Jump to content
GIGN Forum

Bud, Millers, Coors


cash^
 Share

Recommended Posts

Vai kādam ir zināms, kur var iegādāties Bud, Millers vai Coors alu Latvijā? Gribu zināt kā garšo populārākās amerikāņu samazgas.

Latvijā nopērkamais Budweiser ir no Čehijas. Tā saturs ir tāds pats vai savādāks kā amīšiem?

Link to comment
Share on other sites

Budweiseri esmu redzējis daudzos veikalos, garšojis arī esmu, bet nu, ne pēc vella nepirkšu atkal - tāds pats ķīmisks mīzels kā aldaris - pieņemu, ka nav īstais. Tiesa gan, vienreiz SELVER nopirku citu Budweiseri (tipa no Alpiem), kam ražotāju neatceros, bija diezgan labs.

Man gan kāre met uz Corona Extra pagaršošanu, bet vienmēr kā jāpērk alus, es viņa vietā izvēlos kaut ko citu - tērvetes, bauskas, piebalgas, valmiermuižas vai užavas.

Anyways, ja kāds kaut ko noskaidro, dodiet ziņu, jānovērtē.

Link to comment
Share on other sites

nu kad dzivoju kanaadaa, visus vinus nogarsoju, un visus citus kas tur bija, un labakais tiesham bija coors light, bet tapat pilnigaka hujna... nedzerams suuds!

tapec dzeeru tur Corona, jo tas bij tadas pasas cenas ka visi vinu alinju un ieverojami labaks, kaut ari es uzskatu ka tapat tas ir churudens! :D

vienigais jocigi bija ka tur corona naca 0.7 stikla pudeles pa 1.5ls :D

Link to comment
Share on other sites

tak nekur nav normals alus, eiropaa nekur neesmu dzeris kartigu! kanadaa bija suds (tur tas pats kas usa, tatad tur ari suds)... jaunzelandee arii pilnigakais churudens bija :D a no afrikas esmu bijis tikai egiptee un tunisija, a tur vispar nav dzerams :D

musu pashu brengulju ideals, aizbrauc uz brenguljiem un panjem sev :) no pudelem man kaut kaa vislabak patik tervetes... uzavas ir garsigs tikai izlejamais, pudeles hujnu vini dod pa tadu cenu!

P.S. Sen neesu dzeeris Piebalgas LUX, bet agrak, pilnigi auksts vinjs bija ljoti garigs, tik diezvai visiem garsotu, jo tas ir tumsais alinjs.

Edited by ManuVietuIenjemRegistretais
Link to comment
Share on other sites

Nu ja jūs pusi mūža vai visu mūžu nodzīvotu tai pašā Kanādā vai ASV, tad tur vietējais alus jums garšotu ( jo Latvijas alu jūs tak nebūtu pagaršojuši ). Man ir neskaitāmas reizes teikuši, ka Brenguļu alus ir tas labākais, bet Kurzemes pusē vēl neesmu redzējis iespēju tādu iegādāties, pat lai pagaršotu. Tērvetes, Piebalgas, Užavas, Bauskas, izretis kāds krievu tumšais. Budweisers tieši tā pat, kā minēja augstāk, Kurzemes pusē ir redzēts ne-amīšu un tas ir samērā negaršīgs.

Link to comment
Share on other sites

man tas pats kas Epix dzeru ceesinieku vai ari pilzeni... nezinu pilzenes man garšo bet tikai no bundzas nezinu liekas garšigaks bundza neka pudele.

Bet ta vel labs alinsh ir ingveriitis to vienu laiku dzeru... litriiga stikla pudele :D

gribas nomeiginat to brenguli...

Link to comment
Share on other sites

LĀČPLĒŠA DZINTARIŅŠ OWNZ :lol:

No miestiņa piedāvājuma man patika nosaukums "Krāslavas tumšais" 3L maksā tikai 3.20Ls un tad bilde droši vien sāk smagi aptumšoties :)

Nekad neesmu bijis, bet smagi velk uz to Miestiņu kopš pāris mēnešus par viņu kā uzzināju.

Reģistrētais es neticu, ka Eiropā ir tikai sūdaini aliņi tāpati Čehija Vācija Anglija Īrija - tur ir jābūt fucking labiem aliem!

Par citām valstīm es piekrītu - kāds gan fckng Tunisijā, Vjetnamā vai Jaunzeilandē var būt labs aliņš :)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...