Jump to content
GIGN Forum

Pokera Topiks


Recommended Posts

5 laikam izsitu, tatad 20$ it ka dabuju.. Sodien uzspeleju vel vienu HENL 10 + 1 buy in, paliku 20 zb!!! Dabuju 15$ + vel tas bija KO, izsmetu 8 speletajus, tas vel ir 8 * 2$, kop sanaca 31$ atrekinam turnira maksu, nopelniju 20$ par 3 stundam.. Nekas nu jau sak normalak speleties mtt, gan jau drizuma bus final galds un cerams tiksu top3! :) Tiesi fulltilta vislabak patiik spelet!! Tapec gribas vienreiz final teiblu!

Edited by SchWarZ ;)
Link to comment
Share on other sites

Lūgums kādam, kas spēlē Full Tiltā - vai nevar atsūtīt man full tiltā 2$, atdošu 2 dienu laikā 3$ ;) Vnk, situācija sekojoša, piķis ir diezgan mazs(uztaisīju cash-out betsafe) līdz mēneša beigām, taču negribu pazaudēt pirmās iemaksas bonusu (100%) ieliekot 30$, jo 1. maijā būs vairāk naudas un varēšu ielikt lielāku summu un iegūt lielāku bonusu, bet pagaidām gribas uzraut. Uzskatu, ka gign komūnā esmu uzticams un zināms, lai varētu atļauties ko tādu palūgt. Ceru uz atsaucību ;)

Link to comment
Share on other sites

cik bountijus dabuji?

hmmm, kas tie par bountijiem?

un tur arī dod kautkādus bonusiņus ja es izlieku kādu no spēles?

es itkā meklēju istabu kurā varētu pastāvīgi spēlēt mtt un kur būtu liels klāsts un tādi forši bonusiņi. Itkā lasīju kautkāda pokeronline vai tamdz, nu kautkur bija tāds tops ar itkā labākajām pokera istabām, bet nu cilvēks jau tā labākā reklāma vien ir.

Edited by Hazzer
Link to comment
Share on other sites

;) Vnk, situācija sekojoša, piķis ir diezgan mazs(uztaisīju cash-out betsafe) līdz mēneša beigām, taču negribu pazaudēt pirmās iemaksas bonusu (100%) ieliekot 30$, jo 1. maijā būs vairāk naudas un varēšu ielikt lielāku summu un iegūt lielāku bonusu, bet pagaidām gribas uzraut. Uzskatu, ka gign komūnā esmu uzticams un zināms, lai varētu atļauties ko tādu palūgt. Ceru uz atsaucību ;)

nu nav jau problema aizsist 2$, bet iisti nezinu kada jeega no viniem..

Link to comment
Share on other sites

Ir ir sanjemu!! pats tagad rush SnG speleju ceru ka tiksu lifz final table

Jeah sodien tada veiksmiga diena ieks SnG, sodien ari saku tikai rush poker spelet, pirmajos 4 vai 5 piegajienos zaudeju 4bi SnG pokera, bet nu tagad uzvareeju! :)

post-8875-1272033173_thumb.jpg

Edited by SchWarZ ;)
Link to comment
Share on other sites

Kurš spēlē iekšā pokerstars?

Ir viena lieta, ko vajadzētu palīdzēt, steidzami!

EDIT: Ok, laikam jājautā savādāk, kurš ir reģistrējies kādā no tām lapām no kurām var noskaitīt naudu no poker'a.

cmon, kāds palīdz..

Edited by novijas
Link to comment
Share on other sites

Ar ko atšķiras rush pokers no parastā pokera?

Vai kāds varētu ieteikt, vai paskaidrot Turbo izspēles variantus, jo esmu tight tipa pleijeris, bet kaut kā spēlējot turbo galīgi nesanāk sagaidīt pietiekoši daudz roku, lai varētu turēt līdzi vismaz average stackam. Spēlēt vairāk rokas? Lielāki reizi? Nu apmēram principu vajadzētu saprast. Būšu ļoti pateicīgs.

Link to comment
Share on other sites

Rush pokeram galvena atskiriba ir ta ka lidz ko tu foldo, ta tieci piemests pie jauna galda kura jau uzreiz tiek izdalitas, kartis un ta prakstiski ir lidz final galdam... Final galds ir atkal parastais pokers tikai turbo varianta, blainidi mainas ik pa 5 minutem!

Ak ja super turbo, sakuma minutem ir liela noziime veiksmei, vajadzigs ir normals bk, bet nu lidz ko jau dubulto vai triskarso steku, tad jau var sakt spelet mazliet mieriigaak, jeb taja tight!

Vispar tajha rush pokera kad ir pats sakums un mazie blaindi, tad manuprat vislaik var njemt to atro nomesanu, ka kjip uz ruk pie jauna galda parmet.. bet ka blaindi jau klust lielaaki, tad labak ir gaidit, kaut vai taisies foldot, jo ta atrak bus kamer citi speletaji tiks izmesti..

Edited by SchWarZ ;)
Link to comment
Share on other sites

Ir ir ir pat mtt, kura es sodien ar AQ zaudeju vienai maitai kam bija A5, flopa man izkrita ari vajadziga Q, bet pimpim ar pedejam divam karti flush, domaju ka butu ticis pie lielam naudam, bet ne...

Labi sovakar vel vienaa lielajaa KO 32K$ 24 + 2$ turniiraa meginasu kaut ko dabuut..

Blaa paliku 42 = 98 laikam $ + par bontijiem kaut kadi 24 :(( faak vareju aizkapaat lidz final teiblam kur jau laimesti stukos..

Edited by SchWarZ ;)
Link to comment
Share on other sites

Neesmu baigais pokerfanāts, agrāk ņēmos pa Expekt freerolliem, kuri bija ik pēc stundas, bet tad viņi pazuda. Nezinu vai man vai vispār, bet pazuda. Pa nedēļu salasīju ap 20 dolāriem. Tātad jautājums - kur šobrīd ir visforšāk piereģistrēties un bez ieguldījumiem mēģināt kaut ko uzvinnēt?

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...