cash^ Posted February 4, 2010 Report Share Posted February 4, 2010 Vai kādam ir zināms, kur var iegādāties Bud, Millers vai Coors alu Latvijā? Gribu zināt kā garšo populārākās amerikāņu samazgas. Latvijā nopērkamais Budweiser ir no Čehijas. Tā saturs ir tāds pats vai savādāks kā amīšiem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted February 4, 2010 Report Share Posted February 4, 2010 Sky vai mc2 vjg būt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted February 4, 2010 Report Share Posted February 4, 2010 Beidz, ja pat kola pie mums garšojot savādāk, tad kāds vēl alus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted February 4, 2010 Report Share Posted February 4, 2010 Vakar Krušovices vietā uz hokeju paņēmu Ginesu. Nu tfu bļiņ. Aldara fuflo ir garšīgāks un visādi citādi labāks. Btw, var kāds izskaidrot, kapēc Ginesā tā bumbiņa iekšā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted February 4, 2010 Report Share Posted February 4, 2010 kri, bumbiņu izmanto, lai neatšālētos Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 Budweisers vismaz agrāk bija @ SKY, tikai nezinu, vai čehu, vai amīšu ražotais. Ir dzerts amīšu ražotais Budweisers- pretīgs jau nav, bet par alu saukt tādu dziru arī nedrīkst... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 Btw, var kāds izskaidrot, kapēc Ginesā tā bumbiņa iekšā? Guiness ir super alus, bet tikai ne Latvijā pirktais. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 tak LV viss sudiigak garsho... a alkaholu ir iespejams pasutit no arzemem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 +1 īsts giness ir nopērkams tikai īrijā no bārmeņa, kurš to lej jau vismaz padsmit gadus (eh gribēju uzrakstīt kaut ko vēl, bet mani pārņēma nostaļģija, since it was fuckin 10 years ago. FUCK) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dextOr Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 Sky`ā budweiseram NOTEIKTI ir jābut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted February 5, 2010 Author Report Share Posted February 5, 2010 Daudz kur ir Budweiser, bet esmu redzējis tikai čehu ražoto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikaso Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 Budweiseri esmu redzējis daudzos veikalos, garšojis arī esmu, bet nu, ne pēc vella nepirkšu atkal - tāds pats ķīmisks mīzels kā aldaris - pieņemu, ka nav īstais. Tiesa gan, vienreiz SELVER nopirku citu Budweiseri (tipa no Alpiem), kam ražotāju neatceros, bija diezgan labs. Man gan kāre met uz Corona Extra pagaršošanu, bet vienmēr kā jāpērk alus, es viņa vietā izvēlos kaut ko citu - tērvetes, bauskas, piebalgas, valmiermuižas vai užavas. Anyways, ja kāds kaut ko noskaidro, dodiet ziņu, jānovērtē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 nu kad dzivoju kanaadaa, visus vinus nogarsoju, un visus citus kas tur bija, un labakais tiesham bija coors light, bet tapat pilnigaka hujna... nedzerams suuds! tapec dzeeru tur Corona, jo tas bij tadas pasas cenas ka visi vinu alinju un ieverojami labaks, kaut ari es uzskatu ka tapat tas ir churudens! vienigais jocigi bija ka tur corona naca 0.7 stikla pudeles pa 1.5ls Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 Corona Extra tāds normāls, cik atceros, bet nu man labāk užavnieks. Klubos pieprasīts viņš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 Coronu dzer ar laima daiviņu iebāztu pudelē - garšo tīri labi. Dzēru Budweiseru Uk, tiešām tāds švaks ūdentiņs, nezinu vai ir vērts dzert tos angliskajā mēlē runājošajiem cilvēkiem domātos alus Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 (edited) tak nekur nav normals alus, eiropaa nekur neesmu dzeris kartigu! kanadaa bija suds (tur tas pats kas usa, tatad tur ari suds)... jaunzelandee arii pilnigakais churudens bija a no afrikas esmu bijis tikai egiptee un tunisija, a tur vispar nav dzerams musu pashu brengulju ideals, aizbrauc uz brenguljiem un panjem sev no pudelem man kaut kaa vislabak patik tervetes... uzavas ir garsigs tikai izlejamais, pudeles hujnu vini dod pa tadu cenu! P.S. Sen neesu dzeeris Piebalgas LUX, bet agrak, pilnigi auksts vinjs bija ljoti garigs, tik diezvai visiem garsotu, jo tas ir tumsais alinjs. Edited February 5, 2010 by ManuVietuIenjemRegistretais Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikaso Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 Nekur neesmu Brenguļu alu redzējis veikalos. Viņš ir tikai izlejamais vai ir arī pudelēs? Runā, ka labs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 vins ir loti retas vietaas izlejams... kaut gan neesu meginajis barinjos! ta ka man hokja speles biezi vien valmiera, tad turpat netalu brenguljos iebraucu un iepildu 5litru bachokaa... tas alus ir ideals, tik jaizdzer paris dienas, ja ne parrugst... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 Brenguļos parasti ņemam 5 litrenēs. Nēesmu redzējis pudelēs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted February 6, 2010 Report Share Posted February 6, 2010 Izlejamais Brengulis un citi labumi līdznešanai - http://www.miestins.lv/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted February 6, 2010 Report Share Posted February 6, 2010 Nu ja jūs pusi mūža vai visu mūžu nodzīvotu tai pašā Kanādā vai ASV, tad tur vietējais alus jums garšotu ( jo Latvijas alu jūs tak nebūtu pagaršojuši ). Man ir neskaitāmas reizes teikuši, ka Brenguļu alus ir tas labākais, bet Kurzemes pusē vēl neesmu redzējis iespēju tādu iegādāties, pat lai pagaršotu. Tērvetes, Piebalgas, Užavas, Bauskas, izretis kāds krievu tumšais. Budweisers tieši tā pat, kā minēja augstāk, Kurzemes pusē ir redzēts ne-amīšu un tas ir samērā negaršīgs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted February 6, 2010 Report Share Posted February 6, 2010 Latvijā dzeru cēsu light, hvz man viņš garšo, tāds viegls, nekādas izteiktas salduma, rūgtuma garšas. Vācijā Beck's, laikam tā pareizi saucas, diemžēl cik esmu tepat uz vietas pircis kaka, galīgi nesalīdzināms. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted February 6, 2010 Report Share Posted February 6, 2010 man tas pats kas Epix dzeru ceesinieku vai ari pilzeni... nezinu pilzenes man garšo bet tikai no bundzas nezinu liekas garšigaks bundza neka pudele. Bet ta vel labs alinsh ir ingveriitis to vienu laiku dzeru... litriiga stikla pudele gribas nomeiginat to brenguli... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted February 6, 2010 Report Share Posted February 6, 2010 LĀČPLĒŠA DZINTARIŅŠ OWNZ No miestiņa piedāvājuma man patika nosaukums "Krāslavas tumšais" 3L maksā tikai 3.20Ls un tad bilde droši vien sāk smagi aptumšoties Nekad neesmu bijis, bet smagi velk uz to Miestiņu kopš pāris mēnešus par viņu kā uzzināju. Reģistrētais es neticu, ka Eiropā ir tikai sūdaini aliņi tāpati Čehija Vācija Anglija Īrija - tur ir jābūt fucking labiem aliem! Par citām valstīm es piekrītu - kāds gan fckng Tunisijā, Vjetnamā vai Jaunzeilandē var būt labs aliņš Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted February 6, 2010 Author Report Share Posted February 6, 2010 Rīgā izlejamo Brenguli esmu redzējis Gaujā, iestādījumā, kurš ir pāri ielai pretī un Ļeņingradā. Ir, ir labs, dolbī arī labi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now