Jump to content
GIGN Forum

Gign Nhl League


Pensionars
 Share

Recommended Posts

GIGN NHL liga, turpinas cilveku vaksana, negribu atkaroties bet...

visi kam ir velme spelet aicinu pieteikties wink.gif

http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=43282

P.S Aicinu ari piedavat draugiem, cilvekiem no citam komunam, piedalities Liga. Protams tiem kam ir intrese.

Tiks arī Stenlija kausa ieguvējam sagadāta maza balviņa, bet tas lai paliek noslēpums smile.gif

Edited by Pensionars
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Kādu laiku atpakaļ dien dienā kapāju nhl, kad vel internets nebija tik ikdienišķa lieta un tikai retajam tāds bija mājās es stundām sēdēju pie hoķa tā kā būtu diez gan interesanti uzspelēt vienīgi nedaudz mulsina fakts, ka sešas spēles nedēļā. jau reiz piedalijos vienā turnīrā, čakars ir ar laiku saskaņošanu un pretinieka dabūšanu rokā. Atgādini, kas bija rosteri? Apbēdina, ka sastāvu nevarēs mainīt, jo neskatoties zvaigzne vai ne zvaigzne parasti metu ārā no komandas spēlētājus, kuriem ātrums nav vismaz 90 un vietā ņemu no free agents turbočaļus.

Link to comment
Share on other sites

rosteris ir atjauninajums, proti ja dzive nhl notiek izmainas komandu sastāvā, tās iznāk kā rosteris arī spēlei. Protams ir arī rosteri, ledus izskaistināšanai,menu utt. bet tos ja kāds gribēs varēs izmantot, tā viņi nav vajadzīgi.

Par cilvēkiem, tā varētu būt ka pirmajā nedēļā būs daudzi neaktīvie, bet domāju ka aizstājot tos ar rezervistiem pēc kāda laika būtu jānostabilizējas sastāvam. Un laikus es domāju arī ne maz nav tik nereāli saskaņot. Piesakoties līgai bus jānorāda laiks kad ir iespējams spēlēt NHL 09. Un es domāju 2 dienas velti stundinu laika un tās sešas spēles būs izspēlētas.

Edited by Pensionars
Link to comment
Share on other sites

:( Principā, daudzos turnīros tas netiek pārbaudīts, bet šajā turnīrā katram no dalībniekiem būs jāpaņem fails, kurš apliecinās, ka nenotiek krāpšanās ar spēlētāju skilliem vai komandas sastāviem;

Man ir viens jautājums, vai nebūs atkal tāds fails pret 4iteriem, kas to spēli padara lēnāku, es ieliekot gameplace kaut kādu failu spelejot ar citiem chaļi vienkārši lēnu slido un vienkārši nav interesanti :( ?

Link to comment
Share on other sites

Tagad nekādus rosterus nelikšu, es vēl aizvien gaidu no galvenajiem šeit postu, par to vai tiks atļauts un vai tiks dota vieta (subforums vai kaut kas tads) kur to visu rīkot, un ja jā, tad vis tur būs ielikts, par to nav jāuztraucas, un kā visu užštelēt arī.

Raksti google.lv "NHL09 rooster"

Tādas problēmas nav novērotas. Domāju ka nē!

Edited by Pensionars
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...