Jump to content
GIGN Forum

Zēnu/vīriešu Auskars?


SlimyGuy
 Share

Recommended Posts

Sveiki!

Kāda ir jūsu gaume par Zēnu/Vīriešu auskaru vai auskariem?

Izsakam visas savas domas!

Link to comment
Share on other sites

Ja nopietni, man bija divi auskari kreisajā ausī, bet kad gandrīz norāve sev pusi auss, uzreiz izņēmu un vairs nekad neliku iekša... Bet tas bij kādos 14-15 gados... Stulbums, mode... Tā kā tas nav visai droši - tas ir pirmkārt... Otrkārt - ja tu taisies nēsāt kādu Iced\Blinged tipa auskaru ar milzīgu akmeni - paskaties spogulī - ja esi melns - viss ok, ja neesi, tu būs wanna-be-a-niggah-person, un tu taču tāds neesi, vai ne?

Edited by b0r1ng
Link to comment
Share on other sites

Es skatos, ka Butcher'am kāds ir aizvainojis viņa milzīgo intelektu. Pašam tādi auskari, ja?

Manas domas, kā meitenei:

1) Auskari džekam izskatās gejiski. Pavisam nopietni. It īpaši man riebums rodas pret visiem tiem blingiem? Wtf? Spīdoši dimantiņi džekam ausī? WTF? Arī Deivids Bekhems izskatās pēc balta geja, tā kā viņš nav tas labākais piemērs.

2) Vienīgie pieļaujamie ir tuneļi. Bet maziņi. Bet tas arī, protams, pie attiecīgā stila. Džeks ar tuneļiem vismaz izskatīsies tā, ka viņš noklausās noteikta tipa mūziku. Džeks ar blingiem vienkārši izskatās pēc salda geja, kas valkā rozā džemperus, keponiņus un nedēļas nogalēs iet jebkur, kur ir modē, awwawwwawww.

Link to comment
Share on other sites

:thumbsup:

Fair enough. Ātrumā izlasīju, ka Tu atbalsti blingu nēsāšanu un saki, ka baltie džeki arī var nēsāt, jo foršais Bekhems viņus nēsā. Izslasīju vēlreiz un sapratu, ko Tu patiesībā domā.

Sorry for that, my mistake. Ņemu savus vārdus atpakaļ ^_^.

Link to comment
Share on other sites

man ja godigi vienigais, kas liekas galīgi atsūkājošs ir tunelis, lielaks teiksim par kadiem 3mm. nu tāds maziņš jā, stilīgi, bet pataisīt sevi par trolli ...stfu

es neteiksu ka man nepatik blingi un visi citi shitie briinumi. tiiri interesanti!

Link to comment
Share on other sites

kādreiz bija cits stiliņš un bija gari mati, tad arī izdūru caurumu ausī un uzskatiju to tā, ka tas ir kruti! bet tagad ir cits stiliņš un ļoti īsi mati un vairs nelieku auskaru jau labu laiku, bet jebkura mirkli varu ielikt. bet par tēmu- tā ir gaumes lieta, citam izskatās labi citam gejiski un citam pretīgi.

aāāā un vispār topiks galīgi sūkā

Link to comment
Share on other sites

Manā uztverē jau nekas slikts tas nav, bet ja patīk, lai jau nēsā. Man diezgan daudzām paziņām ir auskari.

Btw, bija tāds teiciens, ka ja jau vecis nēsā auskaru, tad jau viņam tupus jāčurā arī :D , jo auskari jau vairāk domāti sievietēm (Nekā personīga). :)

Edited by w2dc
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Man liekas tas ir very gejiski , + tas bums jau ir beidzies , pirms kāda laika ej pa ielu un tik pretī nāk ar blingiem, tagad jau mazliet pierimies.Ja liksi , tad sāc jau naudu krāt solārijam.Atceros bija viens topics par tuneļiem, kur beefs labi izteicās , tākā šeit viņš arī varētu iegriesties.

Link to comment
Share on other sites

Pašam auskaru nav. Bet viedoklis, protams, ir. Auskars ir domāts, pārsvarā, kā aksesuārs, kuru bieži vien nēsā lai izceltu kādu noteiktu stilu, kuram tu centies piederēt, vai arī vienkārši tāpēc, ka patīk. Bet pārējo viedoklis ir diezgan nenozīmīgs, galu galā, tu viņu nēsāsi ne citi. Viedokļi visiem ir atšķirīgi, līdz ar to tev tas pašam jāizlemj.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...