Pinky Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 ja es pareizi sapratu, tad tas kex dzeltanajaa maikaa, kursh guleeja blakus savam veemekliitim, bija flashback nee, jautri, jautri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 lol, tad jau laikam kaads paardzeeries ar ir bijis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mader Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 njaaa pasaakums laigan ar stapgadiijumiem bet bija vienk PS vareeja tikaij buut bik vairaak tautasz TB tik daudzi vareeja arii neaizbraukt prom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 em nu ta dzeram daudz (laikam es biju labakais) gaja jautri vakara pastaiga ar bij jautra Protams labakais bija Macho, izcelas ar visu ko mak un nemak Cik vel dzirdeju tiku iesaukt pa "Pasakuma Talismanu" Tas ta loti isi sakot. p.s. Mader tavs avators k-ko atsauc atminja Link to comment Share on other sites More sharing options...
mader Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 Deadalive ===> diez zin ko )) protams macho bija visu dienu NAGLA ar asuminju un tupaku otraa galaa bet tas taa jaaa tas ka tu tiki saukc par pasaakuma talismanu arii i taisniiba me jau centaa s tevi bik aizstaaveet bet nu ko pidinjiem ieskaidrosi ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShikakA Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 Nesliktas, nesliktas bildes!!!!!! Vareetu luudzu atklaat niku tam dzekinjam kursh bildeee ar nr. 100_6827 ???? Redzeeta seja!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Symbiote Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 Freelancer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 Noskatijos bildes izskatas jautri ja ir "%", radas tikai 1 jautajums, tur bija tikai 2 dudas ? Yup, ritiigs pimpiishu vakars, jo taas duudas aizbrauca prom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Latinshj Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 gribetu redzet to filmu bet macho uzlika pass nezinu kad pateiks ari tiem kas nebija tusa Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 pasākums bija ljoti ok. Žēl, ka bija jābrauc prom, bet nu sorry. Man viss patika, ja neskaita kaa viens pidarasts naktii ienesās gulamtelpā un sāka kaut ko gruzīt par matraci. Tas depresīvais tipiņš man tiešām apnika. Mēs ar [uberPro] mazafaka nolēmām ka viņš būs jābano, tikai nezinam vēl uz cik mēnešiem. Ā uzzināju cik outlaws (realniks) ir loģisks un ar jurista dotībām apveltīts cilvēks. vinja loģikai neviens nestāv blakus prieks, ka Koška nepielējās līdz bezsamaņai, prieks par labo atmosfēru u.t.t night es nesaprotu kas tu koškam māti tur tēloji vai kā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeLancer Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 oi es tajaa bildee izskatos pat paaraak stiliigs btw Shikaka vareetu buut ka esam tikushies, vienreiz vienaa paseedeeshanaa "Gotlandee" kaadu laicinju apakalj, a mosh nee Link to comment Share on other sites More sharing options...
inevitable Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 (edited) iipashs labums ar no vinjaam nebija. izskatiijaas peec lezbieteem, bet varbuut arii bisex nu forshi, ne iipashs labums??? edit: btw, manupraat, pavisam kopaa tomeer 4as Edited August 24, 2005 by inevitable Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 man radas jautajums anfisai, kaads skaitaas ipasais labums? meitenes muus naktii izklaideeja ar deju auto-gaismaas. katraa zinjaa bija reaali jautri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 ble, izstaas ka jautri gaja, zhel ka man bija jabrauc uz vecpiebalgu (nu tur ari gaja jautri), bet nu... ka es butu gribejis jus futenee padraadeet Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeLancer Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 nu tik viegli tev vis nebuutu tur muus padraateet, tur galu galaa bija vairaaki pro pleijeri Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShikakA Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 btw Shikaka vareetu buut ka esam tikushies, vienreiz vienaa paseedeeshanaa "Gotlandee" kaadu laicinju apakalj, a mosh nee Neeee, Es tavaa skolaa maacos =]=]=] Zubkins Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 LoL ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 25, 2005 Author Report Share Posted August 25, 2005 spiti ieskaitot iznaak tak 3. bet man radaas taads pats jautaajums. iipashs labums ar no vinjaam nebija. izskatiijaas peec lezbieteem, bet varbuut arii bisex STULBAA DURA. Ko TU zini? Tu tur nebiji. Iipashs labums... kaa kaut ko tik idiotisku var vispaar pateikt.... *runaa spalgaa debiilaa balsii* "izskatiijaas peec lezbieteem*. Tipa tu kaadreiz esi speejusi kaadu lezbieti atpaziit. Mazaa daune ar mazaam dauniskaam domaam. Kluseejusi buutu. Bljedj es te vislaik vareetu rakstiit "stulbene stulbene stulbene", jo tas ir "by far" stulbaakais ko tu jebkad esi pateikusi, pat zinot ka tu nekad neko gudru nesaki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Latinshj Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 macho bus iespeja kkad noskatities to video? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 25, 2005 Author Report Share Posted August 25, 2005 tev toč nē Link to comment Share on other sites More sharing options...
Latinshj Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 to password ir iespeja izkost? Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 Nu ko tu aaksties - ja saka neredzeesi, tad neredzeesi. The same as me Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 inevitable, krish, macho - nu lol. tas bija tik taa ironiski teikts. ne jau taa ar tas bija domaats. >_< Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 Labi ka to paroli var uzlauzt kaut gan laicinu vajag Link to comment Share on other sites More sharing options...
Latinshj Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 rembo tu jau uzlauzi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts