EmptyZiepes Posted April 22, 2010 Report Share Posted April 22, 2010 Kāds nezin šodien betwayā oho.lv freerolla pwd? Gribas uzspēlēt ar latviešiem mazliet ar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted April 22, 2010 Author Report Share Posted April 22, 2010 (edited) švarci iecashoji tajā turnīrā? cik bountijus dabuji? Edited April 22, 2010 by el_Moerto Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchWarZ ;) Posted April 22, 2010 Report Share Posted April 22, 2010 (edited) 5 laikam izsitu, tatad 20$ it ka dabuju.. Sodien uzspeleju vel vienu HENL 10 + 1 buy in, paliku 20 zb!!! Dabuju 15$ + vel tas bija KO, izsmetu 8 speletajus, tas vel ir 8 * 2$, kop sanaca 31$ atrekinam turnira maksu, nopelniju 20$ par 3 stundam.. Nekas nu jau sak normalak speleties mtt, gan jau drizuma bus final galds un cerams tiksu top3! Tiesi fulltilta vislabak patiik spelet!! Tapec gribas vienreiz final teiblu! Edited April 22, 2010 by SchWarZ ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted April 23, 2010 Report Share Posted April 23, 2010 Lūgums kādam, kas spēlē Full Tiltā - vai nevar atsūtīt man full tiltā 2$, atdošu 2 dienu laikā 3$ Vnk, situācija sekojoša, piķis ir diezgan mazs(uztaisīju cash-out betsafe) līdz mēneša beigām, taču negribu pazaudēt pirmās iemaksas bonusu (100%) ieliekot 30$, jo 1. maijā būs vairāk naudas un varēšu ielikt lielāku summu un iegūt lielāku bonusu, bet pagaidām gribas uzraut. Uzskatu, ka gign komūnā esmu uzticams un zināms, lai varētu atļauties ko tādu palūgt. Ceru uz atsaucību Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hazzer Posted April 23, 2010 Report Share Posted April 23, 2010 (edited) cik bountijus dabuji? hmmm, kas tie par bountijiem? un tur arī dod kautkādus bonusiņus ja es izlieku kādu no spēles? es itkā meklēju istabu kurā varētu pastāvīgi spēlēt mtt un kur būtu liels klāsts un tādi forši bonusiņi. Itkā lasīju kautkāda pokeronline vai tamdz, nu kautkur bija tāds tops ar itkā labākajām pokera istabām, bet nu cilvēks jau tā labākā reklāma vien ir. Edited April 23, 2010 by Hazzer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Bass Posted April 23, 2010 Report Share Posted April 23, 2010 Vnk, situācija sekojoša, piķis ir diezgan mazs(uztaisīju cash-out betsafe) līdz mēneša beigām, taču negribu pazaudēt pirmās iemaksas bonusu (100%) ieliekot 30$, jo 1. maijā būs vairāk naudas un varēšu ielikt lielāku summu un iegūt lielāku bonusu, bet pagaidām gribas uzraut. Uzskatu, ka gign komūnā esmu uzticams un zināms, lai varētu atļauties ko tādu palūgt. Ceru uz atsaucību nu nav jau problema aizsist 2$, bet iisti nezinu kada jeega no viniem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted April 23, 2010 Report Share Posted April 23, 2010 vismaz pie micro tabliem pakapāties, jo savādāk vēl nedēļu bez pokera jāpaliek Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchWarZ ;) Posted April 23, 2010 Report Share Posted April 23, 2010 Man tagad vel fulika 9 $ ja sos pakasisu tad kadu nedelju nespelesu, bet tagad uspelesu divus SP 3,50 + 0,30 BI 45 seats SaG ja panemsu kadu tad aizsuutisu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti jesuz Posted April 23, 2010 Report Share Posted April 23, 2010 SchWarZ, izmaksāsi dvoiku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchWarZ ;) Posted April 23, 2010 Report Share Posted April 23, 2010 lol moby sodien ir tava laimiga diena pado man savu full tilt niku, tiko ar pirmo piegajienu ari vineju to turniiru aizsutisu tev tos 2$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted April 23, 2010 Author Report Share Posted April 23, 2010 Hazzer priekš mtt imo labākais ir pokerstars, priekš casha fulltilt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted April 23, 2010 Report Share Posted April 23, 2010 SchWarZ, check PM Big thnx one more time Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Bass Posted April 23, 2010 Report Share Posted April 23, 2010 (edited) Big thnx one more time vairs nevajag? Edited April 23, 2010 by Don Bass Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted April 23, 2010 Report Share Posted April 23, 2010 Paldies Don Bass, bet man jau ir no SchWarZ'a . Nosūtīju Tev atpakaļ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Bass Posted April 23, 2010 Report Share Posted April 23, 2010 jaa, redzeeju jau. poh vareeji jau patureet buutu tev 4$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted April 23, 2010 Author Report Share Posted April 23, 2010 (edited) Pizģets man šonedēļ būs ap 300$ rakebacks . Edited April 23, 2010 by el_Moerto Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted April 23, 2010 Report Share Posted April 23, 2010 nevajag, man jau no tiem 2 ir gandrīz 10 $, tūlīt pārskaitu 3$ atpakaļ SchWarZ. Būtu forši, ja SchWarZ varētu apstiprinātu šeit, ka esmu aizskaitījis viņam 3$, lai visiem būtu skaidrs, ka esmu godīgs Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchWarZ ;) Posted April 23, 2010 Report Share Posted April 23, 2010 (edited) Ir ir sanjemu!! pats tagad rush SnG speleju ceru ka tiksu lifz final table Jeah sodien tada veiksmiga diena ieks SnG, sodien ari saku tikai rush poker spelet, pirmajos 4 vai 5 piegajienos zaudeju 4bi SnG pokera, bet nu tagad uzvareeju! Edited April 23, 2010 by SchWarZ ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted April 23, 2010 Report Share Posted April 23, 2010 (edited) Kurš spēlē iekšā pokerstars? Ir viena lieta, ko vajadzētu palīdzēt, steidzami! EDIT: Ok, laikam jājautā savādāk, kurš ir reģistrējies kādā no tām lapām no kurām var noskaitīt naudu no poker'a. cmon, kāds palīdz.. Edited April 23, 2010 by novijas Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted April 23, 2010 Report Share Posted April 23, 2010 Ar ko atšķiras rush pokers no parastā pokera? Vai kāds varētu ieteikt, vai paskaidrot Turbo izspēles variantus, jo esmu tight tipa pleijeris, bet kaut kā spēlējot turbo galīgi nesanāk sagaidīt pietiekoši daudz roku, lai varētu turēt līdzi vismaz average stackam. Spēlēt vairāk rokas? Lielāki reizi? Nu apmēram principu vajadzētu saprast. Būšu ļoti pateicīgs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted April 23, 2010 Author Report Share Posted April 23, 2010 novijas ko tev tieši vajag palīdzēt? moby - varbūt vienkārši paskaties pats par to rushpoker, vainu vnk. iej uz 2sec vai arī 1sec googlē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchWarZ ;) Posted April 23, 2010 Report Share Posted April 23, 2010 (edited) Rush pokeram galvena atskiriba ir ta ka lidz ko tu foldo, ta tieci piemests pie jauna galda kura jau uzreiz tiek izdalitas, kartis un ta prakstiski ir lidz final galdam... Final galds ir atkal parastais pokers tikai turbo varianta, blainidi mainas ik pa 5 minutem! Ak ja super turbo, sakuma minutem ir liela noziime veiksmei, vajadzigs ir normals bk, bet nu lidz ko jau dubulto vai triskarso steku, tad jau var sakt spelet mazliet mieriigaak, jeb taja tight! Vispar tajha rush pokera kad ir pats sakums un mazie blaindi, tad manuprat vislaik var njemt to atro nomesanu, ka kjip uz ruk pie jauna galda parmet.. bet ka blaindi jau klust lielaaki, tad labak ir gaidit, kaut vai taisies foldot, jo ta atrak bus kamer citi speletaji tiks izmesti.. Edited April 23, 2010 by SchWarZ ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted April 23, 2010 Author Report Share Posted April 23, 2010 (edited) Ā jā rusham tak tagad arī turnīri ir, kā ir vispār spēlēt? Es tikai cashu diezgan daudz uzspēlēju un pietika. Edited April 23, 2010 by el_Moerto Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchWarZ ;) Posted April 23, 2010 Report Share Posted April 23, 2010 (edited) Ir ir ir pat mtt, kura es sodien ar AQ zaudeju vienai maitai kam bija A5, flopa man izkrita ari vajadziga Q, bet pimpim ar pedejam divam karti flush, domaju ka butu ticis pie lielam naudam, bet ne... Labi sovakar vel vienaa lielajaa KO 32K$ 24 + 2$ turniiraa meginasu kaut ko dabuut.. Blaa paliku 42 = 98 laikam $ + par bontijiem kaut kadi 24 ( faak vareju aizkapaat lidz final teiblam kur jau laimesti stukos.. Edited April 23, 2010 by SchWarZ ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
peredasts Posted April 24, 2010 Report Share Posted April 24, 2010 Neesmu baigais pokerfanāts, agrāk ņēmos pa Expekt freerolliem, kuri bija ik pēc stundas, bet tad viņi pazuda. Nezinu vai man vai vispār, bet pazuda. Pa nedēļu salasīju ap 20 dolāriem. Tātad jautājums - kur šobrīd ir visforšāk piereģistrēties un bez ieguldījumiem mēģināt kaut ko uzvinnēt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now