cucinjshs Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 Lūdzu aizpildiet šo aptauju! Jūsu atbildes nepieciešamas, lai veikto ļoti augstas klases zinātnisko pētījumu. Iespējams jūs glābsiet dzīvības. http://www.visidati.lv/aptauja/603122759/ 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 Dīvains stuffs. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Queer Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 Domāju, ka būs kaut kas nopietns, bet nē 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddijs Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 gatavs! kādiem pasaules pārņemšanas plāniem tev šādi tadi ir vajadzīgi? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 Pēc pirmā jautājuma aizvēru logu ciet. Tās tak ir tīrākās muļķības, lai savu laiku tērētu! Tu neesi vajadzīgo informāciju devis, lai atbildētu uz to jautājumu. Es atsakos pildīt šādu testu, kurā pat nav norādīta cīņas vieta. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cloudR Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 nēkā interesanta. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucinjshs Posted January 4, 2012 Author Report Share Posted January 4, 2012 Pēc pirmā jautājuma aizvēru logu ciet. Tās tak ir tīrākās muļķības, lai savu laiku tērētu! Tu neesi vajadzīgo informāciju devis, lai atbildētu uz to jautājumu. Es atsakos pildīt šādu testu, kurā pat nav norādīta cīņas vieta. Ak, amnij, es atkārtoju - augstas klases zinātniskais pētījums. Tu domā, ka mēs neesam tādu rīcību paredzējuši? Aptaujas beigšana arī ir izvēle, un kā jau katra izvēle, arī šī sniedz ļoti svarīgu informāciju par indivīda psiholoģisko stāvokli. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrzombie Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 Man ir 5 gadi un esmu doktors bankā. http://z0r.de/L/z0r-de_3714.swf 4 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xyu Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 Es par to lauvu un haizivi ilgi domāju. Izsecināju, ka iespējamība, ka lauva iekritīs ūdenī ir daudz lielāka, nekā, ka haizivs nokļūs uz sauszemes (ja nu vienīgi izskalota beigta, bet nu tur jau nekāda cīņa nesanāk) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucinjshs Posted January 4, 2012 Author Report Share Posted January 4, 2012 Liels paldies tiem, kas jau aizpildījuši, un paldies jau iepriekš tiem, kas pildīs turpmāk. Jūs noteikti būsiet pirmie, kuri tiks iepazīstināti ar aptaujas rezultātiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 (edited) Man ir 5 gadi un esmu doktors bankā. http://z0r.de/L/z0r-de_374..swf nahuj tādi sūdi jāliek postā? Edited January 4, 2012 by ~ jeyna ~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reverend. Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 (edited) nahuj tādi sūdi jāliek postā? Tādi sūdi kā Tu, bija jāliek prezī, tā kā nepiesienies cilvēkiem šeit, cilvēk - lēdija. Aptauja bija interesanta, vismaz atšķīrās no pārējām. Edited January 5, 2012 by Reverend. 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 pirmo reiz pildīju PATIEŠĀM interesantu aptauju gj 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 d0n3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butcher^ Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 (edited) Es no haizivīm mīžu vairāk, nekā no lauvām, tāpēc iedomājos, ka haizivs uzvarētu. Man ir 5 gadi un esmu doktors bankā. Good stuff. Edited January 5, 2012 by Butcher^ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 (edited) Heh, lai arī scrazy shit, man patika Tu to tiešām izmantosi studijās? Edited January 5, 2012 by Nightmares^^ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DealOrNoDeal Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucinjshs Posted January 5, 2012 Author Report Share Posted January 5, 2012 Tas ir no studījām neatkarīgs pētījums. Pārāk daudz universitātes cilvēku būtu ieinteresēti sabotēt manu pētījumu, lai es varētu sev atļauties tādu pārgalvību, kā veikt šo pētījumu viņu paspārnē. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 aptauja - prosta bomba 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 Nav zadzis Dzintrai telefōn! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrzombie Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 nahuj tādi sūdi jāliek postā? Sveika, Es atvainojos,ja Tevi aizskāra mans posts. Tevi diemžēl ir piemeklējis smagais dzīves posms,kad ir palikuši 11 gadi un esi sapratusi,ka Tev patīk zēni un vēlies piesaistīt lielo puiku uzmanību ,bezjēgā spamojot spēļu portāla forumā mammai paprasītus padomus. Nesatraucies, atnāks pubertāte un iepazīsies ar labāko draugu,kurš katru dienu Tevi sagaidīs mājās stāvot plauktā,bet vakaros atgādinās,ka rīt jānopērk kārtējās baterijas. Dzīve ies tik uz labo pusi. Es Tev piedodu par rupjo vārdu izmantošanu,esi dzīvespriecīga un laimīga. 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 trollblahblah Nesaprotu, kāpēc cilvēki tik ļoti cenšas būt par faniem. Ja tev nav mājās karogs ar manu avataru un vārdu, būtu ļoti vīlies, jo visas pazīmes liecina, ka esi viens no fanu pulka. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrzombie Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 Nesaprotu, kāpēc cilvēki tik ļoti cenšas būt par faniem. Ja tev nav mājās karogs ar manu avataru un vārdu, būtu ļoti vīlies, jo visas pazīmes liecina, ka esi viens no fanu pulka. I like You. :) :) 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
snoopfrog Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 Pagaidām smieklīgākā aptauja, ko esmu pildījis. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pensionars Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 Varēja pasmaidīt + 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now