AmE Posted August 10, 2012 Report Share Posted August 10, 2012 Nu katu es jau gribēju pirkt, pirms es uzzināju par reworku. tagad debīli sanāk, ka tieši tagad sanāks spēlēt. Principā man ar ir visi čempji, kurus gribēju. nekas nekārdina, pat jaunie čempji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hi_dady Posted August 10, 2012 Report Share Posted August 10, 2012 supportiem katarinas rework pilnigi nemaz neuztrauc:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted August 10, 2012 Author Report Share Posted August 10, 2012 Mersijs un Ame nerunajiet mulkibas. Es zinu, ka esiet želejiņas, ka es varu ar Diānu KSot all days. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted August 10, 2012 Report Share Posted August 10, 2012 eu nedirs, tur jāskatās, kata pat varētu outksot dianu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted August 10, 2012 Author Report Share Posted August 10, 2012 Nevares, jo es vinu instalockoshu. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. Noskatijies Tutti Frutti Turret block? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwan Posted August 10, 2012 Report Share Posted August 10, 2012 (edited) Kā jums jaunais UI? http://imgur.com/CG1ry PBE pieejams jau. Edited August 10, 2012 by hwan Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 10, 2012 Report Share Posted August 10, 2012 Izskatās hz kā. Ne slikti, bet ne īpaši labi ar. Būtu iespēja pašam visu editot, būtu labāk Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwan Posted August 10, 2012 Report Share Posted August 10, 2012 Nu viņš vel nav līdz galam uztaisīts. Kaut ko tur labos +/- Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted August 12, 2012 Author Report Share Posted August 12, 2012 Izskatās, ka šodien premadosim visu dienu. Ja spēj kāds savākt 5us cilvēkus, varam for the lols spēlēt vieni pret otriem. Nākam mumblē, ja kādu tas interesē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chucky Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 Viņš kaut cik līdzīgs Smite ir? Šajā LoL bija tie n-tūkstoš godi? Varētu uzsākt spēlēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 Arī gribēju sākt spēlēt, bet . . . RADS eror - slikts savienojums vai ugunsmūris neļauj. Skatos ne man vienam tā problēma - izmēģināju visus iespējamos veidus, bet nekā. Kāds var palīdzēt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted August 12, 2012 Author Report Share Posted August 12, 2012 Chucky, tas ir Smite, bet no augšas. Kā RTS pēc skata. Kontrolē vienu championu. Championu (godi, hero, etc) ir iznākušu 102 pagaidām. Katru nedēļu ir pieejami 10 championu par brīvu. Un jaunus var pirkt par ingame currency, ko dabū spēlējot spēli. Tā kaut kā. Sēžam vislaik mumblē, tākā, ja rodas kādi jautājumi nāc GIGN publiskajā serverī un skaties, kur esam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 (edited) Kāda adrese tam mumblim jums ir? Labojums: Es laikam sapratu, viss gigna kanālā notiek, ja? Edited August 12, 2012 by kaamis Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted August 12, 2012 Author Report Share Posted August 12, 2012 GIGN publiskais mumble sūds. Publisko serveru listē ir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lasters Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 (edited) Arī gribēju sākt spēlēt, bet . . . RADS eror - slikts savienojums vai ugunsmūris neļauj. Skatos ne man vienam tā problēma - izmēģināju visus iespējamos veidus, bet nekā. Kāds var palīdzēt? Man palīdzēja mapes pārlikšana uz galveno disku ( C) Edited August 12, 2012 by lasters Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chucky Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 Es nevaru pievienoties Jūsu chanelim, prasa laikam paroli or wut. Pirmo spēli spēlēju ar Heca. 4:1.. un bija tāds beigās - wut the fuk I just did? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 Man arī izdevās palaist. Gribu ar jums draudzēties un sasniegt izcilību! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chucky Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 (edited) Es nevaru pievienoties Jūsu chanelim, prasa laikam paroli or wut. Pirmo spēli spēlēju ar Heca. 4:1.. un bija tāds beigās - wut the fuk I just did? EDIT: Kaut kā sāku piešauties, tikai tie itemi ir mindfuck. Fails ar quote lol.. Edited August 12, 2012 by Chucky Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwan Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 http://www.bildites.lv/viewer.php?file=9my25pnkdzmv8uvupd.jpg FINALLY! Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted August 12, 2012 Author Report Share Posted August 12, 2012 Gwats. Chucky, ej Free Channel 4, jeb labākajā channel pasaulē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 Apsveicu hwan... Pro support Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 hehe Ja man būtu motivācija spēlēt tik daudz ar supportu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hi_dady Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 tas patiesam ir apsveicami.!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lasters Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 Holy moly, hwan, tu tak visu laiku 1.7k sēdēji. Jau cerēju, ka drīz tevi apdzīšu, bet tagad būs pamatīgi jāpasvīst. GZ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 Hwanam ir tas 'pohuj' graudiņš iekšās... Viņš neiespringst... Keep calm and carry as a support Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now