mrzombie Posted August 14, 2013 Report Share Posted August 14, 2013 (edited) Charity https://www.humblebundle.com/ Edited August 14, 2013 by mrzombie 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 14, 2013 Report Share Posted August 14, 2013 es bik neiebraucu, es cip for free gandriz varu speles dabūt ja uzlieku to charity 1$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
courage Posted August 14, 2013 Report Share Posted August 14, 2013 es bik neiebraucu, es cip for free gandriz varu speles dabūt ja uzlieku to charity 1$ tieši tā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrzombie Posted August 14, 2013 Author Report Share Posted August 14, 2013 es bik neiebraucu, es cip for free gandriz varu speles dabūt ja uzlieku to charity 1$ Ja esi viens no tiek gopāriem,kas tik dod 1$, tad tik dabūsi pirmās 6(nedabūsi BF3 un Sims3), bet pa lielam jā. P.S. EA nedabū ne centa,viss iet uz labdarību. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted August 14, 2013 Report Share Posted August 14, 2013 Woah, paldies, 15$ aizripoja, nu varēšu kapāt The Sims 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted August 14, 2013 Report Share Posted August 14, 2013 es humble esmu pircis jau reizes 5 un šoreiz ar jāieceļ. varēšu BF3 izmēģināt Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucinjshs Posted August 14, 2013 Report Share Posted August 14, 2013 Kad es ieraudzīju to dīlu, es biju vienkārši šokā. EA tagad ir labie čaļi? Kas tālāk? Lembergs ubago uz ielas? Varakļāni kļūst par Latvijas centru? Igauņi kļūst par F1 čempioniem? Es neesmu pārliecināts, ka es esmu gatavs tik lielām pārmaiņām pasaulē. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kontortionists Posted August 14, 2013 Report Share Posted August 14, 2013 Kāpēc man vaig kādu sūda hipsteru hamblbambl, ja ir torrenti mazafakas 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LittleAtoms Posted August 15, 2013 Report Share Posted August 15, 2013 (edited) Kāpēc man vaig kādu sūda hipsteru hamblbambl, ja ir torrenti mazafakas Torrentos tu zodz, bundle viss ir legāls un tu spēli nopērc , nevis nozodz. Tev žēl tie paši 5$ pa spēli kura maksā 40E? Stulbais pirāts.. Edited August 15, 2013 by LittleAtoms Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted August 15, 2013 Report Share Posted August 15, 2013 Jā, konkrēts pimpis, bļe. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnowY^ Posted August 15, 2013 Report Share Posted August 15, 2013 (edited) Tikko noziedoju 10$ vezha cietejiem, nebija zhel, jo nesen aizsaule aizgaja viens tuvs cilveks delj taa maitas... P.S Pedeja laika gaming community sak aktivizeties tieshi ar labdaribas akcijam. Edited August 15, 2013 by SnowY^ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted August 15, 2013 Report Share Posted August 15, 2013 Nopirku bundli. Diez vai kaut ko instalēšu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaposts Posted August 15, 2013 Report Share Posted August 15, 2013 Labāk ir pagaidīt, kad paliks zem nedēļas līdz akcijas beigām, jo tad mēdz pielikt vēl pāris spēles. Laigan nešķiet, ka šis būs tas gadījums Link to comment Share on other sites More sharing options...
ForesT Posted August 15, 2013 Report Share Posted August 15, 2013 Arī nopirku,varbūt kādreiz uznāks vēlme, kādu no spēlēm uzspēlēt.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted August 15, 2013 Report Share Posted August 15, 2013 Labāk ir pagaidīt, kad paliks zem nedēļas līdz akcijas beigām, jo tad mēdz pielikt vēl pāris spēles. Laigan nešķiet, ka šis būs tas gadījums Tās spēles dabū arī tie, kas pirkuši bija pirms tam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaposts Posted August 15, 2013 Report Share Posted August 15, 2013 Really? Nezināju, paldies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pandoors. Posted August 15, 2013 Report Share Posted August 15, 2013 Spēlēšu The sim 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fu*k yea Posted August 15, 2013 Report Share Posted August 15, 2013 Eu, jūs pēctam dabonat kodus, vai automātiski pievieno spēles steam profilam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted August 15, 2013 Report Share Posted August 15, 2013 Kodi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fu*k yea Posted August 15, 2013 Report Share Posted August 15, 2013 Kāds negrib man iedot Sims3 kodu? Es gribu pamēģināt, vai man ies spēles aktivizēšana caur kodu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImMortl Posted August 15, 2013 Report Share Posted August 15, 2013 (edited) 50saņi žēl, lai pamēģinātu? Ja es ar savu stīma kontu spēlēju to medal of honor mp, tad kādam varu iedot savu origin kontu un viņš no tā varēs ar mani spēlēt? Jo reāli jau tur divas versijas(origin un steam) konti jau savā starpā nav savienoti. Edited August 15, 2013 by ImMortl Link to comment Share on other sites More sharing options...
JEW/JITSU Posted August 15, 2013 Report Share Posted August 15, 2013 (edited) Kāds man uzdāvinātu kādu keyu .. man kā bomāram pat 1ls kontā nav BF3 varētu drebināt visu nakti p.s ar Sims 3 kodu es izmēģināju jau strādā .. tik naf man to simsu ... bet ko nu vairs aktivizēts jau ir Edited August 15, 2013 by JEW/JITSU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted August 15, 2013 Report Share Posted August 15, 2013 Es dead space un burnout paradise atdošu kādam steamgifts.com, jo zinu, ka tā pat viņas nespēlēšu.. Pagaidām tā lapa gan drausmīgi bremzē, pieņemu, ka ļoti noslogota. So, es īsti nezinu kā tur ir ar tām grupu izlozēm, bet ja kāds no šejienes uz tām spēlēm labprāt pretendētu, tad varētu izveidot kaut vai izlozi tikai gign steam grupai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xyu Posted August 15, 2013 Report Share Posted August 15, 2013 Atnāca uz epastu ziņa par bundli. Pēdējā laikā neesmu neko pircis, jo spēles būtībā vairs nespēlēju...bet šis...this is on another level. Rīt jāpērk nost un iespējams kaut kad, tālā nākotnē, paspēlēšu BF3! Nu nav iepējams šādu dīlu laist garām! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 16, 2013 Report Share Posted August 16, 2013 Vot ja tādi dīli būtu biežāk . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now