Jump to content
GIGN Forum

Cold

Mirstīgais
  • Posts

    107
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Cold

  1. Cold

    Cs

    Jā jānomaina, bet melnā ekrānā to ir pagrūti izdarīt, tāpēc tas ir jādara caur reģistru: spied mani
  2. Par 2. Sheit jau rakstiiju kaa to ierochu skanju nonjemt.
  3. Cold

    Trakeri

    torrents.ru
  4. Maates plates(Mother board) draiverus uzinstaleeji? Maates platei naak liidzi disks , kur parasti viss ir kompeltaa(tiikla draiveri, sound, usb utt..). Ja nu Tu gadiijumaa pirki veel atsevishkji tiikla karti(noteikti, ka nee), tad dari kaa teica sadam, skaties nosaukumu un meklee google.lv. Kaa uzinstaleet? Ieliec disku un tur jau droshi vien izleks kkaads logs ar pogu "install drivers" vai tamliidziigi, parasti piedaavaa instaleet visus m-plates draiverus kopaa. Ja arii peec draiveru uzstaadiishanas nets neiet, iespeejams, ka prieksh Tava interneta deveeja vajag kaut kaadus specifiskus uzstaadiijumus (ip adresi utt..skatiities liigumaa). Ja ir apollo(lattelecom), tad jau pietiek ar datora restartu.
  5. Cold

    Pa Cs.

    Ja nu kaadam(taapat kaa man) nepatiik taa riebiiga skanja, kas noskan, kad sleegaa/maina ierochus(slot1, slot2 utt), var iebindot tos pa tiesho: taa vietaa lai rakstiitu, piemeeram - bind r slot2 (prieksh pistoles), var rakstiit taa - bind r "weapon_deagle; weapon_usp; weapon_glock18; weapon_p228; weapon_elite; weapon_fiveseven" Automaatiem - bind g "weapon_ak47; weapon_aug; weapon_g3sg1; weapon_m249; weapon_m4a1; weapon_m3; weapon_mac10; weapon_mp5navy; weapon_p90; weapon_scout; weapon_sg552; weapon_sg550; weapon_ump45; weapon_tmp; weapon_xm1014; weapon_awp; weapon_famas; weapon_galil" Paareejaas lietas - bind t weapon_hegrenade bind a weapon_flashbang bind w weapon_knife Pogu r,g,t,a,w vietaa protams lieciet savas. Varbuut kaadam noder Ja nemaldos, tos skinus prieksh cl_minmodels nevareeja samainiit.
  6. Nedaudz rezumeeshu, pateikshu iisaak visi to ko jau dazhi teica: Diez vai gign bossi uzticeesies citu serveru adminiem, par kuriem vinjiem(gignieshiem) nav nekaada teikshana. Te kaads mineeja apollo.. esmu lasiijis diezgan daudz ne visai glaimojoshus izteikumus gign forumaa par apollo(neatceros gan vai tieshi worm/macho tos teica). Taadas fraazes kaa "netlames" izsaka diezgan daudz. Vai buutu kaads taads serveris kam gign uzticeetos ? Un pat, ja buutu, vai tas otrs serveris uzticeetos gignam? imho, tas blacklist radiitu vairaak probleemu nekaa dotu labumu. Kaut vai par to pashu unban.. piemeeram, gign+apollo(tikai piemeers), gign uzliek banu, apollo izdomaa, ka bans bijis nepamatots un nonjem to. Kas notiek? Saakas kashkjeshanaas.
  7. Pieljauju iespeju, ka gign bossi sho topiku var nepamaniit un, ka gaidot atbildi Tava muuvija veidoshana tiek aizkaveeta, taadeelj uznjemos pilnu atbildiibu un saku: Tu driiksti izmantot GIGN hltv demkas muuvija veidoshanaa. Ja izdariiju ko sliktu, gignieshi driikst mani sodiit
  8. Man arii kaadreiz bija CityLine. Stabilitaate noteikti nav vinju stipraa puse. Tie maitas veel suudzeejaas, ka es pa daudz kachaajot IMHO prieksh Liepaajas mDSL ir viens no labaakajiem variantiem. p.s. ohh blin, govis mauro, nokaveeju slaukshanas laiku..
  9. Taadai konfiguraacijai 1GB RAM ?! Tas nekas, ka taa atminja ir laba, taadam datoram pat 2GB buutu par maz. Nav jeega, ka Tev buus taads procis un videokarte, ja krutas speeles lagos deelj mazaa rama. Vispaar jau lielaaka jeega buutu shaadus jautaajumus uzdot, piemeeram boot.lv forumaa (pashaik neiet) vai www.eoz.lv. Ja protams neesi jau to izdariijis
  10. Cold

    Fak Juu Aall

    GIGN csdm serverim obligaati jaabuut! Noteikti tur speeleeshu.. ja protams atsaakshu cs speeleet bet nu taada doma ir.
  11. Es piemeeram lielaako dalju visaadu lietu(anime, filmas, progas, speeles) mekleeju caur http://www.torrentz.com. Tas ir torentu mekleetaajs, kas meklee torentus ljoti daudzos zinaamaakajos torentu trakeros, kuros NAV jaaregjistreejas. Ljoti eerti un aatri Ja nu Tev ir probleemas ar aarzemeem, iesaku pieregjistreeties Latvieshu trakerii http://tracker.deep.lv . Tur ir daudz anime cieniitaaju un tiek liktas lielaakaa dalja jaunaakaas, populaaraakaas anime p.s. starp citu, tur(DEEP) ir arii bleach 97.
  12. Cold

    Mp4

    Nu ja Tev ar vlc(jaunaako versiju) ir errori, tad visticamaak dators ir par shvaku prieksh mp4.
  13. Paga paga, shis ir tas forshais admins, kursh visiem patiik, kursh speelee ljoti daudz, kursh ciitiigi bano chiiterus? Un vinjam nav slots?
  14. Cold

    Apollo

    Liels interneta aatrums negarantee labu pingu, un otraadi - labs pings var buut arii ljoti leenam internetam, piemeeram 200kbps(25KB/s) neta aatrumam var buut pings 10-20.
  15. Cold

    Mouse...

    Ej iekshaa cs, atver konsoli un raksti: m_yaw -0.022 Ja gribi atpakalj normaali, raksti: m_yaw 0.022 Tos ciparus (0.022) protams vari mainiit, bet tad mainiisies sens.
  16. ((( T U T I K A I N E D I R S, J A ?))) Demka NEieraksta (P I L N I I G I) visu, jo demka jau neraksta video(bildi), bet playeru kustiibas/shaushanu(jaa jaa, arii +300) utt.. Ja nemaldos, POV demkas ierakstiishanas princips ir tieshi taads pats kaa hltv, tikai hltv ir bremzeets deelj pinga. Nu vismaz cdhack'a kubikus un parasto wh tochna nevar pov demkaa redzeet, tiko paarbaudiiju
  17. Karte diezgan stipri atshkiras no cbble (ne tikai ar tekstuuraam) un mentiem vairs nav tik liels paarsvars. Karte forsha
  18. 800x600 crosscol - "0 255 255" (gaishi zils) crosssize - medium trans - 1 dyn - 0 p.s. sens - 5
  19. Tikai atceries, lai straadaatu slots jaakonekteejas caur konsoli (ja serveris pilns).
  20. Kad veel biju admins vienaa serverii, lietoju cdhack, kursh iesleedzas tikai tad kad nomirstu vai spekteeju. Teikshu taa, vieglaak nokjert wh'erus tomeer bija, jo var redzeet kaa aizdomaas turamais reagjee uz cilveekiem kuri nav redzami vai dzirdami. No saakuma gan vajag pierast, jo skatoties ar wh briizhiem aizmirstaas ieklausiities skanjaas un taapeec rodas taadi stulbi jautaajumi kaa piemeeram:"eee, kaa vinsh zinaaja ?! kaapec vinjam meerkjis bija virsuu !? utt. Un veel, lietojot wh var redzeet, ka labiem speeleetaajiem meerkjis biezhi vien ir uzvadiits virsuu pretiniekam pirms vinsh to ierauga, jo peec skanjaam,radara,kartes paarzinaashanas un pieredzes var uzmineet(zinaat) kur jaateemee. Taapeec mazpieredzeejushiem adminiem labaak ar wh neniekoties, jo ar wh katrs otrais speeleetaajs izskatiisies peec chiitera
  21. Cold

    Wtf?

    cl_cmdrate - cik paketes sekundee tu suuti serverim. Ja internets normaals (nav loss, choke vai liels pings) vajag likt maksimaalo - 101. cl_updaterate - cik paketes sekundee tu sanjem no servera. Taa pat, ja nets normals, liec 101.
  22. BuT'e'K, tut nekogo ne interesuet kakoi ti v realnoi zhizni. Poimi prostuju vesh, na etom servere mat zapreshen, kak i na vseh horoshih serverah. Chto tebe eshe ne ponjatno !? Otmazka pro "ДАЖЕ они использовали мат" prosto smeshnaja, negde ona neprohodit. Ti dumaesh tut odni idioti ?
  23. Cold

    Pownedx2! :)

    Atceros tas 1. video bija sen atpakalj ielikts baltgeimos un tur daudzi teica, ka tas ir viltojums un es tam pilniigi piekriitu. Tas speeleetaajs tai muuvikaa caur sienaam nevienu nenoshauj, tur kaads cits vinja komandas biedrs shauj staavoshus pretiniekus, speeleetaaja niku taksh nevar redzeet, taatad nav teikts, ka vinsh butu noshaavis Un taa diivaini vinsh uzvedaas. Ierauga pretiniekus, neshauj muukot, bet aiziet aiz sienas un tad shauj. Un, ja nemaldos, deagle caur sienu nemaz nenoshauj ar vienu lodi galvaa (ar 100hp). Nu var jau buut, ka vinjiem nebija 100hp, bet nu paaraak samaaksloti tie momenti izskataas. Pie tam, vienam kaut kaadam klanam ir tik daudz taadu momentu, kaadu nav bijis nevienaa muuvikaa ar pasaules top speeleetaajiem, no tiem kurus esmu redzeejis protams, bet nu esmu diezgan daudz redzeejis. Parasti muuvikos 4-5 noshauj ar vienu aptveri, biezhi vien pat nepietiek un piebeidz ar pistoli. A te CAUR SIENU, kad caur sienu dmg ir 2x mazaaks ar m4a1 pat 2 reizas traapot galvaa caur sienu biezhi vien nepietiek lai noshautu.
  24. Jaa, vel jo projaam shitais video man staavu kompja, ik pa laikam noskatos. Vispaar, ja es pareizi sapratu, vinsh nevis blokjeeja to uzbrukumu(uzlikt bloku faitingos nemaz nav tik gruuti), bet izvairiijaas. Kaadu laiku atpakalj faitingos saaka paraadiities taada fiicha kaa izvairiishanaas(parry), tas ir, tieshi sitiena briidii piespiest vienu pogu( vai vairaakas) un tad sitiens traapa nevis pa bloku, bet pilniigi garaam. Shii video saals bija tur, ka daigo izvairiijaas no visiem tiem neskaitaamajiem chun-li sitieniem.ja vinsh buuti licis tikai bloku, vinsh buutu nomiris, jo vinjam bija maz dziiviibas un supersitieni njem nost dziiviibas arii caur bloku(daudz mazaak protams). Palasot komentaarus par sho video internetaa, es sapratu, ka daigo vajadzeeja uzspiest "uz priekshu+kkaada poga" katru reizi kad chun li sita(speera) Ahh tie vecie labie laiki kad speeleeju faitingus, mortal kombat,street fighter, The King Of Fighters, tekken,soul edge AAAAAAAA
  25. Gjeniaali, jautaajums un atbilde vienaa teikumaa
×
×
  • Create New...