Bijach Posted October 12, 2005 Report Share Posted October 12, 2005 hmm nu man pilniiba ir pohuj kas tur pa karteem buss utt. karo4e ja bijach atsakaas piedaliities , tad es mekleshu kadu team kas mani panjems uz shito cupu nemiiz, neviens neko neatsakaas tas bijaa tik taa.. gan jau viss buus ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodlord Posted October 12, 2005 Report Share Posted October 12, 2005 tad ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cold Posted October 12, 2005 Report Share Posted October 12, 2005 nu tad mosh komandas arii 6x4 un timeround 30sek no c4timer un vel kkaadu debiilismu? ja tas ir CS clan war turniirs, tad taads tas arii ir. ja tas ir CS fun + pub + hvzkaadsshits turniirs, tad attieciigi tas ir savadaaks. es un mans tiims pieteicaamies clan war turniiram, ja taads tomeer sheit nenotiks, tad savu daliibu atcelsim. p.s. r&r pilniigi nezinaamaa un nespeeleetaa kartee 5x5 ir gruuti organizeet TP, tieshi tapeec ir taadas standart kartes kuraas arii komandas treneejaas un censhas paarspeet viena otru. phe.. dazhi te taadi nopietni nekaadas jautriibas Neesat atspeeleejushies taas standarta kartes ? Tagad taksh visi turniiri,cw notiek uz taam standarta karteem. Krutajiem "wannabe pro" klaniem ir pietiekoshi daudz iespeju kur, ar ko speeleet. gign 5x5 taksh nebuus krutais chempionaats kur noskaidros latvijas chempionus cs'aa. Cik es sapratu, tas viss tiek taisiits vienk for fun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted October 12, 2005 Report Share Posted October 12, 2005 747 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted October 13, 2005 Report Share Posted October 13, 2005 ka_fightclub Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted October 13, 2005 Report Share Posted October 13, 2005 (edited) aa un visas parastaas standarta kartes ir suuds un vinjas speeleet sux.. yeah right. un pri4om tur kkaadas wannabe pro? es nekaads pro negribu buut un standartkartees ir gana daudz funs. viss jau ir atkariigs ar ko tu speelee kopaa un no taa arii izriet viss paareejais. p.s. 747 gan pwnz Edited October 13, 2005 by Bijach Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted October 13, 2005 Report Share Posted October 13, 2005 speleejam ak47 karti ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted October 13, 2005 Report Share Posted October 13, 2005 varbuut ko antiiku???? cs_assault? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted October 13, 2005 Report Share Posted October 13, 2005 cs_speedrun Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted October 13, 2005 Report Share Posted October 13, 2005 mosh vareetu oilrig , kaut gan tur diez vai pa CT kads uzvareetu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cold Posted October 13, 2005 Report Share Posted October 13, 2005 aa un visas parastaas standarta kartes ir suuds un vinjas speeleet sux.. yeah right. un pri4om tur kkaadas wannabe pro? es nekaads pro negribu buut un standartkartees ir gana daudz funs. viss jau ir atkariigs ar ko tu speelee kopaa un no taa arii izriet viss paareejais. p.s. 747 gan pwnz Tu apsoluuti nesaptrati ko es gribeeju teikt. Es saku ka standartkarshu turniiri/cw ir DAUDZ, lai neteiktu visi, un ka gign vareetu buut tas vieniigais turniirs, kur buutu arii citas kartes. Es neteicu ka standarta kartes sux (vinjas nesux), bet saku ka paarmainju/jautriibas peec vareetu buut interesanti uzspeeleet turniiru arii ar citaam karteem. Iespeejams kljuudos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted October 13, 2005 Report Share Posted October 13, 2005 Ieteiktu freeztime 14! Mapes: prodigy, estate, train, cbble uuun, piemeeram, survivor! Veel ieteiktu man dot tikai un vieniig m4! Bet ja nopietni, tad 5;6;7 man nekas nesanaak Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodlord Posted October 13, 2005 Report Share Posted October 13, 2005 estate tur tak ct nekadas izredzes nebuus un prodigy es domaju ari labaak ne ari tada baigi maza mape Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 14, 2005 Author Report Share Posted October 14, 2005 moš de_pasta? da labi, nav ko ķīvēties par kartēm. vispār, ja liekam cs kartes, tad viņās visās var drausmīgi iežurkot un tas ir diezgan debīli. Bet nu ja abas komandas gribēs, tad kāpēc ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted October 14, 2005 Report Share Posted October 14, 2005 estate tur tak ct nekadas izredzes nebuus un prodigy es domaju ari labaak ne ari tada baigi maza mape Izlasi veelreiz manu tekstu un nesasprindzini pieri tik ljoti - tas kaitee! Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted October 14, 2005 Report Share Posted October 14, 2005 estate 5 vs 5 nemaz nav tik sudiiga karte! Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted October 14, 2005 Report Share Posted October 14, 2005 vareetu mochiit fy_ un ka_ mapes tikai ! Piemeram , 20 minuushu laikaa kura no komandaaam uzvarees visvairaak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted October 14, 2005 Report Share Posted October 14, 2005 vareetu mochiit fy_ un ka_ mapes tikai ! Piemeram , 20 minuushu laikaa kura no komandaaam uzvarees visvairaak ja, tas veel pietruuka, buutu kronis visam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted October 14, 2005 Report Share Posted October 14, 2005 Tapeec jau tas ir gign turniirs ! kkaa parasto 5x5 spelet nez vai ir jeegas , jo liela dalja jau vnk vaaacaas kopaa pedejaa mirkli , kaa es , bet dazhi jau nopietni ar klanu startees ... tiem lielaakas izredzes , a taa vismaz buutu liidziigi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted October 14, 2005 Report Share Posted October 14, 2005 jaa, ok, veel tik ieliekat iceworld.... piem. ja buus taada mape uzreiz pasaku es nepiedaliishos! bleg, myth, tev pasham smiekli nenaak? iceworld un veel poolday... gign, taksh nav nekaas botu serveris! ok, var ielikt pashu gign italy, veel kaadu frageru mapi and that's all, bet piedod atvaino, nejau iceworld! Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted October 14, 2005 Report Share Posted October 14, 2005 nez , es sho turniiru uztveru tiiri kaa funam nenormaali nofragot un viss , kaa ne ka gign . saveejie vnk uztaisa taadu kaa teikt izklaidi paaris vakariem Link to comment Share on other sites More sharing options...
XekToR Posted October 17, 2005 Report Share Posted October 17, 2005 es uzskatu ka jaadod cilveekiem / playeriem / klaniem izveeleties starp mapeem .. ja 2 klani veelas starp sev stipraako atklaat kaadaa no ka_ vai fy_ kartem tad jadod vinjiem taada iespeeja .. bet buus klani cik esmu lasiijis no pieteiktajaam komandaam kas uz shaadaam lietaam LOTI shaubos ka piekritiis .. (roxx piem) bet vispaar kaads ir pagaidu kopsauceejs ? driiz jau itkaa sakaas .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted October 17, 2005 Report Share Posted October 17, 2005 domaju ka fy_ un ka_ kartes , tas lai paliek citai asins izlieshanas reizei. Ja spelee tad speelee to pashu ko uz servera, taa butu godigi , jo domaju ka ir daudzi cilveki kas neparzina tas mapes - > ieskaitot mani... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted October 18, 2005 Report Share Posted October 18, 2005 pfe ... domaa kaads rockyu baigi sauca uz sho cupu ??? vinjsh pats atnaaca ... turniira formaatam viennoziimiigi jaabuut fun stilaaa, ar visaadiem pigorinjiem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Symbiote Posted October 18, 2005 Report Share Posted October 18, 2005 lai tak komandas inviduaali vienojas par karteem un tad pasaka mums Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now