b0r1ng Posted September 16, 2012 Report Share Posted September 16, 2012 tu esi debīlāks nekā es domāju Tu vēl iespējams ari santa klausam tici? Kā mazi bērni tici katram vārdam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted September 16, 2012 Report Share Posted September 16, 2012 Nu davai, 2dien gaidu bildes ar asiņainu boringu, vai tev bans forumā uz nedēļu, par lieku diršanos 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
B3NDE Posted September 16, 2012 Report Share Posted September 16, 2012 (edited) Tu vēl iespējams ari santa klausam tici? Kā mazi bērni tici katram vārdam... pilnīgi invalid teXT Edited September 16, 2012 by B3NDE Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted September 16, 2012 Report Share Posted September 16, 2012 (edited) Nu davai, 2dien gaidu bildes ar asiņainu boringu, vai tev bans forumā uz nedēļu, par lieku diršanos Nāksies vēl stipri pacensties, tā kā iespējamas bildes ar asiņainu bendi, ja šis tomēr uzrodas... PS: Kā topiks par pīpēšanu neesot pilngadīgam tika līdz Meet in real life? Edited September 16, 2012 by b0r1ng Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted September 16, 2012 Report Share Posted September 16, 2012 Nu der abi varianti. Oh, skatoties uz komentāru zemāk, jau aizgāja bazars pa citu taciņu... So boring. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
B3NDE Posted September 16, 2012 Report Share Posted September 16, 2012 (edited) :D tu ķipa mani piekausi jo es aizeju ciemos? SERIOUS BADASS viss skaidrs ar tevi PACAN DENISKA Edited September 16, 2012 by B3NDE Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted September 16, 2012 Report Share Posted September 16, 2012 Viss jau atkarīgs no tā kādēļ tu būsi ieradies. ja ar alu, tad tikai priecīgs būšu. ja jau kačāt pravas vai vēl sazin ko - ekspreslifts no otrā stāva strādā vienmēr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
B3NDE Posted September 16, 2012 Report Share Posted September 16, 2012 (edited) :D :D ALUS MAN NEBŪS!!!! karoče otrdien tiekamies :* :* es eju gulēt Edited September 16, 2012 by B3NDE Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted September 16, 2012 Report Share Posted September 16, 2012 A ko tad bez alus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted September 16, 2012 Report Share Posted September 16, 2012 Comedy Club - Gign! Welcome! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
B3NDE Posted September 18, 2012 Report Share Posted September 18, 2012 Long story šort! pienākusi pēcpusdiena, dodos mājās pēc skolas. paēdu pirmsvakariņu pusdienas un noskatos 4 sērijas sava favorītseriāla par pasaulslaveno beisbola spēlētāju-leģendu KENIJU PAUERSU. paskatos pulkstēnī jau 19:36, uzauju kājās ātri apavus un eju uz autobusu. Izkāpju ģertrūdes ielas pieturā un dodos 59 numura meklējumos, izrādās jauka maza mājiņa, kurai pirmajā stāvā kādreiz ir bijis veikals. sapratu nu šeit jau noteikti neviens nedzīvo. Apgāju apkārt mājiņai no otras puses, tur bija 3 brūnas krāsas durvis ne zvaniņs ne kas tikai pastkaste pilna ar reklāmas bukletiem. paraustu visas durvis slēgts (SAD) b0r1ng tu dzīvo vidējās durvīs, virs kurām ir numuriņi 2-3? būtu iedevis man pmā savu numuru es jau būtu uzvanījis, bet nu tu teici no code no nothing... logs itkā bija vaļā, bet nu negribējās kā daunim pa visu ielu bļaut "b0r1ng tu te dzīvo?" so no pussy out no shit, just discomunication 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted September 18, 2012 Report Share Posted September 18, 2012 Kā tad tā, lielais adreses devējs iedeva ne to adresi? Didn`t expected... Ja viss ir tā, tad tiko noskalojās podā 90% boringa postu Link to comment Share on other sites More sharing options...
B3NDE Posted September 18, 2012 Report Share Posted September 18, 2012 es nesaku ka adrese nebija īstā vienkārši durvis bija aizslēgtas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted September 18, 2012 Report Share Posted September 18, 2012 tak viņš ganjau bija tajā ofisā no kura sēž gignā sutkām Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted September 18, 2012 Report Share Posted September 18, 2012 (edited) 0_o tu pie ielas domāji? Vai tad tur arī ir 59? Es dzīvoju stāvivetas otrā galā... Ja nu kas, varu numuru pat iedot, bet tas jau tikai pm Edited September 18, 2012 by b0r1ng Link to comment Share on other sites More sharing options...
B3NDE Posted September 18, 2012 Report Share Posted September 18, 2012 nu redz pateikt vienkārši ģertrūdes 59 un viss tomēr nav tas, ko tu biji domājis ja ir pēc tam jāmaldās pa pagalmu aiz kaut kādām mājām. es iegāju pagalmā bet nu nekādi nevarēju zināt, ka man ir jāiet kaut kur vēl iekšā un tur vēl jāmeklē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted September 18, 2012 Report Share Posted September 18, 2012 Es ja godīgi nebiju nekad skatījies uz apkārtējiem numuriem. Nu bet tur tajā pagalmā ar stāvvietu pašā galā. Vajadzēja numuru uzreiz dot... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted September 18, 2012 Report Share Posted September 18, 2012 Nedaudz amizanti, ka attieksme no "panākat šurp mazie onanētāji un mammu datora lietotāji" pamainījās uz izbrīnu, daudzpunktēm un tā 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhrds Posted September 18, 2012 Report Share Posted September 18, 2012 eu bet šiten ir interesantāk kā citos forumos, jo cilvēki ir nudien tērētāki Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted September 18, 2012 Report Share Posted September 18, 2012 Nu sāksim ar to, ka es biju brīvdienās Kapteiņa Morgana un janākā palīga Jāgermeistara ietekmē. Bet neskatoties uz to, nav sevis cienīga rīcība ņemt vārdus atpakaļ, tādēļ ja kāds man grib sadot pa bieti manu aizvainojumu dēļ, tad savā ziņā cilvēkus var saprast. Un man nekad nav bijis tā, ka es slēpu savu identitāti. Gribi atnākt ciemos - laipni lūdzu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted September 18, 2012 Report Share Posted September 18, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted September 18, 2012 Report Share Posted September 18, 2012 Šerijs smaida, tad jau nūju meklē 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted September 18, 2012 Report Share Posted September 18, 2012 (edited) Un nav jau arii taa, ka tie lielie naceji kadreiz ari atnaktu, simtiem reizu sitie interneta karatisti maniti interneta, tik lieta taada, ka absoluti ne reizi nav redzets, lasits, ka kads interneta karatists piepilditu draudus. Principaa automaataa var neteikt adresi un laut pajolinam izcelties, ka adresi nedod, jo nomiza, bet katrs pie sevis realitate tacu saprot, ka nu nenaks neviens, bet ar informaciju par sevi nav gudri metaties apkart, kaa ari laut tam, dziivi pazaudejusajam, pamulkim turpinat interneta ciinjas Kas attiecas uz to chali, kas tur sist gribeja boringu, es protams to gribetu redzet, bet nu okej, pienemsim, ka taada ir ideja tas ko te vins uzrakstija, kur garantija par taisnibu? Nu jaa, chalis varbut netalu dziivo un par braucienu autobusa ir piepuskots. Varbut ari naav, bet varbut piepuskots ir tas, ka vins izmisigi mekleja, tiiri aizbrauca nochekot teritoriju, lai pec tam butu interneta ko iedirst un liktu visiem saprast, ka tiesam tur bijis un bija gatavs ciinjai. Protams man ir gruti iedomaties kaa tas viss aizsaktos, borings atver durvis, talak? Eu tu esi tas, kas dirsa man interneta... Normals cilveks saprot pec kada idiota vins taja bridi izskatas, principa to jau apjaus lidz ko saruna sak verpties ap tiksanos dziivee. Kaut kada sudaina lapa sen, sen ari bija interneta ciinjas, ka nu tik tiksies pie origo un rubisies, neatceros kaa viss beidzas, domajams kaa parasti - ar neko. Bet nu pafantazejot par to origo situacija - jaa, cirks butu labs Katra zinja paldies par pozitivu smieklu devu, sie interneta karatisti ir izsmiesanas verti, tiesam paldies Edited September 18, 2012 by Epix 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted September 18, 2012 Report Share Posted September 18, 2012 Un nav jau arii taa, ka tie lielie naceji kadreiz ari atnaktu..... Nejauc pimpi ar pirkstu. Neviens nevienam neko nesolīja, b0r1ngs pats pieteicās, vai, pareizāk sakot, uzprasījās, un viņam arī tika atbildēts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted September 18, 2012 Report Share Posted September 18, 2012 Šerijs smaida, tad jau nūju meklē Nav vairs tas vecums Lasīju cauri un rēcu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now