Jump to content
GIGN Forum

WickedAppServ

Mirstīgais
  • Posts

    268
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by WickedAppServ

  1. WickedAppServ

    xbox

    AverMedia Live Gamer Portable Elgato Game Capture HD Hauppauge HD PVR 2 Roxio Game Capture HD Pro vai arī PS4, Xbox One kuros šī fīča ir iebūvēta
  2. Sennheiserim ir vairākas austiņas paradzētas gamingam - mūltimēdijam, respektīvi ar mic..
  3. Plantronics GAMECOM 780 Sennheiser 350 Steelseries Siberia v2 Logitech G35 Logitech G430
  4. WickedAppServ

    Kosīms

    http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_odkw=Green+Inflatable+Full+Body+Costume&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.XInflatable+Full+Body+Costume&_nkw=Inflatable+Full+Body+Costume&_sacat=0 http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_odkw=INFLATABLE+costume+green&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.XInflatable+Sumo+Jumpsuit&_nkw=Inflatable+Sumo+Jumpsuit&_sacat=0 http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_odkw=INFLATABLE+costume&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR1.TRC0.A0.XINFLATABLE+costume+gree&_nkw=INFLATABLE+costume+green&_sacat=0
  5. WickedAppServ

    Xbox spēles

    http://www.co-optimu...1/xbox-360.html http://www.reddit.co...een_coop_games/ pirmie iz google rezūltāti.
  6. Jā, arī pāris dienas atpakaļ pieteicos Civ5 jo Mafia 2 jau ir kontiņā, pēc kādām 20 stundām arī atnāca!
  7. varu atvēlēt savu teamspeaku, bet nevēlos te taisīt reklāmu tākā drošvien ig iemetīšu.
  8. kaads tad tev ir up/down uk? arii speleeju ar ~70 ping un viss chiki.
  9. WickedAppServ

    Iphone 3gs

    sodien piektdiena?
  10. WickedAppServ

    Swedbank

    Bija SwedbanK VISA karte, ņēmu no viņas ārā UK un komisija bija vidēji 2 paunģiki, bet tagad paņēmu swedbank Mastercard, un ar to ir 1 paunģiks un uz leju!
  11. ko nozīmē līdzvērtīgu? ko tieši tu vēlies?
  12. Godīgi sakot, izspēlēju pāris mapes.. protams pirmās desmit minūtes ir vienkārši traģiskas, līdz saproti kur atrodās visi iespējamie ceļi, un labākie spoti.. tad jau sāk aiziet un nav tik čābīgi. Gribēju arī atbalstīt mapes developerus, tādēļ arī samaksāju.
  13. Ņemot vērā kad tev uz doto brīdi ir portatīvai, tev ir nepieciešams pilnīgi visas datora komponentes, vai tikai mbu/cpu/vga/ram?
  14. Kā jau minēju, tavā budžetā labākie čoisi; CPU VGA un viss ies uz urāāāāāā, pēc kāda gada varēsi arī uzmest overclocku ja nevēlies uzreiz..
  15. Jā, uz doto brīdi drošvien varēsi uzspēlēt spēles uz max iestatījumiem, bet teiksim 1 - 2 gadiem ejot, būs nepieciešami vairāk zirgspēki, un šie ~25% preformance increase palielinās tavu fps spēles un datora ātrdarbību uz urā! Ja ņem vērā cik easy ir overclockot, neredzu iemeslu neņemt K sērijas CPU / OC sērijas video kartes un nenodrošināt sevi nākotnei. Haswell ir 4th generation, toties Ivy Bridge ir 3th generation.. ceturtā ir par vidēji 20 procentiem ātrāka un arī lētāka nekā vecā un dārgākā trešā. Ja nedomā overclockot, papildus cpu coolers nebūs nepieciešams, arī par pāris simtu mhz ( ~500 ) vari overclockot ar stock dzesi bez problēmām.
  16. Man patīk kā tu vēlies uzmontēt LGA 1150 ligzdas CPU uz Z77 čipseta mātesplates.. good job mate.
  17. MB CPU RAM VGA Kopā; ~400Ls Manuprāt SSD ir ļoti nozīmīgs, atšķirība ar/bez ir kā diena un nakts.. ja ir papildus līdzekļi iesaku paņemt kaut ko uz 120GB pusi ( Samsung 840 EVO 120GB ) Lai pateiktu vai pietiks, būtu nepieciešams zināt gan ražotājs, gan arī tā modelis. Priekš tavas izvēlētās / manas ieteiktās videokartas ( kura starpcitu ir daudz labāka ) 600w būs vairāk kā nepieciešams, bet nozīmīgi vai barošanas bloks ir kāds "noname" ražotājs..
  18. Operation Bravo http://blog.counter-strike.net/operationbravo/ http://blog.counter-strike.net/operationbravo/ --- Jaunas mapes, jauni skini. Savējo Bravo jau paņēmu un teikšu godīgi, mapes ir pilnīgi fuuuu.
  19. Expert boti un ne vairak kā 5 boti komandā ir OBLIGĀTI nepieciešami! Kā arī map cycle ielikt kaut kādas aim mapes pa rītiem, dienu..
  20. Kaut kādus kreisos aidī jūs man vienmēr dodat.. add me: http://steamcommunit.../guyfromcollege
  21. Atvaino mīļais, AWP | BOOM Minimal Wear. pieejami arī.. M4A4 | Jungle Tiger ( Field Tested ) MP7 | Skulls ( Minimal War ) X2 AUG | Wings ( Factory New ) X2 offfffers
  22. Tas jau ir pats par sevi saprotams. Vienam var paveikties ar pirmo, otram atkal ar simtu pirmo, viņiem jau tur drošvien ir shēma cik daudz foršās mantas var izkrist, tā lai pārāk daudz neizplatītos un tām būtu vērtība..
×
×
  • Create New...