macho Posted July 9, 2009 Author Report Share Posted July 9, 2009 Kas attiecas uz cilvēkiem, tad nav nekādu superierobežojumu. Vienkārši ir mazāk gaidīti cilvēki, teiksim Garsho alus, kas ir visu jaunais labākais draugs un ir vairāk gaidīti cilvēki, teiksim Natijs. Un vēl ir cilvēki, kuri, ja neieradīsies, tiks giljotinēti, teiksim vbyuer. GEAR - tas par bisi bija samuray jociņš. Viņam tādi nekad nav sanākuši un principā vienmēr grozās ap bisi, šaušanu un cūkām. Nav pārāk plašs lauciņš, kur izvērsties. Neviens tevi tur neaiztiks, ja nu vienīgi tu tur kaut kādu huiņu sāksi taisīt (kā to darīja klients (tas kurš tika ownots mortal kombat mūvijā)). bīfijs neko nav ierakstījis, es ceru, ka viņš arī ieradīsies Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 Ehh tas Biifa finish man liekas ir nemirstosha lieta PAr tiem, kas te domaa braukt vai nebraukt atgadinashu laikam pagajusho gad atbrauca divi chali, nikus neatceros, bet abi guleja vienaa teltii nostaak no parejiem,sarunajas savaa sarpaa, ar mums nedzeera, reaali ja tieshaam nevienu nepaziisti apdomaa vai braukt, mums tad nekas pasham pasakums buus neizdevies Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 9, 2009 Author Report Share Posted July 9, 2009 ja? es tādus neatceros, kuri tad tie bija? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEAR Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 Patiesībā,ja es tur arī brauktu tad arī sapazīties Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 klients bija laikam iznjemums, bet nu ja piedodama leita kadaa stadija vinjs tur klida apkart parcik planoju ierasties tad ertak butu 21-23 datums, un pie diviisha, jo vel bonusaa 300km (turpu shurpu kopa njemot) braukt pret ta jau jaukajam izmaksam nav forshi protams ka jau katru gadu meginashu sakudit parejos sctg, un iedvest velmi braukt padzert alu buutu jauki ja varetu nospraust to vietu, tad varetu +- sakt kko rekjinat cik daudz naudu pa bbp varu ieliet vederaa un cik japataupa gignam janugadijuma sctg negribes braukt, es domaju ka 3 aazhus no Liepajas (purva - kaa to sauc oddinjsh) varetu pavilkt liidzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 (edited) Tam vienam chalim veel bija taada kruta nagene ar 3 baltaam stripaaam Edited July 9, 2009 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=ETRmX8TR73Q mind, bieži tā izklaidējies ar draugiem? n00ke, gribi teikt, ka tas ir mind? Par teemu! Takaa man ir baigais slinkums un laika truukums varbuut kaads var pateikt, kuru datumu noleema un atrashanaas vietu? Pladies jau ieprieksh! Link to comment Share on other sites More sharing options...
quickaim Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 (edited) Baigais gaisa gabals un vienkārši nav tādi apstākļi. Aizbraukt gribētu, domāju, ka jautrība sistu augstu vilni. p.s. Dzīvoju Kuldīgā. Edited July 9, 2009 by quickaim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garsho alus Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 quickaim Tu nedzīvo Saldū? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 MIND`s ir nenormāls. http://www.youtube.com/user/niggaplease133...l/2/0DV37-dvAa0 Tur ir 3 video. :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
quickaim Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 Lai kā negribētos spamot, atbildēšu. Es neesmu Elgars, jau labu laiku lietoju šo niku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEAR Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 (edited) http://www.youtube.com/user/niggaplease133...l/2/0DV37-dvAa0 Tur ir 3 video. :/ aaaw shit :/ , lol es vēl domāju,ka man viss nav kārtībā. quickaim- tev ir tuvāk nekā man,es Liepājā dzīvoju btw: vnk nevarēju to visu nepateikt Edited July 9, 2009 by GEAR Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 Tas ir minds, vai arī zināms kā emo... Tie 2 čaļi laikam par ko iet runa ir kefīrs ar savu draugu. Es arī iespējams aizbrauktu, bet ceļš ir tāls no Talsiem un man tā jau mašīnā ilgi braukt nepatīk. Ja neuzrodas, kas tuvāks, tad es neierodos. Bet novēlu jums labu atpūtu un izklaidi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 nemīz, paņemsim daudz maisiņus līdzi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 omg chikstulji, es jau kalju planus par talako versiju un shtukoju kur naudu raut, a te chalji chikst ka vinjiem ir vismaz pa 140km kopa isak jabrauc neesat mikstie, gign jaunaisgads tapatas notiek forshakajaa laikaa, ir forshi tiesi pirms skolas turpinasanas atlaist pedaljus ar lidzigi domajoshiem cilvekiem, nu ja ne lidzigi tad what eva XD skatos ka sctg crew tadi neaktivi, founderis augusta beigas dodas uz daniju taka ir viena vieta uz 50vs50 briiva, varetu kadu sakarigu kaklu pakjert no liepajas, ja atkritis hydro ar ordii tad ir 3sloti briivi.. eu bet tie kas doma ka varetu shito realizet, lugshu te lieki nepirst bet rakstit pm! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 Tak uztaisas atsevishku topiku pie pasakumiem piem. - Kurzemnieki + auto ! Tur ari visu atrunajat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garsho alus Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 (edited) Man kopā sanāk braukt 600 km! Nu tas ir turp un atpakaļ. Edited July 9, 2009 by Garsho alus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 Neviens tev neliek braukt. Beigsiet vienreiz te īdēt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 Kas tu esi? negribi nebrauc. Alise pie divīša uz prastu dzersanu atkratījās 140km Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garsho alus Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 es teicu, ka nebraucu? iemācis lasīt Es tikai pasaku cik ir jābrauc, netaisi drāmu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
entw Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 Klau čaļi man ir tāds piedāvājums, atceros, ka vienā tusā jūs visi sanācāt no rīta pie RIMI, stirnu ielā purvciemā, un tur sagaidījāt viens otru un braucāt kad tas peintbols, so jūs nevarat atkal kaut kur purvciemā saskrieties tipja tikšanās punktu, un es varētu pieskriet uz 10minūtēm pie jums, ātri iepazītos, jūs man nopirktu kādu aliņu, atlagojumu par pērlēm un viss :] Uz pašu divu dieu tusu nekādīgi netieku, vecums <c> wl.media no mana profila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 (edited) btw...2 dienu pasākums pa defu? P.S es pēdējo reizi kautkad, ja atcerēšos, iesū iečekot to pludmales pasākumu..domāju, ka būtu pat iespēja noīrēt visu uz tām dienām pa ~ 150 ls...reāli no katra 3 ls nebūtu traki. Edited July 9, 2009 by rusty Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 nu vispār jau 3. piektdien vakar pusē ierodās, sestidne visu dienu tusē, svētdien ap pusdienlaiku aizbrauc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 nu gjeograafiski mans huds atrodas tuvak neka erika latvijas vidum.. es katra zinja butu priecigs uznjemt pie sevis visus + shogad buuutu shadi tadi parsteigumi Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 (edited) Tas ir tiešām pozitīvs aspekts. Tomēr degviela nav pa velti, un vēl tas, ka dyvīša hudā neesmu bijis ja būtu jābalso, tad būtu par dyversanta variantu Edited July 9, 2009 by HyperBoy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now