xXx Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 lol kaa uzzin ka tiek klanaa droshvien sastaastijis visiem saviem draugiem juutas kruts Link to comment Share on other sites More sharing options...
SheYn Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 Paareecos shito lasot! P.s. macho ew PLZZZZ vari panemt mani klanaa? Mani draugi mani sauc par SkautMasteru... ew nu.... nu plzzzzz.... ok? bet nu luudzu panem ok? plzzzzzzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 (edited) :DDDDD HEHEHE Edited January 10, 2006 by AllwOrth Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hazzer Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 man jau patiik vardi GIGI serveri! Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 es to sīko esmu redzējis, man liekas, gign sērverī, vēl nobrīnījos ko tāds pro snake dara bez klana jaunākais GIGN members - es īsti nesapratu, tas bija domāts vecuma ziņā, vai tādā ziņā, ka macho viņu pieņēma, kā pagaidām pēdējo GIGN memberu? rēcīgs tips, protams, ir redzētu rēcīgāki (stulbuma ziņā), bet šitas pretendē uz top5 viņš zin, ka ir tāds gign forums? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 :DDDD HEHEHE, buch sawlj =]*~ :DDDD macho macho macho macho macho macho macho macho macho macho macho macho :DDDD HEHEHE Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 Lasot sadu topic rodas jautajums : "Prieks kur tu rodies ? " .. Laime, kur kaveejies!? D HEHEHE Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 katru reizi, kad nodomaaju nu stulbaak tachu vairs nevar, es kljuudiijos. var un kaa veel. ps: un lai posts izskatiitos forshaaks pieliksim klaat uuberorighinaalo smailiku, kursh nemaz nedominee shajaa topikaa - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 |01:49:07| <stx-guculis> es gribetu dabuut slotu ko man dariit tipa visai savai komandai jo mees baigi pro esam |01:49:32| <stx-guculis> un cw serveri ar gribetos |01:49:40| <stx-guculis> juus varetu muus atbalstiit tas bija parak perfekti macho biki nesapratu? kadu kvouti? prieks vismaz ka tev jautri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hofo Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 Shis keks man ar kaadas 15 min prasijaas klanaa naacaas izbanot Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 10, 2006 Author Report Share Posted January 10, 2006 tas bija parak perfekti macho biki nesapratu? kadu kvouti? prieks vismaz ka tev jautri tu nokvouteeji to ko es ieliku. Es to textu nemaz nebiju ievērojis r&r, es pirms kādiem gadiem diviem nonācu pie secinājuma, ka lai nu kam, bet stulbumam nu toč nav robežu - vienmēr varēs izdarīt kaut ko stulbāku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uyinaators Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 sheit ir jaaizmanto macho ieviestais jaunvaards - daunatne Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 r&r, es pirms kādiem gadiem diviem nonācu pie secinājuma, ka lai nu kam, bet stulbumam nu toč nav robežu - vienmēr varēs izdarīt kaut ko stulbāku. lim(stulbums) = bezgaliiba ps: zhel ka nav bezgaliibas ziimes Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 ir tads teiciens. Ir tikai divas bezgaligas lietas, kosmoss un cilveka stulbums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 tu laikam matemaatiku ne iipashi labi maacies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 "uzrejZzZ" - shii latvieshu augstaakaas gramatikas izpausme mani nogalinaaja... a taa - daunis kaa daunis Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 11, 2006 Author Report Share Posted January 11, 2006 ir tads teiciens. Ir tikai divas bezgaligas lietas, kosmoss un cilveka stulbums. kosmoss nav bezgalīgs. Kas tu Futuramu neskaties, kur viņi aizbrauca līdz Visuma malai? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Set. Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 (edited) Pasmaidiju pie taa joka par futuramu un kautkur pirmaas lapas beigaas. Un padomaaju par to cik ljoti daudz sheit dibenlaizhi sanaakushi, kas vaartaas pa zemi un reec par katru muchacho joku Edits - palasiju taalaak jaunos postus - topikaa par kercha 1v1 ar 11gadiigo ojaara texts gan lika iesmieties Edited January 11, 2006 by ExtraOrdinary Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 kosmoss nav bezgalīgs. Kas tu Futuramu neskaties, kur viņi aizbrauca līdz Visuma malai? laiakm to seriju redzejis neesu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikis Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 (edited) kosmoss nav bezgalīgs. Kas tu Futuramu neskaties, kur viņi aizbrauca līdz Visuma malai? lol, jaa varbuut skatas,bet vins skataaas velbeerniskiigaakaas muultenes un Vakara pasacinu un tur tikai latviesu muulteniites iet un tas vinu aizrauj......"lol" Edited January 11, 2006 by mikis Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted October 30, 2008 Report Share Posted October 30, 2008 pamēģini izdalīt 1 ar 0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted October 30, 2008 Report Share Posted October 30, 2008 Labākais bija [HEHEHE un :DDDD] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebis Posted October 30, 2008 Report Share Posted October 30, 2008 a kurš taja čatā domāts duraks? Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted October 30, 2008 Report Share Posted October 30, 2008 ar nulli dalīt nedrīkst P.S. šito biju palaidis garām, tas džeks droši vien vēl šodien visiem saviem drauģeļiem stāsta, ka ir bijis GIGN klanā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts