Jump to content
GIGN Forum

Ieteikumus Par Kurpem Plz


Joddie
 Share

Recommended Posts

  • Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

peldēšanais būs zbis!

bet ja tā nopietni tad 60ls ir par daudz, labāk sūti no " http://www.sportsdirect.com/sale/trainers?dcp=1 " un šeit sanāks lētāk ar visu to, ka par sūtīšanu jāmaksā ir 19euro. Un vari atrast daudz labākas kurpes/botes. Pats arī sasūtīju tur drēbes un taja skaitā botes, izmēri ir tādi kādi ir un viss ir forši! :) esmu apmierināts ;)

Edited by anti jesuz
Link to comment
Share on other sites

Veci, kas tev liekas ērts un labs, to arī pērc.

Vo vo... Ja Tev vajadzētu apavus basketbolam, futbolam vai kam citam, tad varētu prasīt padomus :)

Bet sportsdirect izskatās pēc baigā mēsla, jo Nike`s var piedāvāt tikai vienu apavu pāri manam izmēram... Tāpēc es izvēlētos pasūtīt no eastbay.com ;) Ļoti liela izvēle un sanāk ievērojami lētāk kā Latvijā pērkot :)

Un runājot par botām ko Tu parādīji, tad tur tiešām pārmaksāsi diezgan pamatīgi... Aizbrauc uz jebkuru 100%Sportu tagad līdz 8 Augustam, ja nemaldos, tur ir izpārdošanas ;) nezinu vai visos, bet Mola simtiņā tā ir ;) un normālas botas par 30Ls tur VAR atrast :)

Link to comment
Share on other sites

Latvijā pirkt brendu drēbes/apavus nav kruti. Tu panāksi vienīgi to, ka visas smukās meičas tevi turēs par dauni, kas ir gatavs trīskārtīgi pārmaksāt sūda nozīmītes dēļ. Cita lieta ir, ja tu aizbrauc, teiksim, uz UK, kur cenas šādiem brendiem tiešām ir daudz saprātīgākas.

Link to comment
Share on other sites

Man vienīgajam šķiet, ka mūsdienās, lielākā daļa jauniešu, kas, šķietami, pieskaitāmi vīriešu kārtais, ir kļuvuši par bābiskiem pediem, kam svarīgi nopirkt smukas kurpītes, spīguļus un paklejot pa lielveikala plašumiem apcerot to, kādas ir pavasara/vasaras/rudens/ziemas modes tendences un kādas krāsas šogad izskatīsies labi.

Ieteikums:

Noppērc apavus, kas der un kas nesaplīsīs pēc 30 minūtēm, nevis skaties, kuri skaitās krutāki.

Link to comment
Share on other sites

Tirgū ir visi izmēri.

Arī 57 tante vaņa nopārdos tev.

Vēl aprobežotākus viedokļus sen nebiju lasījis.

Laikam jau 600 latu datori piesaista tās saldās čiksas, kuras pasūta tos ar Nike botām. :)

Link to comment
Share on other sites

Nesen staigaju pa veikaliem, domadams baisakas babu pedo domas, mekleju sev botas. Mekleju tadas, kuras izskatitos labi, nebutu drausmonigs dizains, butu ertas kajam, un atradu ari - jaukas Nike botinas.

Tad nu nesen izdomaju, ka vajag jaunu jacinu, beidzu darit savas babu pedo lietas un atradu skaistu, kermenim piegulosu (NIIICE) Fox jacinu.

Ta nu staigadams pa veikaliem un piemerot so to, var atrast to, kas piestav un bus erts. Tadejadi uzskatu, ka ir mazliet nepardomati prasit padomus par apaviem interneta. Jo katram jau tas kermenitis ir savadaks, un katrs ir peiradis pie ka cita.

Ieteikums - ej pa veikaliem, piemeri lietas, un pec tam noperc interneta, lai ietaupitu naudinu :)

Link to comment
Share on other sites

Nē, nē, Hyper. Pa veikaliem tikai pediņi, kurus meitenes ienīst staigā.

Īsti veči, kurus ieskauj bitches, ieiet veikalā un nopērk kaut ko lētu uz šaru, nemaz īsti izskatam uzmanību nepievēršot.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share


×
×
  • Create New...