hero Posted December 23, 2005 Report Share Posted December 23, 2005 (edited) Latviešu Val. - 6 Literatūra - 6 Angļu val. - 8 Krievu val. - 7 Matemātika - 6 Bioloģija - 7 Fizika - 8 Ķīmija - 8 Ģeogrāfija - 9 Vēsture - 6 Ekonomika - 4 Mūzika - 7 Mājturība - 8 Vizuālā māksla - 7 Sports - 7 Instruments - 6 Mākslinieciskā pašdarbība - 10 Es mācos 8.klase Edited December 23, 2005 by hero Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 23, 2005 Report Share Posted December 23, 2005 rofl. kas ir mākslinieciskā pašdarbība? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hazzer Posted December 23, 2005 Report Share Posted December 23, 2005 Latviešu Val. - 3 Literatūra - 5 Angļu val. - 5 Krievu val. - 4 Algebra - 3 Ģeogrāfija - 3 Vēsture - 3 B.E.P - 3 Mūzika - 8 Vizuālā māksla - 8 Sports - 9 Lietiška informātika - 7 Politika un tiesības - 5 Uzvedība - neapmierinosa Klases audzinataju ieteikumi - Saskana ar PSS m. 8 direktores rikojumu nr. 3 - 3 -1/240 uzvediba samazinata uz neapmierinosu audzekna rupjas un neiecietigas uzvedibas macibu stundu laika dej, ka ari neatt. kavetu stundu delj. Nokavetaas stunas - 37 - attaisnoti 146 - Neattaisnoti Es mācos 10.klase Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerchs Posted December 23, 2005 Report Share Posted December 23, 2005 (edited) Latviešu valoda - 4 Literatūra - 5 Franču valoda - 5 Franču literatūra - 4 Angļu valoda - 6 Matemātika - 4 Vēsture - 6 Sports - 9 Biznesa ekonomiskie pamati - 7 Politika un tiesibas - 8 Kulturas vēsture - 7 Filozofija - 6 Bioloģija - 5 12.klase Edited December 23, 2005 by kerchs Link to comment Share on other sites More sharing options...
hero Posted December 23, 2005 Author Report Share Posted December 23, 2005 rofl. kas ir mākslinieciskā pašdarbība? tas ir koris Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted December 23, 2005 Report Share Posted December 23, 2005 UUUHAHAHAHA un hazers vel te zinatniskos darbus veic UUHAHAHA Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted December 23, 2005 Report Share Posted December 23, 2005 Mājās jāparakņājas un jāatrod kaut kur 9. klases liecība Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma[Dzirciema] Posted December 23, 2005 Report Share Posted December 23, 2005 (edited) Ha ha ciprus tu arii mājturību mācies?Nē nu es saprotu vajag mācēt sev zeķes salāpīt un pa virtuvi pašeptēties.manā laikā puišiem bija darbmācība un meitenēm mājturība ,tagad laikam otrādi. Edited December 23, 2005 by Koma[Dzirciema] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flea Posted December 23, 2005 Report Share Posted December 23, 2005 darbmacibu tagad sauc pa majturiibu Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted December 23, 2005 Report Share Posted December 23, 2005 mācos 9. klasē bet mums skolā ir tā forši uzčinīts, ka liecība tikai gada beigās! Link to comment Share on other sites More sharing options...
OdyZ Posted December 23, 2005 Report Share Posted December 23, 2005 ..mācos 11. - uz šuci šodien neaizgāju!! ..hehee Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted December 23, 2005 Report Share Posted December 23, 2005 (edited) ..mācos 11. - uz šuci šodien neaizgāju!! ..hehee ..mācos 11.(sis pagarinaja tavu peni par 1 cm) - uz šuci šodien neaizgāju!!(sis par 2 cm ) (samazinaja par 2,5 cm) ..hehee(palielinaja par 0,5cm) es diemzel, piespiedu karta, nebiju skola, jo esmu saaukstejies. Edited December 23, 2005 by -ha- Link to comment Share on other sites More sharing options...
maverick Posted December 23, 2005 Report Share Posted December 23, 2005 latv. val - 5 Literatura - 7 Anglene - 6 Krievene - 5 Matematika - 5 Informatika - 8 Anatomija - 5 Fizika - 4 Kimija - 5 Geografija - 4 U4ene ir kaza, jo 4 man tur nesanaak Vesture - 7 Civilzinibas - i (ieskaitiits) Muzika - 8 Majturiba - 9 Maksla -7 Sports -7 Es maacos 9. kl. un mana videejaa atziime ir 5,8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted December 23, 2005 Report Share Posted December 23, 2005 Geografija - 4 U4ene ir kaza, jo 4 man tur nesanaak sanāk mazāk ? P.S. mana mutere ir ģeogrāfijas skolotāja ( žēl, ka ne man ) un man mājās ir koņu grāmata ! Man visos ģefenes koņos 9 ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orc Posted December 23, 2005 Report Share Posted December 23, 2005 hehe man tik janvaarii saaasies sesija un ta jau redzees kas tur savaaaksies . Link to comment Share on other sites More sharing options...
maverick Posted December 23, 2005 Report Share Posted December 23, 2005 Nee, geograafijaa vajadzeeja snaakt 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ojaars Posted December 23, 2005 Report Share Posted December 23, 2005 vai te vispaar ir kaads, kas buutu ticis paari 9. klasei? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted December 23, 2005 Report Share Posted December 23, 2005 Hazer nu es gribetu apstridet to ka tu macies 10 klase jo sakot no 9 klases algebra un geomterija ir viena varda matematika. mūsu skolā tikai no 12. klases beidz dalīt algebrā un ģeometrijā. Latv. val. - 5 Literatūra - 8 angļu val. - 8 krievu val. - 6 matemātika - 8 Vēsture - 7 Sports - A B.E.P. - 7 informātika - 9 Mūzika - 7 Veselības mācība i (nežēlīgi grūts priekšmets ) Fizika - 6 ķīmija - 7 bioloģija - 5 uzvedība - apmierinoša vidējā atzīme 6.9 klase - 12. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uyinaators Posted December 23, 2005 Report Share Posted December 23, 2005 EDD paraadi kaada izskaataas iista lieciiba, tb, kaadaam jabuut atziimeem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted December 23, 2005 Report Share Posted December 23, 2005 vai te vispaar ir kaads, kas buutu ticis paari 9. klasei? esmu pamanijies pat nomocit augstskolu lidz galam p.s. Hazzer Tu tiesham esi tads kaa, lai pasaka - nesevishkji gudrais tips un tava nakotne ir nolemta gaterii. Un kaa Tu vispar vari veikt kaut kadus zinatniskos darbus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted December 23, 2005 Report Share Posted December 23, 2005 krch taa Latvieshu valoda - 7 Literatuura - 5 (ar diviem n/v ) Anglju valoda - 8 Vaacu valoda - 6 Matemaatika - 6 Veesture - 6 Sports - 8 Lietishkjaa informaatika - 8 Informaatika - 6 (biju uztaisiijis tikai 1 no 3 vai 4 darbiem ko vajadzeeja, par to man bija 8, bet taapeec, ka bija tikai 1 darbs, dabuuju 6 ) Kjiimija - 6 Fizika - 9 Biologjija - 7 Gjeograafija - 7 (Biju pelniijis 8, bet uchene iesakoja ) Veseliibas maaciiba - i (pievienoshos hyperboyam ) Maakslas veesture - 7 Psihologjija - 8 10.klase Videejaa atziime - 6,9(3), kautgan mieriigi vareeju labaaku dabuut Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted December 23, 2005 Report Share Posted December 23, 2005 esmu pamanijies pat nomocit augstskolu lidz galam mahmed, man kkaa neticas! manas atzimes: Latvieshu valoda - 6 literatura - 6 anglju valoda - 7 sports - 9 informatika - 8 saskarsme 7 Vesture - B (valsts exaamens) kultur vesture - 8 lietvediba - 4 matematika - 5 darijumu matematika - 6 ekonomika - 7 tirgzinibu ekonomika - 6 tirgzinibas - 7 prechu raksturojums - 4 (pretigs priekshmets, kuru dabuuju kaveet, deelj prakses) gramatvediga - 7 (kursa darbs - 9(biznesa plans)) praktiskas macibas - 8 prakse - 8 esmu 3ais kurs ekonomikas koledzhaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted December 23, 2005 Report Share Posted December 23, 2005 esmu 3ais kurs ekonomikas koledzhaa iestaajies.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted December 23, 2005 Report Share Posted December 23, 2005 mahmed, man kkaa neticas! Darek ne jau visi, kas apmeklee gign.lv ir nepilngadigi vai tikko sasniegushi pilngadibu, piem kaa tu. Nevertee visu pec sava limenja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted December 23, 2005 Report Share Posted December 23, 2005 (edited) Darek ne jau visi, kas apmeklee gign.lv ir nepilngadigi vai tikko sasniegushi pilngadibu, piem kaa tu. Nevertee visu pec sava limenja. Latviešu valoda - 7 Literatūra - 6 Angļu valoda - 7 Norvēģu valoda - 7 Matemātika - 4 Vēsture - 7 Lietišķā informātika - 6 Sports - 8 Biznesa ekonomiskie pamati - 8 Fizika - 3 (es arī mīlu Modru Jansoni ) Ķīmija - 6 Bioloģija - 6 Kultūras vēsture - 6 Filozofija - 9 Mākslinieciskā pašdarbība (aktiermeistarība) - iesk. Vācu valoda - 5 Franču valoda - iesk. Ģeogrāfija - 10 Sesija: Angļu valoda - 8 Norvēgu valoda - 7 Matemātika - 4 10. klase Vēl sūdīgāk nekā pagājušajā gadā, bet, ja ņem vērā, ka mācījos minimāli, tad ir diezgan ciešami. Ja ņem vērā, ka 2 priekšmetos nav izpildītas ģimnāzijas noteiktās normas un, ka nav izteikts aizrādījums, tad uzvedība varētu būt no ļoti labas līdz priekšzīmīgai (diemžēl liecībā, uzvedības vērtējums nav ierakstīts). Edited December 23, 2005 by vbyuer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now