Jump to content
GIGN Forum

Sebis

Mirstīgais
  • Posts

    327
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Sebis

  1. Sebis

    Hipnotizeetaajs

    Sava loģika jau ir, neviens tač nesūdzas ka komēdijas ir izdomātas, tomēr nepatīk visāda dezinformācija..
  2. Cik labi ka visa mūzika, spēles, filmas, pat windows kas atrodas uz tava datora ir pirkts.
  3. Sebis

    1.september.

    Ak kungs, aizej pie psihiatra
  4. Sebis

    Gign Sejas 09

    Nak3D, Vins Dīzels kā es te stāvu Vajadzētu prikola pec nolikt blakusviņa fočeni.
  5. Atvainojos, bet ja brīvrumba ir klasiskais krievu veļuku stils, un kasete ir kā fiksīšiem ( nevar nemities), tad kā sauktu rumbu kur pedāļus var brīvi griezt atpakaļ, kā visiem ātrumniekiem. Mana atbilde ir, šeit neviena zvaigzne nav tāda kur atpakaļ griežot ritenis tiek bremzēts, gribu redzēt kā jūs varētu noslogot to zvaigzni griežot pretēji, ja ir vairaki ātrumi, jo tas nozīmē ka apakšā ir tas "zirneklis".
  6. Tu ko to vanu izmeti? Tiko pie manām māja mbomži sasita vienu un salika somā. Tātad tomēr vēl ņem
  7. No tiem štekeriem vienkarši iet vadi uz mātesplati, varbūt viņi ir izļodzījušies, izrāvušies, aizputējuši, fig zin. Ja aizmugurē ir skaņa, tad nekas nav sadedzis.
  8. Sebis

    Again Knife

    jopt, pameiģini aiziet uz ieroču veikalu... Nekad neesmu bijis makšķernieku bodē, bet nedomaju ka vini izmanto tāda veida nažus.
  9. Sebis

    Ram

    NU škaidrs. Turieties
  10. Sebis

    Ram

    Tad uzpeld jauns jautājums, labāk 3Gigi 667 vai 2 800? Es sliecos uz augstāko frekvenci
  11. Sebis

    Ram

    varētu ko vairāk pa to saskaņošanu pateikt? Kas un kā tur īsti jaskatās? dulais - īsti nez, uz viņas rakstīts KN9
  12. Sebis

    Ram

    Tātad, gribētu izkliedēt dažas neskaidrības sakarā ar ramiem. Vai drīkst kastē likt dažādu frekmenču ramus? Ja jā, tad kā tur īsti notiek, sistēma darbosies pēc augstakā rama, vai pēc zemākā, varbūt katrs savā. Vai rama frekmence nav jāpielāgo pēc sistēmas? Varbūt jāskatās pēc procesora lai vis darbotos maksimāli labi un viens otru nenoslogotu. Vai vienkārši mest maksimalo ko atļauj mātesplate? Vai ir kāda atšķirība pirkt divus 1gb ram, vai vienu 2gb? Man uz mātesplates divi rama sloti ir sarkani, divi zaļi, tas varēto ko nozimēt? Paldies
  13. Sebis

    Windows SeptiŅi

    Paldies. Man kaut kas nepatik tex settingos, jums nekādu problemu nav? Uz xp bij viegli, cleartype uzliek uz standart un vis bij ļoti asi redzams, bet šeit kaut ka dīvaini, parastajā setingā ir labi, bet mazie burtiņi un vis lasāmais teksts miglains, noņemt ClerType, mazie super, lielie, atsevišķās vietas, pretīgi... Liekas esmu ticis galā, paldies par neko
  14. Sebis

    Windows SeptiŅi

    Tagad ludzu atbildie uz paris jautajumiem kas mani nomoka. Lūdzu. Vai man darbosies vis taspats kas uz xp? Vai darbosies Deamon tools (esmu ko šausmigu saklausijies) Vai es varu viņu mest ka galveno operētaju un viņš nenojūgsies pēc kāda laika kā jau BETA versija? Vai viņam nav kāda dīvaina aizsardzība pret visu nelegālo? Vai vispar ir vērts to likt uz 1GB ram? Un cik tad galu galā viņs ir rijīgs?
  15. Sebis

    Indiešu Hīts

    Tur visi tik jauki runāja pa filmām, negribejās piemēslot. Ja kādam liekas ka spams i piespamots, protams pārmetiet. Gribēju lai jums ar tiek
  16. Sebis

    Indiešu Hīts

    Vai Indieši sākuši teisīt latviešu dziesmas? Šo hītu jumsjādzird, sen nebiju ko tik labu dzirdējis.
  17. Spēlējot pa netu, man personīgi ļoti patīk pirmais empire earth, uz pāriešanu warraft 3 ir labs.
  18. Ir gan http://wow.rit.lv/index.php?n=server⊂=howtoplay vienīgi nepareiza
  19. Varbūt tu vienkarši neesi paņemis pelīti, bet meiģini iezīmet ar kameru. (iesākumā pašam gadījās ) Vēl var būt ka pie option, 3D views ir ielicies ķekis Reverse selection order, tad ar var šķist ka nevar iezīmēt.
  20. mapi vajag saglabāt nevis cstrike/maps, bet hammera maps ( laigan nezinu vai tam būtu jāietekmē kompilēšana) Un csaa tev vajag nevis 8 failus, bet 1 kas obligāti beidzas ar .bsp
  21. ja mape ir gatava, viņa paradās csāā. Labāk iekopē log failu, viņš sniegs vairāk informācijas kā tu. Tas ka mape parādās citā folder jau nozīmē ka tomēr neesi visu salicis pēc pamācībām, un nebrīnītos ka tur ir vēl citas kļūdas.
×
×
  • Create New...