Jump to content
GIGN Forum

sMiLeY1

Mirstīgais
  • Posts

    33
  • Joined

  • Last visited

About sMiLeY1

  • Birthday 08/10/1995

Profile Information

  • Location
    Latvia
  • Interests
    Skateboarding , Basketball
  • Gender
    Male

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

sMiLeY1's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. 1.Nezinu kā tev bet man ir galva. 2.Tavs neglītais jebaļņiks būs izārdīts ja tu tā turpināsi DIRS*. 3.es būtu teicis ka tev pašam galvas smadzenes Uzsprāgs , bet tev tur NAV SAMDZEŅU! :lohs: :mIm: :mIm: :mIm: :mIm:
  2. bļe* vot tādi cilvēki ir vienk. ********* zb. okēy. KĀDS CITS varbūt var NORMĀLI paskaidrot vai iedot kādu link no kāda foruma kur tas viss ir izskaidrots?!
  3. HI! kā var zināt kura no rindām html (CSS) tajā pie CP (Customize Design) ir jāmaina lai nomainitu to augšējo bildi. piemēram šajā (drw.ucoz.com) tur ir Augšā Counter - strike 1.6 bilde a es gribu viņu nomainit! Kur tur jājiet un kas jādara lai viņu samainitu??? Es necenšos noreklamēt clanu.......
  4. Čau Visiem Man tāds jautājums - Kā nomainīt to izskatu ucoz.com uzstaisītajā web'ā? (Design) Uzstaisīju web un gribu saprast kā mainiit tos izskatus Es agrāk mācēju , bet kaut kā piemiršas.... Nejav mainīt kad tur iejiet weba control panelī bet kaut kādu paštaisīto.... uzstaisa pats savu un liek virsū uz weba! Kā to dabūt gatavu?
  5. Ctrl+Alt+Delete / Start Task Manager / File / New Task (Run...) / un ieraksti to explorer.exe. vai ari ko tev tur vajg.
  6. Cs jau stāv opengl.... bet es tikai piemēram ņemu klāt CS tpc ka ne tikai CSā ir tādas problēmas. Citās spēles jau arī ir tas pats... galvenais es tajā ATi Controler Centrā kaut ko mainot var izdariit ta ka piemeram CS nav tā ka kaut kādi kubiki caursspidigi , bet takā displejam priekšā būtu tāds saburzīt papīrs caurspidigs :D PSC. Es te lasiju , iespejams ka tie kondencā.... nu tās muciņas mazās uz video kartes ir sasprāgušas , bet es tā pastījos nekas tur nav uzsprādzis....
  7. nu ienstalēju jaunāku driveru un kaut kadu ATi Catalyst center , bet tāpat nekā nemainījās....... + jocīgākais tas ka izdzēšot driverus nekādu svītru vai kubu nav!!! Bet bez drivera nevar... piem. CS slēdzot bez drivera nevar ieslēgt.... takā Driveri ir obligāti.... Bet nevaru saprast , kad driveri ir tad kubiki ir , kad driveru nav tad kubiku arī NAV! lūdzu palīdziet. Es nezinu ko darīt.... Bet ja tiešām nav nekādu variantu tad lūdzu iesakiet kādu video karti pirkt (Ne vairāk par 30Ls) man 256MB es domāju kādu 512MB karti , bet ne vairāk par 30Ls.... Help.
  8. a datoru pec uninstall restarteet?
  9. Lūdzu Palīdziet!!! Es tulīņ kritīšu lielā PANIKĀ! + Ja nav grūti pasakiet kā pārinstalēt video kartes driverus? piem. man ir 2006 gada driveri a es ienstalēr gribu 2010 gada... atradu instalaciju bet nesaprotu ko darit!?
  10. Čau , ir problēma! Spēlēju CS metu Smoke Granade Kaut kur , viņa atsitās pret sienu trāpa man tieši pie kājām un uzsprāgst... HOP , un kaut kāda figņ* sākās. 1. Skatoties jebkuru Filmu ir tāda takā ļoti maza restīte priekša (kr4 1000... zaļu maziņu kubiku) un es nezinu ko darīt. Viens saka ka pakaļā , otrs saka ka driveri.... trešais vsp neko nesajēdz... nu lūk tā... tad ir tā - 2. Spēlējot CS man kaut kā tā rādas viss apkārt.... Ļoti traucē spēlēt CS... ********* Kur ir problēma? Ko darīt? (IZŅEMOT PIRKT JAUNU VIDEO KARTI) <--- šo variantu pagaidām aizmirstiet. Man Aizvēsturiskā Video Karte - RADEON X600/X550 Series (Microsoft Corporation - WDDM) nu tāds nosaukums ir ierakstīts Device Manager ... Help. Palds Jau Iepriekš. + Tie kuri nezin un grib vienk. uzdir*t kaut ko tad varat droši NESKATĪTIES! Ūn es tagad atceros ka es izdzēsu kaut kādu opengl... no system foldera un tad pēc laika sākās šitāda te štelle. Iespējams ka tas opengl arī ir vainīgais no tā system foldera. ir tāds wh opengl agrāk spēlēju ar viņu tad gribēju izdzēst un sanāca ka izdzēsu no tā system.... :lolza: :lolza:
  11. Čau Kāds nezin kur nopirkt Samsung mini Protable speakers (tumbas) (PRIEKŠ TELEFONA) Ja vajag precīzi tad Samsung s5230 Tumbas (mini protable speakers) kāds pārdod varbūt? iedodiet link ss.lv vai zip.lv vai jebkur ... vajadzīgas Tumbiņas priekš Samsung S5230!
  12. Čau , Es gribu zināt ir vispār iespējams DDR2 RAM 3072mb (3GB) es vienkārši nēsmu redzējis ka ir tādi 3072mb. karoč ir tāds 3072mb (3GB) Ram priekš DDRII (DDR2) kaut kā pirmoreiz redzu tādu 3072mb RAM
  13. Sliš tu gudriniek. nepatiik neskaties pagriezies AIZVERIES! lo*s. atradies te ģēnijs. es vienk. gribu zinat. čista tev darit nav ka tik dirsties kaut ko vissapkart. priduraks.
  14. Tas par brīvu? un tur jaspiež domena izveidošana ja?
×
×
  • Create New...