Kechmunds Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 Tātad zinu, ka var dabūt tos atbrīvojumus no 9 klases eksāmeniem, bet sūdi tādi, ka negribu kārtot viņus, jo baill ka kādā neizkrītu, jo nesekmīgā mācība jau būs 100 % (ķīmija) Brālēns pāris dienas pirms eksāmena dabūja smadzeņu satricinājumu un varēja nekārtot, zinu arī par kuņģa čūlu, vai arī slimībām, ka vari vienkārši atrubīties uc. Bet varbūt kāds var iemest kāds viņš zin, jo protams visas nezinu. Un kāda arī meibi ir par mani. Kā lai dabūdu atbrīvojumu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 Jaabuut loham lai nenokaartotu 9. klases eksaamenu. Ja bail ka nenokaartosi tad maacies veelvienu gadu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 No kura laika 9. klasē eksāmens ķīmijā ir atsevišķi?! vaitad nav kopā "dabaszinība" (ķim, fiz, bio, ģeogr) Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 Ja tu nevari nokārtot 9.klases eksāmenus, tad tu esi reāli stulbs. Vispār, normāls ņerga tu esi - tā vietā lai tagad 5 mēnešu laikā normāli samācītos tu domā, kā tikt vaļā no eksāmeniem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 Ja tu ceri tikt kādā normālā videnē, nevis nelaimīgā palīgskolā, tad gan labāk kārto tos eksāmenus.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pensionars Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 Ej roc gravjus, no tevis nekas nesanaks... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 Tagad arī tiem vajag izglītību Link to comment Share on other sites More sharing options...
ausainis Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 Šis topiks ir pērles vērts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 (edited) Man kā reizi ir personīgi pazīstama viena skolotāja, pie kuras nācās uzlabot zinības latviešu valodā, un viņa ir arī viena no tām, kas sastāda 9. un 12. klasei valsts eksāmenus latviešu valodā. Skaidri un gaiši atceros kā viņa man n-tos gadus atpakaļ teica, ka 9. klases eksāmeni tiek rakstīti tā, ka ir jābūt pilnīgi mēmam analfabētam, lai nedabūtu pat 4. Mūsdienās šis pats attiecas arī uz 12. klases eksāmeniem, jo, ja nemaldos, tad pēc pēdējiem grozījumiem izglītības ministrijā, tad tagad, kas nebija iespējams normālajos laikos, 4 skaitoties no pareizi izpildītiem 32% vai 36%, un pie šādas sistēmas nu nedabūt četri ir... Un tā pat tev neko nedos eksāmenu nerakstīšana, ja tev gadā ir kaut 1 nesekmīgs priekšmets. Nu vismaz manam mazajam brālim šāda sistēma tiek piekopta skolā, un, ja nemaldos, tad tie ir valsts normatīvi. Edited January 7, 2010 by amnezija Link to comment Share on other sites More sharing options...
th3crims Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 Nu lēnāk pār tiltu, nav tik traki, man ar bija tāda sajūta,ka nu 9. klasē būs sūdi, ka matemātikā būs 3, jo īsti dži vēl neko nesapratu, bet nūū, es samācījos un re kā, pat norāvu 8. Tā kā VAR samācīties... labi dabaszinības, ja neko īsti nerubī, moš liksies grūtas, bet 4. tur vismaz VAR dabūt, tā kā netēloi ņergu un mācies, mācies, 10ajā klasē varēsi laist haļavu, tad. [Attiecīgajā skolā, protams. ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kechmunds Posted January 7, 2010 Author Report Share Posted January 7, 2010 Risks, tu esi pilnīgs idiots! bļād es prasu, kā tur ir. kiwix, šogad vairs nav dabas zinībis un sports. acido, bļē es vienkārši prasu, tā pat taču kārtošu tos eksāmenus. kri, neiešu videne. pensionar, baigais vecis esi palicis, nepļūti daudz. ausaini, pats ritīg pārsmējies ne? amnēzija, paldies, vismaz viens sakarigs cilveks, kas var atbildēt + arī thecrims. bļē pārējie te dzen sūdu uz priekšu un atpakaļu. vienkārši prasu kā var dabūt. bļē nesaku, ka nekārtošu vnk tā prasu. diršlaki, kko pļūt. iet šaujas. Vienīgias no kā man ir baill tā ir matemātika. Lv val, svešval un vēsture ir sūds! vēsturē uzrakstīšu eseju un 1/3 daļa jau ir no punktiem. taas būs easy. lv valoda taču ir vispār elementāri un angļu valoda vsp. labi paldies 2 cilvēkiem, kas kautko vismaz pateica, pārējiem, ka tik iedirst. Link to comment Share on other sites More sharing options...
QuikStar Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 Brālēns pāris dienas pirms eksāmena dabūja smadzeņu satricinājumu un varēja nekārtot, zinu arī par kuņģa čūlu, vai arī slimībām, ka vari vienkārši atrubīties uc. Bet varbūt kāds var iemest kāds viņš zin, jo protams visas nezinu. Un kāda arī meibi ir par mani. Kā lai dabūdu atbrīvojumu? Atbrīvojumu īstenība var dabūt jebkurš, kas to ļoti vēlas. Piem cilvēkiem, kuri viegli satraucas un kuriem ir grūti panest stresu arī dod atbrīvojumu. Un tas ko jūs te muldat, ka bez eksāmeniem nevar tikt vidusskolā ir pilnīgākais sviests. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garsho alus Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 lolftw! es pat ar savu skillu noliku visus eksāmēnus biju traki sastresojies, bet istenībā buļļa kakas vien bija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pleasure Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 biju traki sastresojies, bet istenībā buļļa kakas vien bija. Nemaz nevajag te ļečīt tev matemātikā bija 2! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garsho alus Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 ā, jā, jo gulēju Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 Tu ceri dabūt maksimālo punktu skaitu? Palīgvidusskolās varbūt. Anyway atkārtošos un teikšu, ka jābūt slinkam megadaunim, lai nenoliktu 9. klases eksāmenus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 kiwix, šogad vairs nav dabas zinībis un sports. acido, bļē es vienkārši prasu, tā pat taču kārtošu tos eksāmenus. kri, neiešu videne. pensionar, baigais vecis esi palicis, nepļūti daudz. ausaini, pats ritīg pārsmējies ne? amnēzija, paldies, vismaz viens sakarigs cilveks, kas var atbildēt + arī thecrims. bļē pārējie te dzen sūdu uz priekšu un atpakaļu. vienkārši prasu kā var dabūt. bļē nesaku, ka nekārtošu vnk tā prasu. diršlaki, kko pļūt. iet šaujas. Vienīgias no kā man ir baill tā ir matemātika. Lv val, svešval un vēsture ir sūds! vēsturē uzrakstīšu eseju un 1/3 daļa jau ir no punktiem. taas būs easy. lv valoda taču ir vispār elementāri un angļu valoda vsp. labi paldies 2 cilvēkiem, kas kautko vismaz pateica, pārējiem, ka tik iedirst. a kāpēc tev vispār vēl turpināt mācīties 9ajā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
QuikStar Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 Kas tev to teica? vecmāmiņa? Vai pats izdomāji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 Kechmundam foršs domāšanas veids - to uzrakstīšu trešdaļu, tas sūds - galvenais, lai kaut kā nobeigtu to skolu. Kaku stumdītājs QuickStar arī augšām cēlies un iepostojis sev atbilstošā topikā. Of course you will. You are just a bit bi-curious. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pensionars Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 Kur tadi "abdavinatie, ipasie puisisi" rodas Link to comment Share on other sites More sharing options...
QuikStar Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 (edited) Nezinu kur tu tāds radies. Pajautā saviem vecākiem Edited January 7, 2010 by QuikStar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 12 klases eksamena iekritu uz eseju Iekrita tadas temas pa kuram zinaju no katras tikai nedaudz, tapec daudz kautko uzraxtit bija gruti. Bet tas var ari izvilkt, jo es izvelejos ''20 gadu reformacijas'' vai kkas tads un raxtiju visu, ko zinaju, kas tajos gados notika Nu 9 klases eksameni ir pilnigi pie vienas vietas, ja vien tu netaisies iet gimnazijaa. Kaa ari ataisnojumu var viegli dabut, ja pie arsta dodies ar aploksni Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaWrRr Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 RETARD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 Zelta vērts topiks. Daunatne paliek arvien dumjāka ik reizi, kā ienāku forumā Šis vispār bombij, supersmadzene garšo_alus. Nolika visus eksāmenus.... UZ DIVI BĻAD biju traki sastresojies, bet istenībā buļļa kakas vien bija. - tev matemātikā bija 2! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 Vienīgais kas tevi tagad var glābt ir 10 baļļu smadzeņu satricinājums !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now