Jump to content
GIGN Forum

hydro

Mirstīgais
  • Posts

    502
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by hydro

  1. hydro

    Ingress

    E, tas nozime, ka man ir jaiet laukaa un jasatiek random cilveki, kuri mani uzkachaas? Like, man ar viniem ir jaruna IRL?
  2. Kamēr Liepāja tik līdz spotam - tuss jau bija beidzies. sosad
  3. hydro

    Purva Filma !

    Zinot cilvēka būtību es netaisos izklāstīt visas filmas detaļas. Vienreiz jau šādu kļūdu pieļāvu un rezultāts bija nozagta ideja. Un radio ēterā izskanēja mans šovs zem cita nosaukuma bez manas līdzdarbības. Es negrasos parādīt scenāriju un galvenās detaļas. Viss, kas ir jāzin par filmu ir uzrakstīts tur. Tas katrā ziņā ir back-up plāns. Naudu var atrast citās vietās. Man tiešām ir jums jāpārtulko viss tas uzrakstītais latviski ? Pieredzes trūkumu var tikai un vienīgi likvidēt ar darbību. Izlasīt movie production 101 varu arī internetā nevis 3 gadus mācoties augstskolā. Man nav laika nodarboties ar draņķīgām īsfilmām. Vēlreiz uzsvēršu, ka projekts ir sākuma stadijā un treileris top. Neceru, ka būs kāds ziedojums pirms treilera izlaišanas. Kapteiņus Acīmredzams es palūgšu nepostēt, bet pārlasīt vēlreiz indiegogo kampaņu un viņu arī saprast. NOĶER DOMU. Edit: Es pa mēnesi nokuriju vairāk par 2k $ So yeah.
  4. hydro

    Purva Filma !

    Anotācija arī ir domāta kā loglains. Well, cūciņ, bez tiem diviem pēdējiem teikumiem varēji iztikt. Bet, ja jau tev tik ļoti patīk ēst otru latvieti, tad varbūt ir vērts sākt ar kādu sev tuvu cilvēki, m?
  5. hydro

    Purva Filma !

    Čau čaļi! Vēlējos palūgt jūsu visu palīdzību. Ir sācies neliels projekts. Filmēsim filmu. Mūsmāju mistiku/šausmeni. Mums ir nepieciešama lielāka popularitāte un atbalsts. Gan materiālais gan morālais. Viss šis ir tikai pašā sākuma stadījā. Treileris un mājaslapa vēl tikai top. Sīlāka informācija - http://www.indiegogo.../lucidnightmare Filmas anotācija - "Someone or something has crawled out of ground. Ghost activity. Time anomalies. Dimension change. Schizophrenia. And more. All taking place in graveyard. What is it all about?" Vēl pāris vietas, kur ir iespējams sekot līdzi notiekošajam: http://www.facebook.com/LucidN1ghtmare https://twitter.com/LucidN1ghtmare http://www.draugiem.lv/lucid-nightmare/
  6. hydro

    Pavēste no policijas

    Piekukuļo pastnieci Nē, nu srsly - piekukuļo. Iedod šai pičaku un darīts.
  7. hydro

    Smite

    Atpastējiet uz Liepāju ar kādu keyu y0-
  8. Es domāju, ka vajag lejā. Augša ir forši, bet patālu no mašīnām. Un tie galdi jau nu mums TIK ĻOTI nav vajadzīgi arī. Vienmēr esam ka mežveč` uzvedušies un ir ok. Un tā koka būda,kurā visi tusēja ir tīri najs. Rotācija notika 24/7. My vote goes par leju. P.S. Liepāja veic pēdējos sagatavošanās procesus un brauc ārā approx pēc 1h. Cya @ GIGN12
  9. Bencik, nerzulz ir no Liepājas SCTG crew ! No further explanations needed.
  10. WAT IZ DIS ? Liepājā gribat tusēt? Nu ar ko lai sāk... Pirmkārt jau viss ir jāsaplāno ar Virsaiti Sesku. Viņš mums tāds tramīgs un uzvilkts pēdējā laikā. Katru dienu redzam viņu ar savādākiem sūnu uzplečiem ( tie, kuri nezin, sūnu uzpleči ir prestiža lieta šijpus Ventas un to maiņa nozīmē pārvērtības ). Otrkārt, Saldū nāksies pārsēsties uz karieti līdz Grobiņai. Pēc Grobiņas ar kājām nāksies pārbrist dižpurva pirmo un otro ieloku. Pāri trešajam uz ceturtajam esam pārbūvējuši pāri jaunkoku tiltu. Treškārt, Liepājnieki var izskatīties savādāki un dažiem ir savādāka humor izjūta pret iebraucējiem un citiem ceļotājiem. Daži pat teiktu, ka tā ir ļauna. Iemest ar lielu čiekuru kādam pa ceļiem skaitās milzīgs aizvainojums. Par šo sīkāk izstāstīšu, kad tiešām būs noskaidrojies par vietu. Atliek gaidīt Jaunsaimnieka Kārļa televēstuli.
  11. hydro

    Konkurss

    Pilnībā piekrītu augstāk minētajam! Mums, Liepājā, tagad ir garumzīmes arī !
  12. Paļubomu, ka es varētu būt.
  13. Oh shut the fuck up. Jūs galīgi neviens nevelkat par zāles un "legālās zāles" tēmām. Get your facts straight. Dievs ku` jūs esat aprobežoti. Gribat zināt sīki un smalki par zāli un legālo zāli ? Pajautājiett. Man ir zināmi visi plusi un mīnusi abām. Nu ne gluži visi, cuz, like, visu zināt nevar. Bet bulšitu par to, ka tas noved pie stiprākām narkotikām nu gan nevajag stumt. Papētiet cik cilvēki "'ārstējas" no zāles un tieši KĀPĒC ārstējas. Varu pateikt priekšā - lai viņus neiemestu lielajā mājā. Tos, kurus noķer ar zāli nostāda fakta priekšā - vai nu maksā sodu/ej sēdi vai arī uz ''rehab''. Viss! Vairāk nekas. Varbūt kāds minimāls procents savā galvā ir ieņēmuši un paši aizgājuši ārstēties dažādu apstākļu dēļ ( laulātajam/draugam/večiem lai pierādītu, ka nepīpēs n šit ). Ir daudzi varianti. Bet lielākajai daļai ir nozīmējums no tiesas. GET YOUR FUCKING FACTS STRAIGHT. Es jums no galvas varētu disertāciju uztaisīt par zāles + un -. Varbūt gign tusā parunāsimies pie kāša?
  14. Ha! Nu ko puikas, Liepājā šādu problēmu nav. Te visas aktu zāles un ziepju gabali atceļos pēc pāris simtiem gadu.
  15. Liepājas oficiālais pārstāvis labprātīgi uzGAJMotu. LIEPAJA FUCK YEAH !
  16. LIEPAJA FUCK YEAH ! Nu aptuveni taa.
  17. Es juus visus pievienoju kauna deelim par kauna deelja izveidoshanu ! Gz guys Liepajas logjika rullee !
×
×
  • Create New...