Jump to content
GIGN Forum

uyinaators

Game Admin
  • Posts

    728
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by uyinaators

  1. hei! Jautajums, LV kaut kur var nopirkt aizsarg maku prieksh keyless go atslegam, kaut ko lidzigu shim - https://www.amazon.com/Keyfob-RFID-Signal-Blocking-Bag/dp/B00Y3FLYWG
  2. Vispar jau galvotajus ari var njemt, taka nemaz navajag tik lielu algu. Un ka ar tiem cilvekiem, kas perk dzivokli skaidra, sanjem dividendes utt. + vel arzemnieki, tas cenas tadas nebutu, ja nebutu pieprasijuma. Un pa ~200k ir diez gan daudz sakarigu maju Riga, un taa pati Marupe ir tur pat vien, it ipashi, ja stradaa paardaugavaa
  3. Raivi, Riga ires cenas nav 100-200 eiro, kaut kas daudz maz normals sakas no 300 eiro. Kontu, tu ar savu shemu esi nokavejis paris gadus, pirms gadiem 5iem, tas bija izcils plans, ja vel bija brivi nauda lidzekli, vareja pirkt dzivoklus izsoles, kreditus gan bija taa grutaak dabut. Tagad no taa isti labs biznes nesanak, var tikai ieguldit savu lidzeklus ar minimalu risku un salidzinosu ok ROI.
  4. uyinaators

    a/m iegade

    Man skoda superb pilniba apmierinat, ja vien butu tirgu manis interesejosha komplektacija, zhel, ka dzivee vis nav tik jauki, ka taja sludinajuma https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/skoda/superb/pkhee.html Takaa man vajag a/m ASAP, tad jau saku skatities ari uz Ford mondeo, shis liekas ljoti ok variants https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ford/mondeo/fmmbg.html Tikai fordam tas cenas baigi atri krit, ja nu pec gada izdomaju mainit.
  5. uyinaators

    a/m iegade

    Man principa nav iebildumu ne pret vienu konkretu marku, bet nepatik bmw universali vizuali. Vispar neesmu izveligs shobrid saportu, ka tiri labi patik Avensis, Superb, A6, XC70, Outbacks, (un kaudze ar SUV) bet ari saprotu, buzhetaa ~10k un izlaiduma gads >2008, es varu dabut tikai normalu Avensisu vai Superbu. ps. kas ir ar Hyundai i40, liekas tiri simpatisks, nez kas daras ieksha ?
  6. uyinaators

    a/m iegade

    Ford mondeo ari bija viens no variantiem, bet sievai vizuali nepatika, takaa tas tika atmests bet jaa mashina esot ljoti laba. Ja, butu jauki, ja tu uzjautatu par Avensis vai Superb (audi esmu atmetis), adas salons, universalis, velams automats. 2.0-2.4 motors. ps. Man likas, ka auto iegadaties ir vieglak.
  7. uyinaators

    a/m iegade

    biju paskatities to Skodu Superb, pardodas placi, vizuali jau laba, bet nu uz diagnostiku vest nedot, saka, ja vajag, lai izsauc uz placi, attieksme protams tada, it kaa man baigi vajadzetu to mashinu, un vinjam nav intereses to pardod. Sasijas numurs:TMBJF93T0C9006202, Botam bija taisniba, tas autodna izmesta nauda. Tas VAGCOM jabrauc uz vietas pieslegt pie a/m ? ps. uzzvaniju uz Karl motors, tur izpalidzigi cilveki, pec shasijas nr. uzreiz pateica, ka pedejoreizi bija sevisa 2015 feb. noskrejiens tad jau bija 285k. ok, paldies
  8. uyinaators

    a/m iegade

    https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/skoda/superb/pkhee.html shis principa atbilst visam manam prasibam, laikam bus jabrauc skatities. cik saprotu, tad https://www.autodna.lv/ var parbaudit ari a/m vesturi, kas nakushas no GER ?
  9. uyinaators

    a/m iegade

    Nu skaidrs, laikam bus japaliek pie Toyotas, tikai isti nav ko izveleties (ir divi piedavajumi, kas deretu, bet abi ar d-cat) btw, ko domajat par Subaru Outback ? http://tcm.lv/lv/lietoti-auto/subaru/99_outback-bussines.html
  10. uyinaators

    a/m iegade

    Jaa, Skoda Superb ari tiek izskatits, kaa variants, tikai tavam minetajam modeli biedee tas nobraukums, Skodas parasti naak no uznjemumiem, kur tiek izsmantotas kaa darba mashinas, un es ljoti labi zinu, kaa cilveki izturas pret darba mashinaam . Un ta baltaa Toyota ir laba, tikai tur ir d-cat motors, ko iesaka labak nepirkt - http://www.whatcar.lv/jauta-ekspertiem/1926/toyota-avensis-d-cat-d4d-dzineji Ko sakat par Audi A6 2.7 TDI ? - https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/audi/a6/bchno.html
  11. uyinaators

    a/m iegade

    Gribu iegadaties auto, vajadziigs pietiekami ietilpigs, lai var ielikt ratus u.t.t, tapec sliecos uz univesali vai SUV, ieprieksh dzive bijusi pieredze tikai ar vienu a/m, tapec saprast, ko pirkt, ir gruuti. Gribu adas salonu, velams automats, motora tilpums ~2.0-2.4, dizels vai benzins nav tik butiski. Cena ap 10k. Shobrid sliecos uz: Toyota avensis, labas atsauksmes no drauga, kam ir shads auto, ir ok vizualais - https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/toyota/avensis/efgni.html Audi A4 , nu dikti patik tie s-line modelji, tikai vai tie ir piemeroti LV "lieliskajiem" celjiem, un eksplotacija varetu butu stipri dargaka kaa tai pashai Toyotai https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/audi/a4/cefln.html Ko juus, gigna auto guru, izveeletos manaa vietaa, ludzu pamatot? Paldies
  12. Varbuut kads velas iegadaaties ipad pro 128gb, sanjemu uz ziemassvetkie, kaa davanu, es lietojis to 3 reizes, 4 meneshus nav iznjemts no kastes. Par cenu varam vienoties. Labprat iemainit pret kaut kadu LENOVO ThinkPad (vai alternativu) ar normalu OS.
  13. labprat iegadaatos kaadu nazi no letaa gala un citus itemus, par sakarigu cenu, no uzticamam personam. pm. ja ir kaut kas labs piedavajumaa.
  14. VP ir taadi nabagi, aarpraac, kapes es vispar izdomaju uzlikt uz vinjiem. shodien ieshu uz LG un mousesport.
  15. bet nu kaa mousesport npanjem, ehh, labs value bija. Baigi MS noraka beigas speli, pedejais rounds pamatlaika vispar....., 5vs4, vinji principa 3jata tur b spotu, un nesuda nevareja izdarit.
  16. ehh, es atkal gribeju parlik uz navi, ja butu mirage, tad paliktu ar faze
  17. +rep, nopirku nazi pa 50 eiro, nazi sanjemu pirmais, pirms vel naudu biju parskaitjis
  18. kaut kaa stipri shaubos, domaju ka ROI ir stipri lielakaa minusaa.
  19. es kaut kada neticam veida vel turos GE, spelejot solo, un, manuprat, atskjiriba ir milziga.
  20. droshi varat vinju uzmekelt un pabaidit, 30 eiro paliek jums
  21. jup, noskamoja, katra zinja paypal naudu aizskaitiju kaut kadam - Ricardam Larionovam
  22. kas neriske, tas shampanieti nedzer, izskatas, ka shoreiz to nedzershu nu neko, investeju 30 eiro scameru attistibaa.
×
×
  • Create New...