fuj1tsy Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 (edited) un tātad!!! Es ar Pliko aka Nak3D esam nolēmuši neapstāties un turpināt šo tradīciju atkal iesim uz Čilī picu Otrdien, 18:30 Pēc šā brīža aplēsēm nāk vismaz četri cilvēki: es Allworth Nak3D mader Rawen 50/50 flashback 50/50 kas veel ? visi kas vēlas piebiedroties, lūdzu postojat, lai varētu vienoties par vietu, kur visi satiekas... Edited January 8, 2006 by fuj1tsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 Atkal aizmirsi pateikt uz kuru chili picu - taa kas pie universitaates.... Tieshi blakus veestnieciibai.... Tie kas galiigi nezin, kur tas ir - pretii BRIIVIIBAS PIEMINEKLIM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 briiviibas piemineklim ir vismaz 360 pretiibas(pretekliibas, pretvietas, pretpuses). redzees, ja paraadiisies pikjis, mosh aizshljuukshu Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted January 8, 2006 Author Report Share Posted January 8, 2006 Dinamiit mees tevi gaidam Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 mhm es ar varetu aizsaut Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 briiviibas piemineklim ir vismaz 360 pretiibas(pretekliibas, pretvietas, pretpuses). redzees, ja paraadiisies pikjis, mosh aizshljuukshu Nu blje... uz to pusi, kur vinjai ir dibens... Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 Tur, kur vinjai dibens, tur ir aleja ar burviigaam koku audziiteem Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted January 8, 2006 Author Report Share Posted January 8, 2006 beigsim runaat par dibeniem ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 (edited) maybe me varetu pec darba pierullet...iedzert kadu relax alinju.. Edited January 8, 2006 by Mahmeds Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 Būtu nauda pieslīdētu, nav naudas - neslīdu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted January 9, 2006 Author Report Share Posted January 9, 2006 ak jaa, mans mob tel ir 6302161, ja kas interesee, call me!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 Es nebuushu Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 es bushu Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 Man arii nauda nebuus, mosh piebraukshu, apriishu picu un tiishos Link to comment Share on other sites More sharing options...
spalva Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 Es arī laikam būšu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orc Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 duh ja tu ej tad uzzvani man mosh es ar buushu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 stulbi, pirms stundas es jau biju devies ceļā, kad pie katedrāles atklāju, ka esmu maku veiksmīgi pasējis. nu gan visas kartes jau nobloķētas, nauda arī vismaz pārsteidzoši maz - tikai 5Ls bija. bet stulbi, visi dokumentiņi un citi sūdiņi tur bija. laikam būs jau otro reizi šādā sakarā jāzvana uz swh Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 stulbi, pirms stundas es jau biju devies ceļā, kad pie katedrāles atklāju, ka esmu maku veiksmīgi pasējis. nu gan visas kartes jau nobloķētas, nauda arī vismaz pārsteidzoši maz - tikai 5Ls bija. bet stulbi, visi dokumentiņi un citi sūdiņi tur bija. laikam būs jau otro reizi šādā sakarā jāzvana uz swh Pirmajaa reizee paveicaas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 stulbi, pirms stundas es jau biju devies ceļā, kad pie katedrāles atklāju, ka esmu maku veiksmīgi pasējis. nu gan visas kartes jau nobloķētas, nauda arī vismaz pārsteidzoši maz - tikai 5Ls bija. bet stulbi, visi dokumentiņi un citi sūdiņi tur bija. laikam būs jau otro reizi šādā sakarā jāzvana uz swh nekas, aizmauksim uz nākošo pasākumu. Man tagad laika nav, darbs jāraksta, bet nākošreiz, domājams ieradīšos Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 man liekas es te gignā vēl par to pirmo gadījumu arī ierakstīju.. tik tas bija sen, pirms gandrīz pusotra gada laikam. toreiz smagākais zaudējums bija mans ūberviltotais aisiks. nu redzēs, es nekādas īpašās cerības ne oju. macho, bet es nezinu kā man būs ar brīvo laiku nākamajās dienās/nedēļās. februāris nāk tuvāk un EE nav sākts Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 hah, pasaakums bija sameeraa izdevies, tikai es nesaprotu paaris lietas: 1. kur palikushi mani smeekji 2. nax es peinam aleenu izmaksaaju (otrajaa maksaashanas reizee es samaksaaju, lai gan nenjeemu) 3. nax pie manis atrodas k-kaadas zippo? iipashnieks piesakaas un naak uz naakamo pasaakumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 2. nax es peinam aleenu izmaksaaju (otrajaa maksaashanas reizee es samaksaaju, lai gan nenjeemu) 3. nax pie manis atrodas k-kaadas zippo? iipashnieks piesakaas un naak uz naakamo pasaakumu es atnaacu no tualetes un reekjins bija samaksaats. Es prasiiju, kas pa gjeelaam, man teica, ka viss kaartiibaa. Bet neuztraucies, naakamreiz es tev uzlikshu shkjiltavas ir krisha. Mees jau ar vinju spriedaam, ka gan jau vainiigs chitoks Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 es vakjer aizvilku maajaas, a tur dzheki arii shmigoja, taa kaa turpinaajums bija. un shon izgaaju mediciinisko apskati un man atljaava kaapt augstumos. tikai prikoliigs tests bija, kur tevi ieseedina kreeslaa, griezh uz rinjkji un tad liek dariit visaadas huinjas. un tas viss uz taadu vieglu pohmeli p.s. izraadaas, man ir paaris k-kaadas slimiibas (iepliisis meniks, k-kas ar degunu un redze galiigaa dirsaa ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 iepliisis meniks sākumā vispār ja nemaldos tad tā ir nopietna traume ( laikam ci katceros celim tas ir k-kas sapists ) manam draugam 1 ar tas pats un viņš piem vairs sportot norm nevarēs :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 Duh kā tās šķiltaviņas pie tevis nokļuva ? gribu atpakaļ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now