Jump to content
GIGN Forum

Ieteikumus Par Kurpem Plz


Joddie
 Share

Recommended Posts

Kādu scēnu cilvēki uztaisa. Manuprāt, visiem daudz maz poh, kādas kurpes tev kājās, vienīgais parasti pirmā doma lielai daļai ir "maita atkal kāds biezais, kam naudu nav kur bāzt". Protams, tas nevienam neaizliedz pirkt dārgos šūžus, varu derēt tas tomēr staigājot pa ielu liekt justies baigi "krutākam", ja tas baigi svarīgi, tad uz priekšu. Citi par ērtumu un quality kaut ko stāsta. Ok, tas varbūt nedaudz ietekmē, bet salīdzinošais cenu kāpums noteikti nav proporcionāls kvalitātes kāpumam. Kaut kad brālis laikam nopirka Nike apavu uz latiem 60-70. Nu un ko tas mainīja - neko. Svīšana tāda pati, ātrāk tu neskrien, izlīmējās tāpat pēc kāda pusotra gada.

PS. Gribēju pateikt vēl, ka viss slēpjas jūsu smadzeņu čakarēšanā. Adidas no Adibas neatšķiras praktiski ne ar ko, izņemoj savu darba politiku. Vismaz 60 % ieņēmumu Nike iztērē reklāmās, lai ar viņu kurpēm skraidītu Federers un etc. Rezultātā palielinās pieprasījums un var uzskrūvēt cenas, bet Adiba savu pārdod par daudz maz ražošanas izmaksām. Reklāmas iepotē mūsu smadzenēs, ka šamie baigi labie etc. Un tas nosēžas mūsu prātos, līdz ar to ieraugot beigtu Adibas uzreiz bļaujam - sūds, marka vainīga. Bet savu Nike kopjam, vedam pastaigāties ar suni, turam zem spilvena naktīs etc. Nav jau brīnums, ka turēs ilgāk.

Edited by Crasher789
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

man personīgi ļoti satrauc kas man ir kājās jo es vēlos lai es justos apavos ērti un tie izskatītos labi ... apavus var iegādāties gan pa 15 gan pa 80 Ls nav starpības kādā summā tev tie ir iegādāti (ja protams negrasies piekarināt sev uz pieres līmlapiņu ar apavu cenu) galvenais lai pašam ir ērti ... pats personīgi esmu atradis un valkājis sev piemērotus gan tirgus variantus pa 10 Ls gan "krutos" pa 80 ... vienk ir reizes kad tev nevienus citus apavus vienk negribās un ir vēlme nopirkt tieši tos kaut ļoti labi zini ka vari pasūtīt internetā 2x lētāk ...

Tātad secinājums ir viens... cilvēki neizlasa kārtīgi pirmos postus jo puisis jautāja vai ir kādas atsauksmes par konkrēto modeli ... mana atbilde ir nē... man nav ... :)

Link to comment
Share on other sites

Es esmu meitene un man nav pohuj, kas puisim kājās. Man gan ir dziļi pohuj vai tas ir NIKE/SHMIKE/CONVERSE vai vēl sazin tur kas. Galvenais, lai neizskatās tā, it kā mamma būtu nopirkusi pirms 3 gadiem :)

Link to comment
Share on other sites

Kāda starpība ar kādu mašīnu brauc? ar žiguli vai mersi? pff, nekāda, maksimālais ātrums taču ir 90km/h ahahaha āā p.s. un vēl no malas pateiks, o atkal kautkāds biezais pff

p.s.s.poh mercedes vai mercebibas

Edited by Oddijs
Link to comment
Share on other sites

Es sevi uzskatu par modes guru un katrā postā sludinu šo neapstrīdamo patiesību...NOT!

Piestāv/nepiestāv tas ir stiepts jēdziens, katram gaume ir savādāka, un kedām kopā ar kļošenēm nav ne vainas, ja vēlies panākt to, ka izskaties kā no 70ajiem gadiem, kas savā ziņā ir pat kruti.

Edit: Tu esi daunis. Nomirsti!

Edited by cucinjshs
Link to comment
Share on other sites

visi рitie nike botiтki un pumas izskatвs tik kroplоgi nerunвjot par pвrзjiem!

tвkв klauniem tagad jвstaigв, ieejot veikalв un kautcik normвlus apavus ar cenu ap 50Ls +/- nopirkt nav reвli piem. tur ir tikai kautkвdas рыzes un tur nemaz nekв cita nav, vзl tikai sporta apavi kuri galоgi neder ikdienв vai 50 gadоgu veиu zandales vai kas cits( Piemзrs SPICE,MOLS,ALFA visos veikalos biju un neko neatradu ) - (jвbыt nedaudz ar smadzenзm dauzоtвm lai ikdienв staigвtu рыzзs vai sporta botinkвs "nike/puma u.t")

pзc kв 20 gadоgs иalis izskatоsies ikdienв staigвjot рыzзs vai nike sporta botвs? :lolza:

te lielвkai daпai nav pat sapraрanas un visi tik domв ( ф cik kruti bп рыzes oneoneone )

Edit; nevarзju neierakstоt bet paпubomu liekas viтр nepзrk sportam bet gan ikdienai

un ja pзrk sportam tad vajag pajautвt padomu cilvзkam kurр vairвk no tв sajзdz nevis vienkвrрi iet un pirkt "sporta apavus"

Edit2; pilnоgi piekrоtu Lecter #9 rakstam

Edit3; es domвju ka tв ir tikai latvijв ka dauтiem vajag mзrоt krвnus u.tml, вrzemзs ir pilnоgi pajвt kв tu esi saмзrbies :mIm: jo cilvзki nav tвdi mudaki lai skatоtos uz apмзrbu vai zolзm kuras te daюs labs laiza

Uzskatu ka te daudzi domв ar рвdu takti uz sievietзm: > фф skaties re kur vienam dюekam Nike botiтas, tвtad kruts иalis, jвтem tik ciet.

Edited by ELHACE
Link to comment
Share on other sites

Tu debīls esi? Kas tev šūzos, sporta apavos nepatīk? Bērnībā plikām kājām staigāji, ka tagad tādu čerņu raksti?

jābūt nedaudz ar smadzenēm dauzītām lai ikdienā staigātu šūzēs vai sporta botinkās.. kā tad ir jāstaigā? gurķuduramajos? varbūt kapostlapas aptīt ap kāju? vai kā te pieminēja, ar rimi maisiņiem kājās.

ā un- pēc kā 20 gadīgs čalis izskatīsies ikdienā staigājot šūzēs vai nike sporta botās?

- jo cilvēki nav tādi mudaki lai skatītos uz apģērbu vai zolēm

vispār, man tevis žēl

p.s. nesap*sies savā iedomībā

Edited by Oddijs
Link to comment
Share on other sites

jābūt nedaudz ar smadzenēm dauzītām lai ikdienā staigātu šūzēs vai sporta botinkās.. kā tad ir jāstaigā? gurķuduramajos? varbūt kapostlapas aptīt ap kāju? vai kā te pieminēja, ar rimi maisiņiem kājās.

ā un- pēc kā 20 gadīgs čalis izskatīsies ikdienā staigājot šūzēs vai nike sporta botās?

- jo cilvēki nav tādi mudaki lai skatītos uz apģērbu vai zolēm

vispār, man tevis žēl

p.s. nesap*sies savā iedomībā

debīliķis kautkāds

es runāju tieši par šūzēm un sporta apaviem kā tādiem kuri domāti sportošanai (kuri neder kā ikdienas apavi)

vari teikt ko gribi bet man šoreiz ir taisnība ja protams tavas notrulinātās smadzenes aizietu līdz manai sakarīgi loģiskajai domai nevis bērna prātiņa x)

ak jā un vari sapūt savos nožēlojamos tizleņa postos :ermm:

tikai izteicu kā tagad ir

Edit: ā un re kur vienkāršs piemērs "Oddijs" jeb persona kuram patīk ar krāniņu mērīties.

Atbildi lūdzu uz jautājumu samazga, kāpēc vērtē cilvēkus pēc botām vai kopējā apģērba? Domā uzvilksi Nike botiņas uzreiz būsi dievs vai visu meiteņu elks?

Edit2; protams ka ar tevi ir strīdēties aplami :lohs:

Edit3; ps.ps.ps.ps.ps.ps.p ej ej dirst

es negribu tev neko vairāk teikt. strīdēties ar idiotu ir aplami.

p.s. neatbildi

p.s.s. neatbildi

Edit4:

ar un-natural'a postu šo topiku varētu arī slēgt. pateica visu kā tam jabūt

piekrītu, tik tev vēl līdz tam tālu.

Edited by ELHACE
Link to comment
Share on other sites

Džīzas...un vēl saka, ka tik bābas var stundām ilgi par kurpītēm runāt.

Mans viedoklis ir šāds:

1)meitenēm par kurpēm nav pofig, ar lupu neviens neskatās, bet diez ko labi nebūs, ja vienā kājā laķene un otrā kerzaks. Man arī pie sirds neiet "baltās botiņas"(jo tām komplektā nāk želeja un failejeris uz esīti), bet tas ir gaumes jautājums + kādas meitenes tu vēlies "iespaidot" ar saviem kājautiem.

2)Milzīgas summas (50Ls un augstāk) par vienkāršiem, ikdienā nesājamiem apaviem nav vērts izdot, ja vien tu nestrādā Eiropas Parlamentā. Tāpat nav vērts maksāt mazāk par 10 Ls, šie izstrādājumi ir valkāšanai nepateicīgi, nelabi ož un vēlāk tiek atstāti grāvmalās (ko citi pēc tam uzlasa lielajā talkā);

3)Par brendiem ir tā, ka šamie LV ir krietni uzcenoti, bet ja pērk ar atlaidīti/ārzemēs, tad var tīri ok lietas sabīdīt. Kapitālisti mēdz arī šo to smuku saražot (ar dažādiem spīdīgiem izņēmumiem). Daudzi domā, ka brendīgie apavi ir labākas kvalitātes, bet es tam diez ko nevēlos piekrist. (Converse, aktīvi valkājot, kalpos normāli gadu, tas pats ar Etnies. Adio&Emerica var vēl pusgadu piemest. Vislabākā pieredze man ir ar dažādām Vans kedām bijuse, 2 gadus var staigāt ziemā un vasarā, iekšpuses aizmugure vispār neizdila).

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share


×
×
  • Create New...