Jump to content
GIGN Forum

Cepukam Banu

BloodHunter
 Share

Recommended Posts

• Replies 233
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

nu bljee... tagad visi saaks savus debiilos procentus saukt... laugh.gif

vajag tieshaam dariit taa, ka jaauzliek bans, un, ja cepuks uzradiisies un saaks aardiities, ta jau varees dot vinjam iespeeju pieraadiit preteejo... vareetu jau klubaa luureet vinjam uz pirkstiem, bet tas buutu diivaini... varbuut tajaa pashaa pubaa kaadiem 3 uuberwhtesteriem (man patiik shitas nosaukums ^^) buutu reizee vinjsh jaapaveero... gruuti izdariit, bet risinaajums... wink.gif

Neredzu citu iespēju kā nolīgt privātdetektīvu, vai labāk būtu detektīvmeitenes smile.gif Kāds tur bija tas teiciens par to, ka ja nav noķerts aiz rokas (aiz peles šajā gadījumā), tad nav uzskatāms par vainīgu? tanī filmiņā neizskatās, ka viņam būtu wh, vai arī puisis ir ļoti labs aktieris. Ja 2. variants, tad viņam nākotne garantēta krievu drāmas teātrī? nu man atliek domāt, ka puisim dažreiz patīk paniekoties ar aizliegtajām progām, nu tā 4FUN, kaut gan ir redzēti arī nereālāki radījumi, bet par to nav šis stāsts smile.gif

flashback - ir tāda lieta kā skaņa.

un cepuks ir toposhais Raimonds Pauls ar tik izcilu muzikaalo dzirdi, ka var perfekti un preciizi peec skanjas noteikt, kuraa punktaa aiz sienas atrodas pretinieks (DeiGratio variants) un izshkjirt starp 5 blakusskanjaam sadzirdeet tieshi to, kuru vinjam vajag sadzirdeet (Alises variants).

Filmiņā speciāli tā saliku, lai var redzēt, kad kekss sāk tēmēt. Un to viņš parasti dara īsu brīdi pēc pretinieka pamanīšanas normālā veidā ( ne ar WH ). Paātra reakcija vienkārši, pie tam dažreiz zellim arī misējas un viņš pavelk garām pretiniekam.

A tur, kad jamais lien virs bumbas pa to siju un šauj laukā lūkas uz leju - jamais tā centās darīt katru reizi, kad tur līda, arī tad, kad būdā jau staigāja vēl ārā neiznācis terorists - tātad jamais nezināja, ka tur kāds ir, lai gan ar WH jau bija redzams.

Tad beigās ar 2-2: jamais jau taisījās skriet citur, kad tomēr pamanīja pretinieku. Būtu wh, būtu pamanījis jau agrāk un gājis uzmanīgāk.

Interesanti, protams, bija, kad ar tuksneša mērgli uztēmē caur sienu līdz pretiniekam, bet kā jamais tiek nošauts, tā aizvelk prom. Tomēr tur, šķiet, bija tā, ka vispirms tie abi pašaudījās, un tikai tad cepuks sāka tēmēt - tipa dzirdēja, ka tur kādam jābūt, tikai izbrīna tas, ka uztēmēja tieši virsū.

PS: worm, tu čīter, kur mans slots? naughty.gif

un cepuks ir toposhais Raimonds Pauls ar tik izcilu muzikaalo dzirdi, ka var perfekti un preciizi peec skanjas noteikt, kuraa punktaa aiz sienas atrodas pretinieks

tikai izbrīna tas, ka uztēmēja tieši virsū

dooh.. nu taa ir sagadiishanaas, ka vinsh uzteemeeja tieshi virsuu. Vish taksh visu laiku neteemee caur sienaam virsuu, vai ne?

Pie tam, ja vinjam buutu wh, visu laiku mocoties,teelojot lai nepiekjer, vinsh peekshnji njemtu nekauniigi shautu preciizi caur sienu virsuu ? Nedomaaju ka seriks ir tik stulbs.

Ja man buutu wh, man ne reizi meerkis nebuutu virsuu pretiniekam caur sienu biggrin.gif

AllwOrth,

no vienas puses tev taisniba, no otras kadel vinam nepiepelnities un uzspelet kada chempi, vai turnira??

shaubos ka vinam nevajag lieku un vieglu naudu(pa cik vinsh tads PRO)!!!!

*piemers ir Gizmo ! vinhs piedalas, un vinee, un skaitas latvijas viens no top10

speletajiem, bet cepuk's (ne minas no vina)

bet tas tikai mans viedoklis cool2.gif

no otras kadel vinam nepiepelnities un uzspelet kada chempi, vai turnira??

shaubos ka vinam nevajag lieku un vieglu naudu(pa cik vinsh tads PRO)!!!!

bet vai ta tajos chempjos nevajag komandu? Varbuut cepukam vienkaarshi nav draugu un neviens vinju nemiil, taapeec arii vinjsh nevar piedaliities sad.gif

shaubos vai vinam nav kaut vai viens pazina kas labi spele un varetu uzraut 2x2 ! rolleyes.gif

un ja jau gign'a vinsh spele tik labi es shaubos ka vinam butu gruti atrast komandas biedrus, bet varbut vinsh ir tik slinks ka vienkarshi nevar pakustinat savu smadzenu podu un nopelnit paris desmit latus weekendam !!

bet varbut vinam ir bails no cilvekiem !

par tiem čempiem, piemēram, man ir līdzīga situācija skolā. Mani skolotājs un klases biedri lūdz, lai es piedalītos starpskolu futbola spēlē, es atteicu, jo vienkārši man besī nosēdēt visu dienu autubusā un uz soliņa, lai tad 1h uzrautu, skola kavējas, besī rakstīt kontriķi atsevišķi u.t.t - Vienkārši nav laika wink.gif .

par tiem čempiem, piemēram, man ir līdzīga situācija skolā. Mani skolotājs un klases biedri lūdz, lai es piedalītos starpskolu futbola spēlē, es atteicu, jo vienkārši man besī nosēdēt visu dienu autubusā un uz soliņa, lai tad 1h uzrautu, skola kavējas, besī rakstīt kontriķi atsevišķi u.t.t - Vienkārši nav laika wink.gif .

Kuraa skolaa tu maacies? Mums varbuut buus jaaspeelee pret jums! Kuraa komandaa speelee?

Sorry par offtopic!

Tu nomaini toniiti aapsi! Juuties kruts? Zb jau taadi kaa tu, Dirsh bezsakaraa virsuu! gussa.gif

smiliez.de_2524.gif

viņš nedirš. A tu tā vietā lai dirstu būtu pateicis "Tev neaizgāja? Man neinteresē vai tu spēlēsi vai nē, mani interesē, kurā skolā tu mācies." un viss būtu normāli

smiliez.de_2428.gif

shaubos vai vinam nav kaut vai viens pazina kas labi spele un varetu uzraut 2x2 ! rolleyes.gif

un ja jau gign'a vinsh spele tik labi es shaubos ka vinam butu gruti atrast komandas biedrus, bet varbut vinsh ir tik slinks ka vienkarshi nevar pakustinat savu smadzenu podu un nopelnit paris desmit latus weekendam !!

bet varbut vinam ir bails no cilvekiem !

Viņš ar savu Ūberskillu netiks nevienā normālā komandā ar kuru var vinēt, jo es nevaru iedomāties nevienu tā saucamo "pro" kursh domaa kad cepuks ir uuber plijeris un nespele ar wh, lielaakaa dalja vinu uzskata par paraziitu kursh taadus skooruz bliezh valjaa, un kad gign is gone kukuu aiztaavot vinju dry.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...