Kefiirs666 Posted August 23, 2009 Report Share Posted August 23, 2009 Spalva normāli izturējās mašīnā, kaut vai bija galīgi nost... Starpcitu cik ilgā laikā varēs jau dabūt pirmās bildes/video? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fr0zen Posted August 23, 2009 Report Share Posted August 23, 2009 Nea, iekapjot mashina momentali atrubijos + uz majam nemaz neaizbraucu XD Galvenais, lai lkm Frozen pasaka kadu suu vini tur kupinaja :D P.S. Spitei milzum liels paldies par ibumetinu, tas tiesham palidzeja Pēc pāris šķērsotiem purviem, liepāja ir mājās un atskaitītjās virsaitim. Krievijas More bet nekas TĀDS mums nebij, diemžēl.. Kopumā super pasākums Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted August 23, 2009 Report Share Posted August 23, 2009 jā sakopies esmu, sāni nobrāzti vairāk kā man likās. un drausmīgi smirdīgi pirdieni nāk, tā nav bijis ļoti sen bet pasākums bija labs Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted August 23, 2009 Report Share Posted August 23, 2009 sctg ir atkal atpakal purvaa, parlaimi dzips nepieviila un vis bija ok aa jaa, sctg taks palidzeja pwnot pretinieku komandu, un macho kaa vaatu sargs, tikmer mierigi dzeera sacu dzeamo, skiet ka taa arii neviens vinjam vartus neiesita, un piesolitos 100ls par golu taa ari neviens nedabuja random suuda beigas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted August 23, 2009 Report Share Posted August 23, 2009 XD2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 23, 2009 Report Share Posted August 23, 2009 esmu ar mājās un ar visām tiesībām kabatā betnu, psc, cik menti pa ceļam bija liels paldies visiem par labi pavadītām dienām, pasākums bija super p.s. pa kalnu šogad ļoti daudzi ripoja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefiirs666 Posted August 23, 2009 Report Share Posted August 23, 2009 Starpcitu Odiņ - kur tu hostēsi visus video? Šeit pat GIGN'ā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted August 23, 2009 Report Share Posted August 23, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted August 23, 2009 Report Share Posted August 23, 2009 Vienkārši līdz Iecavai viss mierīgi, neviena policista © worm. Bāāc tik daudz ko stāstīt, no sākuma notepadā jāuzrakstā, un tad var likt iekšā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted August 23, 2009 Report Share Posted August 23, 2009 Futbols šogad nebija no tiem labākajiem, bet emocijas šajās bildēs izsaka visu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted August 23, 2009 Report Share Posted August 23, 2009 (edited) Bildes jau aizceļoja pie uaaDA , gaidu video. EDIT: lol - tai bildē izskatās nevis futbols, vet bumbas skējiens par izdzīvošanu Edited August 23, 2009 by Dj_erix Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted August 23, 2009 Report Share Posted August 23, 2009 (edited) hahaha bildes. es ir piekusis Edited August 23, 2009 by JimBugA Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 23, 2009 Report Share Posted August 23, 2009 Teddy is a spy! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted August 23, 2009 Report Share Posted August 23, 2009 es nesaprast kā nakeds neaizķērās Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted August 23, 2009 Report Share Posted August 23, 2009 YOU DID WELL! ps: iespera zibens un ripoja dzimmijs no kalna! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted August 23, 2009 Report Share Posted August 23, 2009 Esmu mājās. Baļķis bija laba lieta un tas sūda grāvis arī Es gribu redzēt to sitienu, futbolā, ka es Kefīram pa seju trāpiju XD2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted August 23, 2009 Report Share Posted August 23, 2009 LOL teddy futbola speeli njem nopietni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted August 23, 2009 Report Share Posted August 23, 2009 LOL nahuj Teddy's skrien uz otru pusi? Viņš taču bija apģērbto komandā. Faking spiegs noteikti. P.S. Vārti vienkārši bija unikāli. 50cm plati + divi džeki iekšā. Bļedj sit kā gribi, netrāpīsi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted August 23, 2009 Report Share Posted August 23, 2009 Šī bilde tapa jau prom braucot. Samurajs vēl priekšā... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted August 23, 2009 Report Share Posted August 23, 2009 (edited) gaidu bildes, atsauksmes pozitivi tikai zheel ka nesanaaca 6dienaa buut veestules, raru uztaisiishu, kaa jau soliiju Edited August 23, 2009 by Alise Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted August 23, 2009 Report Share Posted August 23, 2009 Nemāku uzrakstīt, cik foršs pasākums bija Spite, sorry par to krēslu. Es nākošgad kaut 10 tādus nomazgāšu, ok? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted August 23, 2009 Report Share Posted August 23, 2009 (edited) Oddish, tu no video mani nevari izgriezt? Es tur pārād daudz biju ieņēmis uz krūts, tāpēc tur nekā laba neredzēs Edit : Pasākums bijs vienkārši super! Varēja ierēkt. Spalva spārda Edited August 23, 2009 by Endijs_Dzerkalis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 23, 2009 Report Share Posted August 23, 2009 (edited) njā, izdzēru aliņu vienu, tagad sāk purināt sorī Doktor par olu samīcīšanu p.s. bet nebēdā, šim gāja ļaunāk Edited August 23, 2009 by Deadalive Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 23, 2009 Report Share Posted August 23, 2009 es vēl joprojām esmu priekšā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted August 23, 2009 Report Share Posted August 23, 2009 Deadalive, paldies!!! Labi ka biju piekodien un daudz nejutu savādāk žopa būtu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now