Bads Posted July 30, 2011 Report Share Posted July 30, 2011 Hey, velejos padiskutet par sho teemu. Lieta taada, ka man ir jau 25 gadi un nekad nav bijis seksa. Esmu buchojies ar meiteni 1 reizi muuzhaa un tas bija smaga dzeruma ietekmee (abi divi bijaam dzeerushi). Pedeja laika iestajas diezgan liela depresija del ta, ka nevaru atrast partneri. Pats trakakais, ka es esmu patiesi meginajis. Es esmu gajis uz klubiem un sitis kanti loti daudz meitenem, bet visas mani atshuj. Esmu meginajis ari interneta iepazishanos, bet pat tur reti kad ir sanacis norunat randinu un tad kad izdevas, nelikamies pievilcigi viens otram. Jaa esmu domaajis par prostituuteem, bet uztraucos par slimiibaam un gribetu to izbaudit ar kaadu, kas mani patiesi atrod par pievilcigu. Varbut kadam ir kaadi ieteikumi vai lidziga pieredze? Vai tas ir normali? Man skiet, ka nav vis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted July 30, 2011 Report Share Posted July 30, 2011 Nu ir cilvēki, kam ir lemts tikai sist kulakā. I have bad news for you! 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bads Posted July 30, 2011 Author Report Share Posted July 30, 2011 Nu ir cilvēki, kam ir lemts tikai sist kulakā. I have bad news for you! 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwan Posted July 30, 2011 Report Share Posted July 30, 2011 TROLOLOLOLOLOLL? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MieZiiS_JanX Posted July 30, 2011 Report Share Posted July 30, 2011 tu pieregojies geiming forumaa, lai to pateiktu? atklaj savu isto vardu un uzvardu, mees tev kko piemekleesim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_Stay Posted July 30, 2011 Report Share Posted July 30, 2011 Esi Rapists 7 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bads Posted July 30, 2011 Author Report Share Posted July 30, 2011 (edited) TROLOLOLOLOLOLL? Es netrolloju. Man ta ir nopietna problema. Kapec lai es trollotu? Man reali tas ir vedinajis uz pashnavibu vairakas reizes. tu pieregojies geiming forumaa, lai to pateiktu? atklaj savu isto vardu un uzvardu, mees tev kko piemekleesim Es vnk negribeju zem ista acc posteet. Un ja, man palika skumji un vientuli un es gribeju par to ar kadu parunat. atklaj savu isto vardu un uzvardu, mees tev kko piemekleesim Jaa, lai visi par mani njirgaatos un novestu lidz pashnavibai. Edited July 30, 2011 by Bads Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted July 30, 2011 Report Share Posted July 30, 2011 Nevarēšu palīdzēt, man ir tikai 23 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MieZiiS_JanX Posted July 30, 2011 Report Share Posted July 30, 2011 Jaa, lai visi par mani njirgaatos un novestu lidz pashnavibai. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrzombie Posted July 30, 2011 Report Share Posted July 30, 2011 Ir 2 varianti,vai nu ieliec ebay'ā ,ka atdosies kādām brūnajam miljardierim no Āfrikas,kurš visvairāk samaksās,jeb citēšu kādu cilvēku ..do what I do, and smoke crack. You won't want to rape anyone, you'll just want more crack.. Citu variantu nav. Problem solved? Pilnīgā nopietnībā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted July 30, 2011 Report Share Posted July 30, 2011 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soprano Posted July 30, 2011 Report Share Posted July 30, 2011 (edited) atrodi kādu 50 gadīgu ķēvi,kurai sen nav bijis!vai maini seksuālo orientāciju Edited July 30, 2011 by Soprano Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted July 30, 2011 Report Share Posted July 30, 2011 kaut kads siiks daunis meginaja piedurties nesanaca, nav smiekligi. 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xyu Posted July 30, 2011 Report Share Posted July 30, 2011 (edited) Ieteiktu paskatīties uz sevi no malas un padomāt vai tu (kāds tu esi tagad) vari kādai iepatikties. Ja ir lietas, kuras vari mainīt uz labo pusi - go for it. Ja uzskati sevi par ideālu - gaidi savu princesi. edit: mans advaiss ir īsts un es ceru, ka tu te netroļļo. Edited July 30, 2011 by xyu Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted July 30, 2011 Report Share Posted July 30, 2011 Statistika nemelo. 11 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post kRi Posted July 30, 2011 Popular Post Report Share Posted July 30, 2011 Jeyna arī vēl pavisam nesen bija nevainīga. Neuztraucies, viss nāk ar laiku! 18 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted July 30, 2011 Report Share Posted July 30, 2011 Sūdīgi tev! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bads Posted July 30, 2011 Author Report Share Posted July 30, 2011 (edited) pofig Edited July 30, 2011 by Bads Link to comment Share on other sites More sharing options...
jammetti Posted July 30, 2011 Report Share Posted July 30, 2011 Nu hujzin vai geimeru forums ir īstā vieta, kur to rakstīt. Diezvai te būs kāds, kurš ir speciālists attiecību jomā Tak ir visādi attiecību forumi, sieviešu forumi.. Vo, prasi sieviešu forumos.. viņas pastāstīs kādam jabut virietim, lai vins viņām patiktu..Gan jau.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bads Posted July 30, 2011 Author Report Share Posted July 30, 2011 (edited) pofig Edited July 30, 2011 by Bads Link to comment Share on other sites More sharing options...
joJO^ Posted July 30, 2011 Report Share Posted July 30, 2011 Tieši gameri ir tie īstie,kuri var palīdzēt...troļot! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedAppServ Posted July 30, 2011 Report Share Posted July 30, 2011 Tu tikai domā kad neesi viņām pietiekoši labs, varbūt tu esi labāks par viņām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bads Posted July 30, 2011 Author Report Share Posted July 30, 2011 Tu tikai domā kad neesi viņām pietiekoši labs, varbūt tu esi labāks par viņām. Tad jau vinas man neatteiktu Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted July 30, 2011 Report Share Posted July 30, 2011 pic or didn't happen enīvei - labs nāk ar gaidīšanu, silts ar sildīšanu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted July 30, 2011 Report Share Posted July 30, 2011 Diagnoze TEV! Pērc pocketpussy 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts