SkaM^ Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 Kādas zobu pastas jūs lietojat? Jo es visu laiku eksperimntēju ar visādiem tipiem, kad beidzas. Man vel ir tā lapiņa, kur var redzēt, kadā krasā zobi ir ok. Tagad lupiju uz to lapiņu, bet krāsa nemainās uz baltu, bet gan tāda, kāda bija, kad vasarā atzīmēju. Lietoju to Colage 3D, bet iepriekš lietoju to colgate, kuri bija ar kautkadiem baltiem gabaliņiem un citā paciņā. Mazgāju 2xreiz - sanāk reizi nedēļā 1x, kad pazūdu no savas vannas istabas uz nakti un rītu... Ko jūs lietojat? Un ir efekts? Jo apnika mētaties pa brendiem. Mani tas interesē, jo tulīt beigsies un gribu dzirdēt viedokļus un vēlak paķert, kura būs viss labākā slava. i'm out Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 hu viņzin, pašlaik lietoju colgate herbal white un man patīk Vispār baigais speciālists neesmu tajās lietās, bet, varu teikt to, ka tur ~4ls vērtās zobupastas nav ne ar ko baigi labākas par to 70sant dārgo colgate tūbiņu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izliecies Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 Silca. Nezinu, cik laba, bet vismaz garšo normāli Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted November 25, 2009 Author Report Share Posted November 25, 2009 Nav redzēta veikalā, laikam aptiekā pardod? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 Herbal white colgate , bet ja gribi eksperta viedokli , tad prasi spitei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KeeP oFf Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 (edited) Es lietoju (MegaMint). Normāla zobu pasta. Vakar sāpēja zobs (kuram bija caurums) kā izmazgāju, tā vairs nesāpēja. Zobos caurumi ir 3/4 gadus. Un labot arī netaisos. Jo tomer katrai zālei var būt blakus efekts, tākā jēcenšas bez tām stūlbām zālēm. Edited November 25, 2009 by KeeP oFf Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted November 25, 2009 Author Report Share Posted November 25, 2009 (edited) , bet ja gribi eksperta viedokli , tad prasi spitei. To to saki, jo viņai ir balti zobi bildēs? Mosh iedzimts, tā pat, ka black ppl? Edit: skaidrīte. Edited November 25, 2009 by SkaM^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 Viņa strādā par zobārsti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 (edited) Laikam, ka visu laiku sanāk colgate(vienalga kāds colgate). Principā man vienalga, kādu māte nopērk, ar tādu arī tīru. Edited November 25, 2009 by acido Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 Es lietoju Sensodyne,jo pedejaa laikaa smaganas saaka asinjot,lidz ar to apstakli piespieda Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 (edited) Un reāli palīdz? Man arī samērā jūtīgas smaganas bet kautkā neesmu saņēmies neko sakarīgāku par blend-a-med pamēģināt, man tāds varbūt nepareizs stereotips, ka viņas ir +/- visas vienādas, atšķirās tikai krāsa un garšā. Edited November 25, 2009 by el_Moerto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izliecies Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 Laikam gan, nezinu, pats nepērku Link to comment Share on other sites More sharing options...
w2dc Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 (edited) Pats lietoju tagad kkādu vācu Zahncreme =D - ļoti laba, nesūdzos. Pirmīt lietoju vēlvienu no Baltkrievijas, nosaukumu neatceros, bet arī bija ļoti laba. Starpcitu, es vispār neuzticos šīm Colgate un Blend-A-Med zobupastām un vispār viņas nepērku. Kautkur arī dzirdēju, ka viņās esot pārāk daudz tās vielas, kas ''uzlabo'' zobus un smaganas, kas līdz ar to visu vairāk čakarē nekā palīdz. Ja pērku zobupastu, tad vienmēr cenšos izvairīties no colgate un blend-a-med un arī skatos kur ražota. Edited November 25, 2009 by w2dc Link to comment Share on other sites More sharing options...
cSpoks Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 Ja nemaldos baigi labā ir Colgate whitening nu kautkā tā. Efekts liels jau 1. reizi izmēģinot. Pats tikko salaboju caurumus :@ sākumā skatijos nekā nebija, bet redz ka atradu kur piesieties... Gribētu dzirdēt spite viedokli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heinz Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 Sensodyne, President's, efektu gan nesanāk novērot katrai zobu pastai atsevišķi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 Zobos caurumi ir 3/4 gadus. Un labot arī netaisos. Jo tomer katrai zālei var būt blakus efekts, tākā jēcenšas bez tām stūlbām zālēm. Pēc gadiem 5, kad beidzot izdomāsi iet pie zobārsta, pastāsti mums kādas bija sajūtas! Pēctam tīrot kanālus Tev sāpēs tā, itkā kāds acī ar adatu durtu... Tāpēc labāk aiziet 1x gadā pārbaudīties nekā pēctam n-tās reizes iet pie zobuārsta, lai tur ciestu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 (edited) Lietoju Amway zobupastu Glister, garša laba, un tīra labi. Tad, kad izbeidzas Amway un nav laikus pasūtīta, tad pērku Sensodyne. Vienreiz sanāca nopirkt kaut kādu krievu zobupastu. Brūnā krāsā No sākuma garša šķiet nenormāli pretīga, bet ar laiku pieradu Edited November 25, 2009 by HyperBoy Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 lietoju kautkadu indieshu sarkano shitu smaganam bet ne regulari leitoju meln president 2 nedeljas, tad 2 nedelas youtuel youtel ir vislabakais kas ir bet nevarot rregulari - tam an masa izstastija vinja ir MIS implanots kkas tur un zobarstniecibas kliinika straada ar.. vot labak pasakiet kadu zobu bursti leitojat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 (edited) Blend-a-med un zobu birste - Oral-B (smieklīgs nosaukums) pa rezultātu nevaru sūdzēties! Edited November 25, 2009 by kaza4ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 lietoju to, kurai ir skidka veikalā tajā brīdī, kad pēdējā beidzās Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 Un reāli palīdz? Man arī samērā jūtīgas smaganas bet kautkā neesmu saņēmies neko sakarīgāku par blend-a-med pamēģināt, man tāds varbūt nepareizs stereotips, ka viņas ir +/- visas vienādas, atšķirās tikai krāsa un garšā. Peec 1,5nedeljas tik tieshaam saaka palidzeeet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 Tikai un vienigi colgate 2in1 oxygen whitening . Ritigi laba un iesaku visiem. Laigan jaatziist, ka vinja ir stipra un tagat vairs parasta zobupasta liekas pretiiga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izliecies Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 Zobos caurumi ir 3/4 gadus. Un labot arī netaisos. Jo tomer katrai zālei var būt blakus efekts, tākā jēcenšas bez tām stūlbām zālēm. Tu tiešām esi dīvains. Labāk aizej pie zobārsta, ja sāp pēc 3/4 gadiem nelabošanas, tad ar jau var būt sūdi.. Pats šogad salaboju vienu zobu, kurš sāpēja - nu nebija patīkami.. Zāles tevi neietekmēs tik ļoti kā vēlāk sāpošs zobs, tici man.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 Gribēju tikai piebilst, ka man besī, ka cilvēki jauc vārdus poll un pool. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 (edited) Gribēju piebilst, ka nevajag pīpēt un zobi jātīra katru dienu, ar vienalga kādu no šīm zobu pastām + jāiet pie zobārsta, tad arī ar zobiem viss būs kārtībā. Edited November 25, 2009 by MeGaPiiLe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now