Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now