HyperBoy Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 man ienaaca praataa, kura speele gignieshiem shkjiet vislabaakaa. Man vislabaak patiik Knights of the Old Republic 2 : Sith Lords vislabaak man patika, ka ir izvele ko dariit, ka mpaliidzeet, kam nee, kaa runaat. Shii speele man shkjita interesantaaka, nekaa lasiit labas graamatas, vai skatiities labas filmas. Sho speeli izgaaju un uzreiz saaku pa jaunu Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 PONG bet ja luukojamies naakotnee, tad The Elder Scrolls IV Oblivion houmpeidžs - uzmetiet aci awardiem skriini - te uzmetiet aci mežam un zālei. un lightningam. bet vispār - ne jau tikai grafikas dēļ to spēli būs vērts pirkt un spēlēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
hydro Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 man arii patiik Elder Scrolls III un arii nakoshie Link to comment Share on other sites More sharing options...
stumbrs Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 warcraft 3 bet no taam kuras gaidu ff xii Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 Final Fantasy VIII, ja jau prasa tikai mīļāko. Hard to tell from my avatar, isn't it... varu ielikt bildīti uz manu mīļāko summonu. Spēle 1999 gada btw. agrāk likās ka esmu drausmīgi līdzīgs galvenajam varonim, bet tagad nesen sākot spēlēt sapratu ka tā vis nav, drīzāk man toreiz gribējās viņam līdzināties. Likās tāds cool. Tagad saprotu ka esmu daudz coolāks Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 Hearts of Iron II Kaapeec ? Jo varu piepildiit savas sleeptaakaas veelmes Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 Diablo2: Lord Of Destruction šī spēle man nešķiet vislabākā, bet mīļakā jau noteikti, dažreiz kad uznāk nostaļģija mēdzu atgriezties Diablo plašumos, protams, ar assasinu. labākā spēlē un varbūt pat mīļākā nākotnē rādās, ka būs tā pati EDDa pieminētā The Elder Scrolls IV Oblivion, III daļu spēlēju, bet tie plašumi man bija par lielu, mēnesi varbūt paspēlēju un tad metu mieru. lai izbaudītu to Morrowind skaistumu būs vajadzīgs neliels upgrade videnei, tākā sāciet krāt naudu Link to comment Share on other sites More sharing options...
hydro Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 izskataas zbis speelee Hearts of Iron II !! un LoD arii ari laba! pats esmu dabuujies savaa laika katram cilveecinjam 99levelu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 Commander Keen 4... Protams, nav jau nekaada uuber advenceetaa, bet klasika tomeer p.s. Nav jau daudz taadu speeliishu, kur, iekaapjot gliemezha sudaa, tu nomirsti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 CS 1.6 taksh un vel Heroes of Might and Magic III Armaggedons Blade Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 CS 1.6, Warcraft 3, Crazy Taxy 3, Natural-Selection, GTA San Andreas! Star Wars Jedi academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 morrowind's... viennoziimiiigi Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeLancer Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 nemaaku vienu izveeleeties, tomeer speeles ir daudz un dazhaadas. 3 nomineeshu q2 - noteikti daudzi bljaus, bet tomeer my fav, kas pashi ir ilgi speeleejushi sapratiis cmr2 - pirmais rallis kursh bija patieshaam labs, arii visilgaak speeleetais d2lod - visvairaak speeleetaa, miiljotaa, un reizee ieniistaa speele, manaa necilajaa geimera dziivee. (d2 faniem ieteiktu - http://www.planetdiablo.com/teknokyo) btw peec manaam domaam, speeles nevar veerteet peec grafikas kvalitaates, man kaukaa taa grafika iipashi nepish. galvenais lai pati speele buutu baudaama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 Cs viennoziimiigi. Kapeec... jo vinjsh sux Link to comment Share on other sites More sharing options...
SKA Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 q2 - spaarda commandos 1,2,3 - tur jadomāā:> Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 q2 - spaarda commandos 1,2,3 - tur jadomāā:> pa to Commandos pilniibaa piekriitu.... tieshaam laba speele... zheel ka vairs turpinaajumu nav... ceru, ka buus! speele, kur jaadoma, jaakombinee kustiibas, arii taktikai jaabuut... iisumaa - owns! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 nedaudz taa kaa jaapiekriit duham Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest TradeMAAK Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 (edited) Final Fantasy VIII, ja jau prasa tikai mīļāko. Hard to tell from my avatar, isn't it... varu ielikt bildīti uz manu mīļāko summonu. Spēle 1999 gada btw. LOL, citi summoni ir krutāki, teiksim DOOMTRAIN! Vai, piemēram, Odin, bet nejau tā vecene, kura izskatās kā no lēta hentuča izrāpusies. agrāk likās ka esmu drausmīgi līdzīgs galvenajam varonim, bet tagad nesen sākot spēlēt sapratu ka tā vis nav, drīzāk man toreiz gribējās viņam līdzināties. Likās tāds cool. Tagad saprotu ka esmu daudz coolāks He he, man arī likās, ka viņš r0x, bet tad sapratu, ka citi čari r0x vairāk, teiksim Fujin vai OMEGA (OMG) WEAPON!!111337 Starp citu, es viņu novācu. Runājot par topic. Mīļākā spēle vispār - līdz šim TES: Morrowind. Domāju TES: Oblivion būs vēl labāks, bet tad jau redzēs! Arguments - skaistums, atmosfēriskums, rīcības brīvība un construction set! Edited August 14, 2005 by TradeMAAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
answer Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 Age Of Empires II Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reno Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 silent hill 1,2,3,4... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moonlight Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 Strategy - (nu vnk bez tam nekadi nevaru uztikt) Pamatojums?Izraisa domashanu. Red Alert 2 , Heroes 3 (Shadow of death) , Cossacks , C&C, Diablo2 , Lineage2. un vēl daudz dažādas. Driving - Colin Mcrae 2 , Colin Mcrae 2005 , GTA SA , GTA Vice City , NFSU2, Motocross Madness un protams vēl visādas. Vēlaties pamatojumu? Patīk dauzīt mašīnas un močus. Sports - NBA 2005 , NHL 2005 , FIFA 2005 , Rugby , Tiger Wood PGA Tour. Pamatojums? Saspēlējos sporta speles un tad trennējos dzīvē , bet ja nopietni , tad visvairak dievinu NBA un NHL , jo ar tiem aizraujos arī dzīvē. Shooting - Hitman Contracts , Counter-strike 1,5 & 1,6 , No One Lives Forever , Return to Castle Wolfenstein , Call of duty , Medal of Honnor , Unreal tournament , Doom 3. Manuprāt, šeit pamatojums nav vajadzīgs. Tad nu vēl dažas - * The Sims Hot Date. Pamatojums? Varbūt tāpēc, lai zinātu kā ar meiteni būtu vēlams uzvesties randiņā. * Sims 2 , Pamatojums? sk. iepriekš. * Sim City , Pamatojums?Kurš gan šad un tad nav vēlējies uzcelt savu pilsētu. * Sim Coaster , Pamatojums? Arī atrakciju parku gribās pabūvēt. * Štirlics 2 - nav komentāru. Šoreiz nebiju slinks , . Tas nu laikam arī būs viss. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 nav man miiljaakaas speeles, visas besii Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted August 14, 2005 Author Report Share Posted August 14, 2005 * The Sims Hot Date. Pamatojums? Varbūt tāpēc, lai zinātu kā ar meiteni būtu vēlams uzvesties randiņā. Un paliidz?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moonlight Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 Un paliidz?? ar jau visadi gadas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrugDealer Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 ka es jums saku labaakaa speele ir "Sven XXX" kr4 googlee atradiisiet download lapas ja pamekleesiet aa un var divataa mochiit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now