ANALGINS Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 iesakiet kadu sistemas optimizacijas tuuli ar ko varetu satirit regjistrus startapu un parejo drazu, tiko parbraucu ar kkadu wanabe free tuli pari, atrada nedaudz zem 1k netiru regjistru un lai removotu tos prasija nopirkt tuli.. skaidrs ka diena ka nepazistamu tuli nemeginashu lietot kurnuvel pirkt.. padalieties pieredze ar tiem softiem, un ka optimizet sistemu ta lai lieka draza neestu liekus resursus.. shobrid strada ~30 procesi, ticu ka vel kadus 5-10 varetu atrubit, tik nezinu kurus drikst Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 CC Cleaner. Procesus jau visforšāk tīrīt ir ierakstot gūglē nosaukumu un izdomājot, vai to vajag, vai nē. Vismaz pats zināsi, ko atstāj, ko nē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikaso Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 Pats izmantoju TuneUp Utilities 2007. Ir pieejamas arī 2008 un 2009 versijas, taču vecā man patīk labāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 (edited) Nah negribās nevienam ļaut grābstīties gar maniem reģistriem lai arī kādu performances uzlabojumu viņi nesolītu, visu kas nepieciešams ir iespējams izdarīt ar 1337 kombināciju taisnas rokas + google. Edited November 18, 2009 by el_Moerto Link to comment Share on other sites More sharing options...
cSpoks Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 CC cleaner ideāli! Iztīra visus reģistrus un nevajadzīgos failus. Ideāls tūlis. Pašam šodien riktīgi sāka kompis brezmzēt, iztīriju un iet ideāli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hikkii Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 TuneUp Utilities 2010 CrapCleaner = CCleaner Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 Vispār jau ne CC Cleaner, bet CCleaner, bet nu es arī to pašu ieteiktu. P.S. Kas ta Tev, linux apnika? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted November 19, 2009 Author Report Share Posted November 19, 2009 linux nav nekur pazudis, esmu geimeris un krameties ap wine man netikas, piedevam dzivoju uz kastes kas nav isti mana Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted November 19, 2009 Report Share Posted November 19, 2009 (edited) Uniblue speedupmypc Uniblue registry booster Uniblue driver scaner +spybot search and destroy = ideāla kombinācija, tiko kā pats visus šos izmantoju un kompis diezgan manāmi paātrināja savu darbību. Tas arī varētu būt dēļ tā, ka gadu viņu nebiju izmantojis un man bija ap 4000 visādi lieki sūdi atrasti, kas tika izdzēsti lol sorry, bet neizlasīju, ka tev vajag atrubīt procesus, bet nu varbūt kādam noderēs šie ''tīrīšanas līdzekļi'' Edited November 19, 2009 by bullet Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted November 19, 2009 Report Share Posted November 19, 2009 (edited) my bad Edited November 19, 2009 by icecube Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now