Jump to content
GIGN Forum

-ynk

Mirstīgais
  • Posts

    74
  • Joined

  • Last visited

-ynk's Achievements

Geks

Geks (4/23)

0

Reputation

  1. Get a life - čaļi, nav man noskaņojums tagad dirsties ar Jums. Sorry, bet šito visu kaut kā neņemu nopietni. Priecīgus Ziemassvētkus
  2. -ynk

    Chill Has The Power

    omg, nebiju domājis, ka šitas viss kļūs tik "aktuāls" Es Jums mazu rezumējumu uzrakstīšu, jo izskatās, ka daudzi te neizprot pašu tēmu un sāk stumt sūdu. Pirmkārt ko gribēju pateikt, mēs nemēģinam konkurēt ar gign un arī tas būtu smieklīgi, jo kā jau visi zin, gign ir kā cs projekta etalons (LV protams). Tapēc neiejauciet te konkurenci, tas reāli ir ne pa ķeksi. Tālāk par to logo - aizsvilos par to, ka beigās vēl piešuvāt, ka dakuč logo esam pizdijuši. (logo mainīsim, pa kluso nošpikot nesanāca ) Nepietiek, ka par web dizainu (ko jau minēju iepriekšējos postos - jā ir ņemts piemērs, tas bija pirms 3 gadiem un dizainu taisija koders, ko gan citu varēja sagaidīt, tā bija mūsu pirmā lapele) Dizains būs mums cits, sen jau ir laiks. Tā... kas tur vēl par jēlībām bija - āāā par to ka man skauž, ka te 60x vairāk apgrozās čist pohuj Es pievēršos vienam no saviem hobijiem un neesmu viss iekšā kiberpasaulē kā daži labi. Ja godīgi tā ir cita opera un par to necelšu vēlvienu brēku, tur man arī ir savs viedoklis. p.s Lūdzu izbeidzat salīdzināt chill ar gign, tas nav nopietni. p.s.s Macho izbeidz cepties, būs jau labi turies, tu esi vecis! edit: to knds, jap uztvēri, dall nevar atvainoties, čalis devies aizsaulē.
  3. -ynk

    Chill Has The Power

    Tur jau tā lieta, ka nenodarbojamies ar citu nodiršanu, tas atkal Jūsu dabā ir - pakačāt ego un diena izdevusies Un galvneias, ka paši vēl lepjās ar to Vēl skaitaties pieaugušo bariņš Arī man ar nožēlu jāsaka, ka citus pastajana nolikt nav tas labākais tonis. Kas zin, varbūt te pusei dzīve pilna ar kompleksiem ir. to ausainais: 11:30 11:04
  4. -ynk

    Chill Has The Power

    Jūs piepisāties, mēs atbildējām. eniivei, headers tiks mainīts, tapēc savu bezdarbību varat labot ar citiem šitiem, nu kā jau te tas ir ierasts p.s Okey jā, tomēr pieķēru sevi pie azarta, beidzot, kaut kā aizstāvēt savu projektu, jo Jūsu dabā jau ir visus nodirst. Tas nav nevienu vien gadu manīts.
  5. -ynk

    Chill Has The Power

    Tikko uzzināju, ka Jums tas headers 2008. gadā tika izveidots, nu ok, tagad visi heiterīši varēs vēl pakritizēt, mums tikai reklāma P.S Saņēmu pm no ps'era, ka headers moš tiks mainīts, kaut gan uzskatu, ka tas ir lieki. Lieku roku uz sirds, ka nekas nav špikots Iepriekšējā postā jau visu ar atklātu sirdi atklāju. Viss, vairs nelīdīšu, sorry visiem heiterīšiem par mazo ablomu - turās :* P.S.S to kri: Ta nu gan lielāks par 2 gadiem Pahodu jau 3 bērni ir, ne ?
  6. -ynk

    Chill Has The Power

    omg macho, nesāc atkal stumt sūdu, headers nav pizdīts, pirmkārt viņš mums jau stāv no 10. decembra un varu iemest psd failu arī. Par pašu chill.lv dizainu, kuru tik ļoti daudziem patīk kritizēt, ka špikots no gign, es teiktu tā - tas bija pirms 3 gadiem un dizainu taisija koders - dall, atļaušos atklāt, kurš ir aizsaulē, tapēc atzīšos viņa vietā, jā, šis tas tika ņemts kā piemērs no gign. Drīz būs jauns dizains, tapēc varat atslābt. Un savu ego pakačājat labāk uz citām lietām, chill.lv ar to nav nekāds sakars.
  7. Gribu rakstit pieteikumu uz csdm access, jo nu makjeniit jau ir pa traku - es vel pievertu acis, ja ar kvadratiem speleetu, bet tur skraida ar aimu un spedhacku, kas jau saak bojaat speleeshanu. Tad nu luuk, takaa man nav neviena rekomendetaaja mosh kaads brivpratiigi grib pieteikties ?
  8. -ynk

    Erepublik

    Var kaads man izpaliidzeet ar welness ? Nav naudas, un mirstu badaa.. Ja ar welness nekadiigi nevar man palidzeet, tad atsuutat vismaz kaadu batonu... man vajag slimniicu ar steigu, esmu ielaidis welness zem 40... tagad ir 39.2 welness..
  9. Ka lai es tagad uzzinu caur kuru esmu registreejies ? Jo regojos caur kaut kaadu referaali... man ir 5lvl, un welness 49.2 ... aizsuutiju pm, bet naudas gandriiz vispaar nav.. kaads 1, pastradaat arii nevar, jo kompaanijaam nav resursu...
  10. eh, nu labi, ja kādam interesē izstāstīšu arī es... Tie vēl bija tie laiki, kad man nebija dators.. Piecus gadus atpakaļ kaut kur.. Iegāju datorsalonā, kur man bija savi pazīstamie keksi.. piegāju pie 9. pc un skatos čels sēž gign lapā un kača cs movie, tad vēl viņš teica, ka gignam ir saziedota nauda jaunam serverim, jo iepriekšējais nodega.. nezinu vēl tagad vai tā bija taisnība, jo tad nemaz tam nepievērsu nekādu lielo uzmanību.. noskatījos 10x10 ALL STARS movie to Nak3d, jaa Firezone atceros labi, kadreiz tur biezhi gaaju bombiit, pat skolu ar draugu bastojaam delj kaut kaadas jobanas statistikas un Mader ziinu, ja nemaldos juus gajaat uz to klubu, (baac aizmirsu kaa vins saucaas, zinu tikai, ka tur bija vip zaale, un tur kur mirstigie speleja, tur sony plaistation un vel dazhi pc) pur4ikaa... mosh arii kluudos.
  11. nu jaa, uzkodeet es to toch nemaceeshu.. kaut gan zinu, ka tur nekas gruuts nevareetu buut..
  12. Sveiki, takaa atbildi alliedmods.net forumaa nedabuju, izdomaju pameginaat te uzjautaat.. kr4 atkartoties negribaas, jautajums shaads.
  13. Kads zin ka var ar amx_task izsleegt, iesleekt atsevisku pluginu ? Manaa gadijumaa amx_task 00:00 "mapcyclefile mapcycle_night.txt" t un, kad rinkos mazaas kartes + vel piesleegt uz nakti mapchooseru Ir kaadas versijas ?
  14. Tur jau ta lieta, ka jegas nekaadas. daived briivs
  15. -ynk

    Chill.lv Cup

    Visas komandas nemaz netiks pie speleshanas, tapeec savaac pec iespeejas specigaaku mixu ar kaut cik zinamiem speletajiem.
×
×
  • Create New...