Jump to content
GIGN Forum

nOnE

Mirstīgais
  • Posts

    62
  • Joined

  • Last visited

About nOnE

  • Birthday 05/12/1985

Profile Information

  • Location
    Lielpilseta

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

nOnE's Achievements

Geks

Geks (4/23)

0

Reputation

  1. a ja nem x600pro, vai nemt 256 vai 128mb ? vai 256 butiski ietekmes kaut ko?
  2. Little Help ! Kuru? 1) radeon x600pro 256mb 2) radeon 9600pro 256mb 3) gf fx5700ultra 128mb 4) gf fx6200 256mb
  3. Taaks... Lieta taada, ka man video karte SUX. Veletos iegadaties samera labu, un neparak daargu. Ja kadam ir kaut kadi priekshlikumi, un ieteikumi, dodiet zinu. Kartes izmaksa: 75Ls (+/-) Veletos ari dzirdet +/- pa pashu karti, ja ir iespejams . Paldies jau ieprieksh P.S. Apsvershu lietotu video karshu piedavajumus !
  4. es pat nepaspeju savu viedokli patiekt ka man nonema xm ! un pulkvedi 65% adminu neciesh ! es brinos kadel vinam ir tiesibas !
  5. Es veletos dabut atpakal xm, xg ! Ja tas ir iespejams tad rikojaties, ja ne veletos dzirdet kadel .. Ar Cienu .....
  6. macho, es diemzel nevaru atrast visu problemu sadalu izskatiju, bet neka ja nav gruti noradi kur ..... paldies
  7. Cienijamie GIGN.lv apmekletaji!! Ja kadam ir Labs CSS Configs tad luudzu dodiet zinu .... Paldies Jau Ieprieksh!
  8. nee, bet ar jums skaidrs labi tad neko
  9. Es Veletos palukt Ban tieisbas, jo kaa jau visi ir pamanijushi visos serveros un protams ari gign serveri ir sakusies "Cheating" eera =) Ban tiesibas es veletos palukt liidz jauna Cheating-Death versijai! Cik es zinu macho un worm man ipashi nevelas uzticet Ban tiesibas, jo .......... Chiterus es maku atshkirt, tas ka vini vienu raundu iesledz un 2 raundus skraida bez viniem neko nenozime. Paldies jau ieprieksh !
  10. Bucker un Freezy, juus vispar saprotiet ko jus rakstiet. Jus pa6i taadi pa6i AUNI ka kalbas ar savu pietekumu ! Ja nevariet neko normalu uzrakstiit , tad nerakstiet vispar neko ! Ja cilveks nejeedz peitekumu uzrakstiit, nav jau pa to janirdz .. Tas vien liecina ka jus esat Visu labu !!
  11. Need help with awp zooming !! Cik es zinu, ir tada komanda, kas lauj visiem iero4iem ar zoom to laiku kamer piezuume atraku.......... Ja kads zin doddiet zinu ! Tnx jau iepriek6
  12. Es nesen uzinstoleju ServicePack 2 uz XP un man neviena jaunaa spelee nejiet! Vai kads neveretu patiekt kads butu tam iemesls vai ari ka to salabot ? Paldies jau iepriek6 !!
×
×
  • Create New...