Jump to content
GIGN Forum

Cold

Mirstīgais
  • Posts

    107
  • Joined

  • Last visited

About Cold

  • Birthday 05/15/1979

Profile Information

  • Location
    Liepaja
  • Gender
    Male

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Cold's Achievements

Advancēts malacis

Advancēts malacis (6/23)

0

Reputation

  1. Cold

    Cs

    Jā jānomaina, bet melnā ekrānā to ir pagrūti izdarīt, tāpēc tas ir jādara caur reģistru: spied mani
  2. Par 2. Sheit jau rakstiiju kaa to ierochu skanju nonjemt.
  3. Cold

    Trakeri

    torrents.ru
  4. Maates plates(Mother board) draiverus uzinstaleeji? Maates platei naak liidzi disks , kur parasti viss ir kompeltaa(tiikla draiveri, sound, usb utt..). Ja nu Tu gadiijumaa pirki veel atsevishkji tiikla karti(noteikti, ka nee), tad dari kaa teica sadam, skaties nosaukumu un meklee google.lv. Kaa uzinstaleet? Ieliec disku un tur jau droshi vien izleks kkaads logs ar pogu "install drivers" vai tamliidziigi, parasti piedaavaa instaleet visus m-plates draiverus kopaa. Ja arii peec draiveru uzstaadiishanas nets neiet, iespeejams, ka prieksh Tava interneta deveeja vajag kaut kaadus specifiskus uzstaadiijumus (ip adresi utt..skatiities liigumaa). Ja ir apollo(lattelecom), tad jau pietiek ar datora restartu.
  5. Cold

    Pa Cs.

    Ja nu kaadam(taapat kaa man) nepatiik taa riebiiga skanja, kas noskan, kad sleegaa/maina ierochus(slot1, slot2 utt), var iebindot tos pa tiesho: taa vietaa lai rakstiitu, piemeeram - bind r slot2 (prieksh pistoles), var rakstiit taa - bind r "weapon_deagle; weapon_usp; weapon_glock18; weapon_p228; weapon_elite; weapon_fiveseven" Automaatiem - bind g "weapon_ak47; weapon_aug; weapon_g3sg1; weapon_m249; weapon_m4a1; weapon_m3; weapon_mac10; weapon_mp5navy; weapon_p90; weapon_scout; weapon_sg552; weapon_sg550; weapon_ump45; weapon_tmp; weapon_xm1014; weapon_awp; weapon_famas; weapon_galil" Paareejaas lietas - bind t weapon_hegrenade bind a weapon_flashbang bind w weapon_knife Pogu r,g,t,a,w vietaa protams lieciet savas. Varbuut kaadam noder Ja nemaldos, tos skinus prieksh cl_minmodels nevareeja samainiit.
  6. Nedaudz rezumeeshu, pateikshu iisaak visi to ko jau dazhi teica: Diez vai gign bossi uzticeesies citu serveru adminiem, par kuriem vinjiem(gignieshiem) nav nekaada teikshana. Te kaads mineeja apollo.. esmu lasiijis diezgan daudz ne visai glaimojoshus izteikumus gign forumaa par apollo(neatceros gan vai tieshi worm/macho tos teica). Taadas fraazes kaa "netlames" izsaka diezgan daudz. Vai buutu kaads taads serveris kam gign uzticeetos ? Un pat, ja buutu, vai tas otrs serveris uzticeetos gignam? imho, tas blacklist radiitu vairaak probleemu nekaa dotu labumu. Kaut vai par to pashu unban.. piemeeram, gign+apollo(tikai piemeers), gign uzliek banu, apollo izdomaa, ka bans bijis nepamatots un nonjem to. Kas notiek? Saakas kashkjeshanaas.
  7. Pieljauju iespeju, ka gign bossi sho topiku var nepamaniit un, ka gaidot atbildi Tava muuvija veidoshana tiek aizkaveeta, taadeelj uznjemos pilnu atbildiibu un saku: Tu driiksti izmantot GIGN hltv demkas muuvija veidoshanaa. Ja izdariiju ko sliktu, gignieshi driikst mani sodiit
  8. Man arii kaadreiz bija CityLine. Stabilitaate noteikti nav vinju stipraa puse. Tie maitas veel suudzeejaas, ka es pa daudz kachaajot IMHO prieksh Liepaajas mDSL ir viens no labaakajiem variantiem. p.s. ohh blin, govis mauro, nokaveeju slaukshanas laiku..
  9. Taadai konfiguraacijai 1GB RAM ?! Tas nekas, ka taa atminja ir laba, taadam datoram pat 2GB buutu par maz. Nav jeega, ka Tev buus taads procis un videokarte, ja krutas speeles lagos deelj mazaa rama. Vispaar jau lielaaka jeega buutu shaadus jautaajumus uzdot, piemeeram boot.lv forumaa (pashaik neiet) vai www.eoz.lv. Ja protams neesi jau to izdariijis
  10. Cold

    Fak Juu Aall

    GIGN csdm serverim obligaati jaabuut! Noteikti tur speeleeshu.. ja protams atsaakshu cs speeleet bet nu taada doma ir.
  11. Es piemeeram lielaako dalju visaadu lietu(anime, filmas, progas, speeles) mekleeju caur http://www.torrentz.com. Tas ir torentu mekleetaajs, kas meklee torentus ljoti daudzos zinaamaakajos torentu trakeros, kuros NAV jaaregjistreejas. Ljoti eerti un aatri Ja nu Tev ir probleemas ar aarzemeem, iesaku pieregjistreeties Latvieshu trakerii http://tracker.deep.lv . Tur ir daudz anime cieniitaaju un tiek liktas lielaakaa dalja jaunaakaas, populaaraakaas anime p.s. starp citu, tur(DEEP) ir arii bleach 97.
  12. Cold

    Mp4

    Nu ja Tev ar vlc(jaunaako versiju) ir errori, tad visticamaak dators ir par shvaku prieksh mp4.
  13. Paga paga, shis ir tas forshais admins, kursh visiem patiik, kursh speelee ljoti daudz, kursh ciitiigi bano chiiterus? Un vinjam nav slots?
  14. Cold

    Apollo

    Liels interneta aatrums negarantee labu pingu, un otraadi - labs pings var buut arii ljoti leenam internetam, piemeeram 200kbps(25KB/s) neta aatrumam var buut pings 10-20.
  15. Cold

    Mouse...

    Ej iekshaa cs, atver konsoli un raksti: m_yaw -0.022 Ja gribi atpakalj normaali, raksti: m_yaw 0.022 Tos ciparus (0.022) protams vari mainiit, bet tad mainiisies sens.
×
×
  • Create New...