entw Posted January 15, 2010 Report Share Posted January 15, 2010 (edited) Prieka pēc GIGN memberi varētu savākties un aizbraukt paslidotu uz Lido slidotavu, un pēc tam āfterpārtijs iekš alus pagraba, kaut kur nākamajā nedēļā varētu savākties, kaut kur ap sestdienu. Cenas kaut kur bija: * Uz visu dienu slidotava - 1.60Ls * Slidu noma - 1.00Ls -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Būtu diezgan interesanti paslidotu kopā ar jums. Tikai ierosinu, tālāk lemjat paši. ---------------------------------------------UPDATE!-------------------------------------------------------- Vieta: Lido slidotava Datums: ?? Braucēju saraksts: * entw * Ziediņš (mēs takš esam sakarīgi puņķutapat) * Reģistrētais * Pusdzīvais * aGGy^ * Hivemind (domā tikai alkanizēties) * acido * darek (h zin) * samuray (tik pēc sesijas) * overmind * T0masS (alu iedzert) * fuj1tsy (ne janvārī) * Tom. (baidās salauzt kāju) * Kefiirs666 ( at T0masS dzers alu) * Epix (arī tik alus interesē) * Alda Edited January 16, 2010 by entw Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted January 15, 2010 Report Share Posted January 15, 2010 Kāds alus šitādā dubakā? Aļo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
entw Posted January 15, 2010 Author Report Share Posted January 15, 2010 Nu es nesaku, ka piedzerties vai tml., bet gan pasēdēt tur tanī alus pagrabā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted January 15, 2010 Report Share Posted January 15, 2010 (edited) Principā, ja pieteiksies kāds sakarīgs purns - varu piebiedroties. A tā, sēdēt ar entw un ļaut viņam strutaini asarot man uz pleca, kaut kā nevelk. virgin. Edited January 15, 2010 by Ziediņš Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted January 15, 2010 Report Share Posted January 15, 2010 gribu redzet kas pieteiksies, tad ari izlemsu vai ieradisos gribas kadu zinamaku satikt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted January 15, 2010 Report Share Posted January 15, 2010 gribas kadu zinamaku satikt! moš varētu ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted January 15, 2010 Report Share Posted January 15, 2010 nu vot tagad jau var... veel benciks japieruna! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aGGy^ Posted January 15, 2010 Report Share Posted January 15, 2010 Pilnīgi par. ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted January 15, 2010 Report Share Posted January 15, 2010 It kā jau var , galvenais lai nebūtu auksts tajā dienā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
entw Posted January 15, 2010 Author Report Share Posted January 15, 2010 Tad jau varētu tādu uzmetumu sarakstiņu izveidot kas brauktu, lai būtu skaidri zināms, bet tad jānorunā datums/laiks. Tā, lai visiem der. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted January 15, 2010 Report Share Posted January 15, 2010 Bez kļuškas rokā un ripas kaut kā vienkārši slidot nav fun's. a tā jau varētu. Ko tu darīsi tajā alus pagrbā, sulu dzersi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ausainis Posted January 15, 2010 Report Share Posted January 15, 2010 Tevi ielaidīs tur arī iekšā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
darek Posted January 15, 2010 Report Share Posted January 15, 2010 Ko fuji ar tomasiņu teiks par šito? Varbūt, ja man sanāks, jūsu dēļ varētu arī aizbraukt. Un pie reizes arī samurayu ar bleidu varētu paķert līdz, jo savādāk man tā vakara pasēdēšana dārgi izmaksās. Nu tas viss ir jāskatās nākošnedēļ, nezinu kā ar darbu sanāks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted January 15, 2010 Report Share Posted January 15, 2010 pēc sesijas varētu Link to comment Share on other sites More sharing options...
darek Posted January 15, 2010 Report Share Posted January 15, 2010 Ā, nu tā mēs arī varam sarunāt. Tad vienkārši gaidīšu kad samurays pados ziņu par kādu konkrētāku laiku un tad jau spriedīsim tālāk. p.s piedodiet, ka saspamojām jums topicku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pleasure Posted January 15, 2010 Report Share Posted January 15, 2010 entw, 15 vai 16 gados sēdēsi tur alu sutināsi? Nē nu var jau, bet tu neizskaties vecāks par savu vecumu. būtu no rīgas, noteikti aizlaistu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted January 15, 2010 Report Share Posted January 15, 2010 (edited) Tākā nevienu no gign IRL nezinu.. varētu jau ^^, Heh man tak slidas pašam ir, neviens nezin tur uz vietas var uzasināt? Viņas bišķ ierūsējušas jau.. Edited January 15, 2010 by overmind Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted January 15, 2010 Report Share Posted January 15, 2010 uz vietas gan diezvai, bet riga tak 101 vieta kur uzasinat... bet ja gribi uzasinat prieks vienas reizes, bus izdeigak iziret man jau ar savas, bet tas vismaz tiek patstavigi asinatas nu nakam 5dien man butu ok! par aiznakamo weekendu vel neko galvot nevaru! Link to comment Share on other sites More sharing options...
entw Posted January 15, 2010 Author Report Share Posted January 15, 2010 Es jau neteicu, ka es dzeršu. Es vienkārši gribu uztaisīt pasēdienu ar gign memberiem, kas tur slikts? Un alus pagrabs jau kā piemērs. Svaigi spiestā apelsīnu sula FTW! Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted January 16, 2010 Report Share Posted January 16, 2010 Jā, alu varētu iedzert. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted January 16, 2010 Report Share Posted January 16, 2010 Jā , bet ne janvārī. Galīgi nav laika. Drīzāk jau februārī. Studentiem sesijas beigušās, citiem gadu atskaites etc nodotas un var mierīgi atpūsties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kontortionists Posted January 16, 2010 Report Share Posted January 16, 2010 Es gribu aiziet paslidot. Protams, ne jau ar interneta cilvēkiem, bet ar savu brigādi. Kur ir labākās slidotavas centrā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
entw Posted January 16, 2010 Author Report Share Posted January 16, 2010 Līdz kuram tad apmēram slidotavas nu strādās? Tur ir kāds noteikts laiks, vai arī kamēr ārā ziema, tikmēr slidotava? Tad jau varētu arī februārī. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted January 16, 2010 Report Share Posted January 16, 2010 a man 17 gadu, bet izskatos vecāks. man atļaus dzert aliņu tur pagraba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted January 16, 2010 Report Share Posted January 16, 2010 Tad jau varētu arī februārī. Ja ārā pieturās līdz +5 tad slidotavas turpina savu darbu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now