Jump to content
GIGN Forum

cSpoks

Mirstīgais
  • Posts

    426
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by cSpoks

  1. cSpoks

    Cspoks Zaglis

    Es tur neesmu vispār vainīgs, jo viņš man bija iedevis savu acountu, bet vins man nebija vajadzigs iedevu draugam un šis nomainija passu un viss =]
  2. cSpoks

    Cspoks Zaglis

    Neesmu nekā es mainijis :D:D es pat neesmu bijis viņa accountā, jo sadarbojos ar citu =]
  3. cSpoks

    Bite Nets

    Tātad ir iegādāts Nokia 5230, nākošais jautājums ir: Es domāju pirkt bites netu http://www.bite.lv/lv/pc/mobinternet/phone Man nevajag tur neko daudz netā, kā tikai palasīt ziņas un pasēdēt draugos, BET tie 100mb, cik tad sanāk piemēram sēdēt laiku draugos? Es zinu ka parastajam GPRS ir tā ka tu vienreiz ieej samaksā 3sant un sēdi visu dienu, bet kā ir ar šo netu? Kā es varu zināt cik es patērēju un cik ilgi es varu kautvai tajos draugos sēdēt? Runa iet par 1Ls versiju 100mb
  4. Kāpēc lai tev vajadzētu 64 versiju? Cik tev rams?
  5. Sveiki, problēma tāda ka piemēram atveru gign uzspiežu uz forums atveras forums + kautkāds links parasti google, yahoo vai kā piemēram tagad http://wordslife.com/index.php tāpat ar visām lapām ir, kad eju spokos, draugos utt.... Kas tas par sūdu? Kautkāds jauns reklāmu tips kad vienkārši veras un viss?
  6. cSpoks

    Baltās Tiesības

    Liels paldies, varat vērt ciet!
  7. cSpoks

    Baltās Tiesības

    Tātad baltās tiesības var iegūt par velti no 16 gadiem, tikai vajag ārsta isziņu. Un lai brauktu vajag kādu kam ir tiesības vismaz 5 gadus. Tā es esmu sapratis par baltajām... Tā arī viss notiek? Un vaitad lai izņemtu baltās vajag obligāti iet kursos?
  8. cSpoks

    Modēms

    Neviens man neteica ka jasūta...
  9. Pie koka un nošaut kā vecu suni vajadzēja. Viņi dzīvo Latvijā jo viņus neviens necieš arī krievijā...
  10. cSpoks

    Modēms

    Tāka man pieslēdza optisko netu man palika melnais mazais modēms varbūt viņu var pārdot un pa cik? Vai arī viņs ir nevertīgs?
  11. cSpoks

    War3ft

    Nepareizā sadaļa un skaties cs1.6 sadaļas saturā.
  12. ieliec vinu 2gb un vienu 1gb un būs tev 3 gb =_-
  13. cSpoks

    Nokia 5230

    Wifi ir domāts rīdziniekam kurš to tik dara kā sēž kāda kafejnīcā un ar savu telefonu sēž netā. 3g nets 4ever, es labāk samaksāju to latu LMT vai biffriii, un sēžu laimīgs savā netā visur!
  14. Tāk c'mon tu sadaļas atpazīsti? Tf2 nav CS! 2x pēc kārtas jau sajaukt jau ir mega debīli. EDIT: remontieri nosprāgsti Jauniņais un jau diršas, ar to te neizdzīvosi =] Tu neesi moderātors un nedari moderātora darbu =]
  15. cSpoks

    Nokia 5230

    Nafik man wifi Un man galvenais vajag ari GPS.
  16. cSpoks

    Nokia 5230

    Liels paldies jums visiem. Nē es biju domājis ņemt netu no datora un pieslēgt telefonam, bet tas laikam nav iespējams ja?
  17. cSpoks

    Nokia 5230

    Tāpēc es domāju vai tiešām nemāku lasīt Nolemts, pirkšu šo telefonu =] p.s Ja rs viņu ar vadu pieslēdzu datoram, es varēšu lietot parasto netu?
  18. http://www.google.lv/search?hl=lv&&amp...ted&spell=1 Kad kāds errors kautvai garš rādas ieraksti google, ja māki angļu valodu vienmēr atradīsi risinājumu. EDIT: Viens labs komentārs: your TGA file is damaged. u must try to find which is damaged. better delete all files & join in server. if the same error, the tga of server is damaged. i had the same error with aim_ak-colt tgas. & anytimes, google search can help u too
  19. 1188.lv tur ieej autobusu saraksts un raksti Rīga>Rīga tev tur būs pieturas izvēles! Ja tramvaji vai trolejbusi tur ir atsevišļa sadaļa.
  20. 1kвrt pвrbaudi vai failam beigвs ir rakstоts php piemзrs.php tad ja ir spied labo klikрнi open with> Notepad Ja neiet mзмini ielвdзt Notepad ++ Tad kad es izтemju no FTP piemзram f ( Fфrumu ) , tad viтр parвdвs kв PHP fails nevis kв mapоte, kв atrisinвt рo problзmu , lai rвdвs mape nevis php fails. Cik saprotu tavв FTP serverо folderis rвdas kв PHP fails? Un tad kad es gribu piemзram izтemt вrв Informвcijas scriptu, un lieku uz dextop parвdвs PHp , failв kв es to informвciju varu rediмзt uz to ko man vaiga? Kв jau iepriekр minзju.
  21. cSpoks

    Nokia 5230

    Bet rakstīts ka ovi ir bezmaksas A tas garmin mobile xt ir bez maksas?
  22. cSpoks

    Nokia 5230

    Doma iegādāties šo telefonu http://www.nokia.lv/meklet-izstradajumus/v...runi/nokia-5230 Jautājums ir tāds: Kāpēc viņs ir tik lēts, viņa taču ir iekšā viss pat GPS. Vienīgais tur nav Wlan, bet priekštam man ir dators, un tāpat var pa 1Ls mēnesī bites netu pasūtīt. Ko jūs sakāt par šo telefonu?
  23. Macho perunāji, īstenībā tiešām labāk savakties pazīstamiem uzkapār nekā ar svešiem... Un vispār uzvara nav galvenais.
  24. Tā ir slikta ideja, jo tiešām tur būs nevis kurš uzvarēs, bet gan kurš pirmais savāks visus skillorzus. Edīte:Labāk highlanders, jo ja pieteiksies teiksim 100spēlētāji vieglāk būtu mazāk komandās nekā vairāk, kamēr visi izspēlēs rīkotājiem jau apniks.... Un kā ar balvām macho? Worm?
×
×
  • Create New...