Jump to content
GIGN Forum

Kaposts

Mirstīgais
  • Posts

    39
  • Joined

  • Last visited

About Kaposts

  • Birthday 05/31/1991

Profile Information

  • Location
    Rīga, Talsi
  • Gender
    Male

Kaposts's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

5

Reputation

  1. Tev vajag sazināties ar šo jauko organizāciju http://www.akka-laa.lv/lat/sazinai_un_izzinai/
  2. Tu esi tikpat tīrs, kā manā lauku stallī pie sienas pieslietā "Fiskars" sūdu lāpsta. Var jau rakstīt stulbumu, bet nu ir robežas.
  3. Kaposts

    Edan internets

    Ir Edans Ziepniekkalna (100/25) privātmājai apmēram 3gadus. Viņi pirmo gadu šmaucās ar ārzemju upload ātrumu un tikai tad kad pasūdzējās kas par sūdiem, tika kautkas salabots. Tad ik pa laikam internets raustās/pazūd uz pāris sekundēm, kā rezultātā ir jarestartē rūteris, lai tiktu atjaunots. Reizi mēnesi mēdz pazust arī uz stundu, max 2 stundām. Divvārd sakot - paliels sūds.
  4. Kaposts

    Nakts Riita Spams

    Video editošanas topiks ir nedaudz pamiris, tāpēc uzrakstīšu savu sāpi šeit. Ar Fraps ir ierakstīta video saruna caur skype, bet gribās uztaisīt background un izgriezt/salikt video lodziņus horizontālā kārtībā. Nu kā ļoti līdzīgs piemērs varētu kalpot šis video https://www.youtube....BY-iZHcHjVmt6Ji . Māku daudzmaz strādāt ar Sony vegas, bet vēl nevaru izpīpēt kā to visefektīvāk un bez čakarēšanās izdarīt. Pieņemu, ka tajā video katrs lodziņš ir ierakstīts atsevišķi, sarenderēts un pēc tam ar pan&crop tūli sabīdīts kopā ja lieto sony vegas. Varbūt arī kļūdos un kāds var mani palabot. Par palīdzību varu uzsaukt lielo aldarīti. Edit: Tā ir ka nelieto Vegas kādu laiku, aizmirsās par "track motion" tūlīti
  5. Kaposts

    mikrofons

    Oh GIGN, nav brīnums kāpēc šis forums mirst... Ja autoram ir kādi jautājumi var droši griezties privāti.
  6. Kaposts

    mikrofons

    Tiesa, bet iesācējam neko labāku sākumā nevajag, šeit vairāk pēc ērtuma, ka vari ātri piespraust pie datora un viss iet un kvalitāte +- ir ok. Tad kad orientējies tajā visā pasākumā, tad vari meklēt ko labāku.
  7. Kaposts

    mikrofons

    Ja domā ierakstīt video tad var sākt ar 1. http://www.amazon.co...eywords=at+2500 2. http://www.amazon.co...s=blue+snowball Ja nauda ir vairāk tad 3. http://www.amazon.co...nnowballat+2020 4. http://www.amazon.co...echnica+at+2020 Bet no visiem vislabākais ieguldījums ir Blue Yeti. Ja stacionāro nevajag, tad ir kaudze ar iebūvētājiem mikrofoniem austiņās, bet viņi pārsvarā ir sūdi, ja neskaita ļoti dārgas austiņas un tad arī ir jāskatās katrs atsevišķs gadījums. Domāju ka labāk ir paķemmēt kādu ārzemju forumu par austiņām + labu mic. Cool story. Cerams debīliķiem šajā forumā arī liek vārnas.
  8. Kaposts

    mikrofons

    Budžets? Kam paredzēts?
  9. Kaposts

    Nakts Riita Spams

    Baigi spēlējami nav, bet ātrajos šaujamajos gabalos ir auto-aim. Tiklīdz uzvelk tēmekli uz ienaidnieku viņš pats automātiski pielabo. Ja nepatīk var izslēgt.
  10. Tāpēc ka firma ir sūds un bieži uzrakstītā jauda ir daudz zemāka. Tas tādēļ ka detaļas baroklī ir sūdainas. Chieftec jau ir zināms brends ar kvalitāti. Jautāji arī par vienādajām videokartēm, cenas ir atšķirīgas tāpēc, ka ventilatori ir atšķirīgi. Vieni ir klusāki otri skaļāki pie slodzes. Vienai kartei bāzes frekvences ir augstākas, jo ventilators var uzturēt tādu papildus karstumu un ir paredzēts vēl lielākai klokošanai utt.
  11. 1a pieliekot ~2eur var paņemt seagate 1TB hdd http://www.1a.lv/datoru_komponentes/cietie_diski_hdd/seagate_barracuda_7200_1tb_sata_64mb_st1000dm003_ Jocīga mātesplate, kas neatbalsta 1600Mhz ko piedāvā tavs rams. Gan jau pieliekot pāris eiro var dabūt ko normālāku.
  12. Kaposts

    Nakts Riita Spams

    Ne visi cilvēki ir gatavi ar dūrēm mesties virsū citam cilvēkam., pat ja viņš ir slikts.
  13. Kaposts

    Nakts Riita Spams

    Pēc nostrādātām 13h diez ko smadzenes nestrādāja. P.S. Čomam arī nekas ļoti traks nebija, lauztais snīpis ir tiešām uz lielas jautājuma zīmes, jo aizskāra degunu ar pašu pašu dūres galu tīri lai pārsistu. Zobi veseli, pārējā seja un ķermenis arī ok.
  14. Kaposts

    Nakts Riita Spams

    Jaunajā gadā 9 no rīta beidzas nakts maiņa, izeju ar kolēģi uz skaistās Rīgas ielas, kolēģis dabū pa degunu no urlāra & Co par neko, Urlārs & Co tiek paņemti ciet, jo 100m uz priekšu stāv policijas mašīna. Tiek pavadīta stunda ar kapeikām policijas iecirknī rakstot iesniegumu un kolēģim iespējams lauzts deguns. Ja rentgenā uzrādīsies, ka degunam būs skāde nodarīta, tad kāds iespējams pasēdēs. Laimīgu jauno gadu!
  15. Kaposts

    Nakts Riita Spams

    Hujņa tā grupa ir, viena, divas normālas dziesmas un tas arī viss. Strādāju kādu laiku studio69 un visas tās grupas skan vienādi, bet ja tiešām gribās riskēt tad lūdzu http://www.bilet.lv/ru/event/12463 drīzumā arī latvijā
×
×
  • Create New...