macho Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 dēļ tā sava naida, pareizāksakot skaudības, tu arī domā ar dirsu nevis ar galvu un nespēj neko sakarīgu par viņu pateikt, kas kaut ko līdzētu lietas labā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 nezinu vai vinsh jums patiik vai nee! jusu vinu uzskatas par k-kaadu cs dievu kursh ahuuuna maak spelet bet skraidiiit un forshi temet visi var iemaacities bet kaa vinsh spele iemaaciities nevar spelejot fOR FAn vai k-kaa savadak aij man pohuj dariet kaa gribat, i am thrue with cs man vnk ir nereals naids pret to jobano pidaru, un gribu lai izsleedz vinu no (forshaas) speleshanas un citu cilveeku nervu bojaashanas ! man pret vinju agraak K:D ratio grozijaas ap 1... neuzskatu vinju par dievu... atvaino ka apbedinaaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 tad kaa buus? man liekas, ka pirmo reizi par kaada banoshanu shitads hajs saceelies... Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 nu jaa... Tas alises kadrs bija vienkaarshi uuberjauks. Pashaa saakumaa, kad pirmo reizi redzeeju cepuku uz gigna vinsh jau bija unreal, veel tagad labi atceros, kaa vinsh mani vislaik atlika ar taadu unrealuberPRO reakciju, ka es nevareeju iebraukt, kaapeec admini neko nedara. Laikam ar laiku iemaciijaas piesliipeet savu ar wh speeleeshanas meistariibu un vienu briidi man jau bija ticiiba, ka shis tieshaam speelee super forshi. Bet tagad apskatoties muuvikus sapratu, ka ne suuda nespeelee. Nu tad mans viedoklis - aztecaa vinjam bija wh, bet vinsh nav galiigs mulkjis, vinsh zin, ka tur paaris reizes pa karti var uzshaut ar wh pa durviim, jo tur tak visi shauj un tad tas neizskataas aizdomiigi. A bet nuke tur nevareeja buut 100% droshs, ka naaks no taa stuura, jo vinsh jau dzirdeeja to keksu skrienam tikai kameer veel kaapa augshaa uz jumta, tikpat labi tas kekss vareeja buut pie pashas maajinjas un jau iewalkojis klusaam iekshaa, kameer cepuks veel skraida pa jumtu. Nu un alises kadrs, manupraat, komentaarus neprasa, ja tur nebija wh, tad paskaidrojiet man luudzu, kas tad? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cold Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 Nu sanaak ka tas Alises kadrs paliek vieniigais diivainais.. Es jau negalvoju ka vinjam nav wh, bet.. taadas situaacijas katram gadaas(vismaz man), kad kautkas peekshni ieshaujas galvaa un tu uzteemee kautkur ,kaut gan nekaadas skanjas, vai kas cits, nebija, vai arii tajaa skanju mudzeklii izlikaas, ka bija kaada skanja. Un arii tas ka vinsh diezgan veelu noreagjeeja(saaka shaut) uz alisi, tikai kad vinja paskreeja garaam logam, kur vinju vareeja redzeet. A tas uz jumta nu pilniigi nav nekaads pieraadiijums, bija solju skanja(tieshi lauka solju) taapeec vinsh tur skatiijaas. Kaapeec tieshi tur ? Nu vinsh izveeleejaas vietu, kur vislogjiskaak buutu naakt tam teroram. Nu nez.. es tomeer domaaju kaa taadas sakritiibas var buut. Ja vinjam ir wh, tad vinsh ir nereaali labs aktieris un alises situaacijaa vinsh peekshnji atslaaba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cold Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 ..tikpat labi tas kekss vareeja buut pie pashas maajinjas un jau iewalkojis klusaam iekshaa, kameer cepuks veel skraida pa jumtu. Taapeec jau vinsh paskatiijaas uz leju pie ieejas un tikai tad teemeeja uz to stuuri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 ja ir atļauts vārdiņu bilst... cepuks pirms kāda laika (pirms Lielā Čīteru Vilņa © ) spēlēja daudz sliktāk, tad pazuda (ok ok gigns arī bija kādu laiku down) un, tagad parādījies, spēlē daudz labāk. just a fact. kāds teiks - viņam skills ir kāpis. kāds teiks - viņš ir čīteris un vēl kāds (kā piemēram es) teiks - izlemiet vienreiz zēni. jo tāda polemika turpināsies mūžīgi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 es saku ka tas ir skills un intuiicija. un par to pidinju komentiem vispaar neko neteikshu Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 cepuks pirms tam arī spēlēja labi. Protams, ne šitik labi kā tagad, bet arī toreiz viņam gāja galīgi ok. Un tas Alises kadrs tik tiešām paliek vienīgais tāds bišķi dīvains. Un ja vienīgais tad katrā ziņā viennozīmīgi neko nevar pateikt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pulkvedis Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 ...un nevarees nekad, vienmeer kaads atradiisies, kas skatoties demko/muuviju buus uzgriezis skanju uz max un izdzirdees mazaako soli, kas speetu cepuku attaisnot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qseen^Dog Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 njaa GIGN rulzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 (edited) Noskatiijos abas demkas.. tur nekaa nav cepuk'am ir pieredze un vinsh klausaas skanjas. es cold par shito tekstu dievinu, tas vareetu buut apmeeram taa: peeterim ir liels un vinjsh klausaas kaa meitenes sten NICE ja godiigi tad tas ir kaukas fascineejosh prieksh manis, nebiju iedomaajies, ka kaads no tip "pro" sitaa vareetu nolaisties ... isteniibaa zjeel respekt pljuutinjam un oddish par peetiijumu bet anyway Edited September 26, 2005 by blody Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 blody tu neesi labaaks par pljuutinju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest EU! Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 Nu te atliek tikai 2 varianti vainu dzhekam ir WH vai nu dzhekam nav WH 1) Dzhekam nav WH (kas ir maz ticiami) 2) ja Dzhekam ir WH , tad vai nu taads WH kaa jau Fury teica ka enemy paradaas pedejaa momentaa , vai arii parasts WH bet dzheks vinu loti labi maak nosleept , piemeeram tanii 2 movie ko uztaisiija BloodHunter nuke kartee laikam pedejais moments tad kad dzheks uzkaapa uz jumta . 1kaart vinsh jau redzeeja ka enemy ir loti tuvu vinam un taapeec apskatiija apakshu un stuurus kautkaa loti aatri un strauji neieraugot pat visu apakshu un nepaarliecinoties vai kaads tur ir 2kaart kapec lai vinsh ietu uz aizmuguri un temeetu jau uz SIENAS ? vispar peec idejas jebkursh normaals players ietu uz priekshu , nevis uz aizmuguri kautkur kur nav neka un maz ticams ka tur arii kads buus. Protams ir gadiijumi kad liekaas ka vinam nav WH , ir gadiijumi kad liekaas ka nav u.t.t , ja jau kaads ar vinu speleeja lanaa un teica ka nemaz tik liels pro nebija . Nez man liekaas ka tomeer ir WH , jau agraak atceros kad gignaa speleeju es briiniijos kaa vinsh var zinaat KA TIESHI tur izies enemy ? to es nu nekaadiigi nevareju saprast dari ko gribi , es pats CS ilgi speleju un to es neesmu iemacijies (runa neiet par parastu situaciju , kur vienk gaida kad paradisies aiz stuura) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 Varat teikt ko gribat par mani, bet tieshaam daudz fakti liecina PAR wh. taj skaitaa otrais muuvijs(peedeejaas divas situaacijas), arii interesanti, ka, ja jau vinsh ir taads pro, tad nafig vinsh nepelna naudu speleejot LAN cup'os? Un diezgan nereaali ir tas, ka vinjam VIENMEER ir pruha. Pat Gizmo(kursh ir pro, kaa mees ljoti labi zinam) dazreiz ir maniits ar K:D zem 1 - cepuk'u nekad neesmu redzeejis. manupraat, vinsh vienkaarshi ir LJOOOOTI labs aktieris. ja tieshaam vinsh speelee bez nekaadiem suudiem, tad nu tas ir kkaads 1337 cs talants. Tas ir mans viedoklis, ja kljuudos, tad atvainojos, bet kljuudiities tak ir cilveeciigi Link to comment Share on other sites More sharing options...
pokor Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 da 4to vi tut razveli stavte ban,esli emu ne pohuj to on zajdjet na forum i napi6et v zhalobi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 nu gizmo rusho vislaik, tapec vinjam medz ta but, a cepuks spele uzmanigi, un ta vienmer var pie fragiem tikt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 da 4to vi tut razveli stavte ban,esli emu ne pohuj to on zajdjet na forum i napi6et v zhalobi To4na, ZB ka seriks veel neko nav uzraxtiijis! Skatos ka 4alim dzilji PO vai nav laika neko raxtiit! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 nu vispar jaa, tas ta aizdomigi! parasti ja par kadu paceljas shaads topiks, tad vinsh atri vien ieposto, bet laikam cepukam nav ko teikt, tapec neraksta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 Shaubos, vai vinsh sheit vispaar ciemojas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qseen^Dog Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 (edited) blody LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!!! kad kaads no "pro" shitaa vareetu nolaisties Par tevi es neko sliktu nesaku bet ja cepuks ir pro taaaad es esmu supermens kursh nolecis no meeness p.s - that person who will be protecting CEPUK will die in a big elephant asshool Edited September 26, 2005 by Qseen^Dog Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 Shaubos, vai vinsh sheit vispaar ciemojas nu ne jau tieshi, parasti kads kas ciemojas pasaka kadam talak un tas citam un vienmer visi uzreiz uzzina, tikau cepuks neraadaas Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 ksīn, ja mums vajadzēs dauni, mēs pasauksim. Lūdzu aizveries. Vispār hvz kas tieši viņam ir. Man tas Alisas gadījums galīgi nepatika. Moš vienkāršāk būtu uzbliezt viņam banu. Viņam jau tāpat būs vienalga a mēs te baigi bazarējam. p.s. btw viņš sūdīgi zin latviešu valodu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 at last! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts