Jump to content
GIGN Forum

Koma[Dzirciema]

Mirstīgais
  • Posts

    481
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Koma[Dzirciema]

  1. Hmm,sestdiena nav tā labākā diena bet mēģināšu pievienoties ap pusnakti.
  2. Nu ,iedomājoties par to dzemdi kas pamāj īstenībā diezgan baisi paliek.
  3. Piekrītu tam kurš rakstīja par rupmaizi cūkas taukiem(vēlams meža) pa virsu sīpolus biezā kārtā un glāzītī ledus aukstas vodkas.Kas var būt labāks par šo pēc medībām
  4. Vēlviens spams no kāda par to ka ši ir forša ideja utt,bez reālas palīdzības piedāvājuma.Varēs pasēdēt uz noraidīto soliņa.
  5. es tev piedāvāju 10 dienas atpūsties no gign foruma.
  6. Ja negribi rakstīt cs ,tad ko tu te spamo ??
  7. Beglizz,vēlviens tikpat dumšs topiks un spamosi citos medību laukos.
  8. Nepieveršam uzmanību esctm gudrajam postam un nesākam spamot.esctm par to jau ir sodīts.
  9. Ieteiktu servera Tētim vispār izskatīt adminlisti,jo adminu ir ohohooo cik daudz ,bet cik ir aktīvu adminu ???? Par "kaiju kura iedomājās ka ir piekūns",ja viņa niks nozīmē šī romāna varoņa vārdu ,tikai pozitīvas atsauksmes.Es labprāt redzētu viņu gopilno adm sarakstā
  10. Preiks ka beidzot ir iznākusi kāda latviešu spēlfilma priekš plašākām tautas masām ,netikai māksliniekiem ar īpašu uztveri.Kopumā lēta filma ar sagrozītiem vēstures faktiem.Negribas rakstīt gari,ja jāsaka īsi tad Velna kalpi mūsdienu versijā.Filma ar savu naivitāti nokavējusi par 20 gadiem.
  11. Laikam šoreiz tev nesanāks,bet nenokar degunu,draugs
  12. Nekas pret šo cilvēku,bet manas domas ,ka pēdējā laikā pārāk viegli jau dabon cilvēki tiesības serverī.Tas nav no sērijas - vot manā laikā ,tā nebija.Bet ar 40 nospēlētam stundām serverī ir ļoti stipri par maz.Pilnīgi un galīgi neatbalstu
  13. GODIE,nevajag tev tiesības pub serverī.Adminu tur netrūkst,tev iedeva tiesības csdm serverī,nu vot tad tur arī esi kungs un pavēlnieks.
  14. Nezinu vai būsiet lasījuši,bet man patika Inflācija- 7%, Kalvīša valdība uzsāk cīņu! Cīņas rezultātā inflācija sasniedz- 8,8% , Kalvīša valdība uzsāk enerģisku cīņu, rezultātā inflācija sasniedz 10%, Kalvīša valdība sāk zvērisku un asiņainu cīņu! Inflācija sasniedz 15%, Rimševics nav atrodams, Spurdziņš sten kā pārēdies begemots, Strods esot redzēts skraidam pa ministriju ar striķi un veļas ziepēm, Kalvītis apvienojas ar Godmani pēdējai kaujai! Kaujinieku rindās "ielejas" Birks ar 500'000'000 LVL tilta projektu un Demakova ar Gaismas pili, koncertzāli un šādiem tādiem dažu miljonu niekiem.Inflācijas nepiekāpjas,budžets eksplodē, Godmanis ierosina arestēt visus lielveikalu pircējus. Pie bankām tiek izvietoti snaiperi, benzīntankos Suitu sievas kaunina degvielas pircējus.Valsts iestādēs tiek atlaisti ierēdņi ,kuru svars pārsniedz 70 kg. Kauja ar inflāciju tuvojas kulminācijai!Šlesers ierosina nacionalizēt visus zirgus un atjaunot Rīgā zirgu tramvaju. Zirgus paredzēts barot ar lakrakstiem "Diena".Ekonomikas "zvaigznes" Zīle un Kehris dodas mācību komandējumā uz Ziemeļkoreju apgūt pašpietiekamās ekonomikas modeli un Čuč-he pamatprincipus.Visi lielveikalos arestētie ražo elektroenerģiju, izmantojot dinamo mašīnas, kuras uz Latviju kā humanitāro palīdzību ir atsūtījis Kim-Čen Irs.Segliņš laiž klajā autobiogrāfisku bestselleru "Kubas ekonomikas brīnums". Ufo sver 49 kg un saņem pirmās šķiras Trīszvaigžņu ordeni par brīvprātīgu pretinflācijas badošanās akciju.Inflācija turpina ārdīties,Rimševics Rūjienā esot atvēris nelielu tapešu veikaliņu, kurā pret speķi un kartupeļiem var iemainīt tapetes, kas ļoti atgādina nesagrieztus 100 un 500 LVL banknošu ruļļus ... Avīžu virsraksti-"Uzvara ir tuvu!","Inflācija ir atmaskota!" Ilgas, sarežģītas un neiedomājami dārgas drošības dienestu operācijas gaitā ir atklāta galvenā valsts inflatore, kāda Milda I.! 74 gadus vecā pensionāre,kura, izmantojot GE Money līzingu Gerkena veikalā mēģinājusi iegādāties elektrisko tējkannu par 5,40
  15. Teddy,nakamreiz kad vajag kādu banot paskaties kas spēlē serverī ar ban tiesībām,tu varēji arī man paprasīt.Labi tas tā.Par bot1k ,atbalstu vinu uz šīm tiesībām.Impulsīvs viņš ir,man patīk kā viņš lamājās kad viņam kas nesanāk .
  16. Iemācies bez lamāšanās uzrakstīt virsrakstu un arī sakarīgi izteikt savu domu.
  17. 1.traffic ,es nenoliedzu savu teikto par nestandarta mapēm,es rākstīju ka man nepatīk Oilrig tas arī viss. 2. Spēlēt nestandarta mapi kad paliek 5 pret 5 ir stipri neinteresanti ,takā es labāk izvēlos spēlēt dd2 10 pret 10. Danke mesjē Allworth un Silver.
  18. Būtu viens lūgums,pielikt klāt manam ...... garumam vienu pagarinājumu - votemap. Ja vajag iemeslu ,tad nu nepatīk man oilrig spēlēt.Sanāk vairāk spēlēt pēc 24.00 un tad ir problēma ar adminiem ar vote tiesībām.
  19. Mļa ,redzēšu vēlvienu topicu par tēmu- kā jums liekas..... .Autors dabūs banu uz pāris nedēļām.Ja tu pat nejēdz kādu tev ramu un internetu vajag servera uzturēšanai par ko vispār var būt runa.
  20. Es zinu vienu kurš tiko dabūja wārnu par lieku pļurkstēšanu.
×
×
  • Create New...