HoLLow_LiFe Posted August 21, 2009 Report Share Posted August 21, 2009 man bija smagi... tiešām smagi, bet tad es atveseļojos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted August 21, 2009 Report Share Posted August 21, 2009 Koma Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted August 21, 2009 Report Share Posted August 21, 2009 BLA NO KURIENIES TU SHITO UZRAKSTIJI?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted August 21, 2009 Report Share Posted August 21, 2009 SRY par double post, bet tu taarii xeq neadevi 5ls... Tev paveicaas, ka tu bija @ ali bmw, a to vinsh tev kecenes novilktu... ES dzenu zosis.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 22, 2009 Report Share Posted August 22, 2009 vispārējā sukulība, vakar mani uzmeta un nevarēju braukt šodien centīšos piekāpt, iedzert ta ar jums gribās Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted August 22, 2009 Report Share Posted August 22, 2009 deadalive, cikos tu domā braukt? mož man ar jālaiž atpakaļ Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 22, 2009 Report Share Posted August 22, 2009 patīkami izsmējos ar hollowu par hivemaindu un vēl kaut ko. Tomēr vis labākais bija dubultironijas stāsts Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted August 22, 2009 Report Share Posted August 22, 2009 up in smoke ali, tas bija labs prikols, jaa un hivs jau nost bija 30min peec atbraukshanas Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted August 22, 2009 Report Share Posted August 22, 2009 (edited) Kaa es ieniistu r&r... Vinsh ir ljoti, ljoti nu ljoti neizdevies kalnaa kaapeejs, vai preciizaak labs leja ripotaajs... Vinsh normaalaa kondicijaa nostaajaas pie taa sranaa kalna un prosta noripo lejaa, es vinju vienreiz uzvelku augshaa un vinsh sveeti nosolaas, ka metiis riposhanai pa kalnu mieru, bet huju, vinsh panjem un naxuj noripo liidz pashai lejai, tad laikam mees ar hydro vinjam shljuucaam pakalj un stiepaam augshaa. BLAAA VINSH BIJA K.O. Runaajot par h!ve, jaa vinsh ljoti labi pavadija pasaakumu ali mashiinas pakaljeejaa seedeklii ar aciim ciet... Edited August 22, 2009 by LAVRx Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted August 22, 2009 Report Share Posted August 22, 2009 Haha, forši, ka kāds piekopj manas tradīcijas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted August 22, 2009 Report Share Posted August 22, 2009 Taas tradiicijas sucks hard. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted August 22, 2009 Report Share Posted August 22, 2009 Kopumā - proporcionāli maz tautas šogad, bet jautri tāpat Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted August 22, 2009 Report Share Posted August 22, 2009 Cik tad galu galā cilvēki bija? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHILLSIDE Posted August 22, 2009 Report Share Posted August 22, 2009 Es jau atvainojos, ka šogad nesanāca tomēr aizbraukt, bija savi iemesli, nākamreiz gan jau būšu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
preteklis Posted August 22, 2009 Report Share Posted August 22, 2009 dirseejs. taa pat visiem uz tevi pohuj Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHILLSIDE Posted August 22, 2009 Report Share Posted August 22, 2009 pretekli, tas ir pašsaprotami un neteikšu ka man kā tas rausta geek tu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted August 22, 2009 Report Share Posted August 22, 2009 sorry, netiku! drusku citas lietas bij! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted August 22, 2009 Report Share Posted August 22, 2009 (edited) Otrajaa dienaa nepiedaliijos, jo nevaru atljauties 2 dienas buhatj!!! Gribeejam brutaali ar 3 kvadracikliem piebraukt, bet sanaaca, ka mees uz jelgavas pusi aizmucaam... P.S. Gludekli nedzer!!!!!! r&r nu tu toch nedzer!!!!! Edited August 22, 2009 by LAVRx Link to comment Share on other sites More sharing options...
spalva Posted August 23, 2009 Report Share Posted August 23, 2009 Es esmu dzivs :D Kad bus bildes redzamas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
woxeN Posted August 23, 2009 Report Share Posted August 23, 2009 shit Lai vai kā gribēju aizmaukt,tomēr pirmspēdējā dienā uzradās svarīgas darīšanas un pļurkšs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted August 23, 2009 Report Share Posted August 23, 2009 Nu nafig juus te rakstat: "uj blja taa gribeeju aizmautk, bet man tur paraava pljutons (lasits svariigaakas dariishanas) un es netiku. We don't give a shit! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted August 23, 2009 Report Share Posted August 23, 2009 Exactly. Tie kuri bija var rakstīt, tie kuri nebija - atmaskas nevienu neinteresē. Ekskursija pa Mežotnes pilskalna pakāji stakli rullēja, it īpaši daļa, kur DrPepper's mēģināja šķērsot gravu ejot pa baļķi. Spalva, Tevi kefīra mutere neizmeta no mašīnas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted August 23, 2009 Report Share Posted August 23, 2009 Taa jau pasaakums tiiri ok bija. Es tikai neponjil, kas tie pa kakliem bija kas mani maajaas aizveda... tipa kaut kaadi Alises miesasargi vai kas tamliidziigs. Pofig vismaz visus alinjus iztriecu un maajaas tiku. Zheel, ka bija tik tumsh un es praktiski nevienu neredzeeju. Tos kurus jau ieprieksh zinaaju atpazinu, bet tos ar kuriem iepzinos chista peec sejaam neatcereeshos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted August 23, 2009 Report Share Posted August 23, 2009 cheers MATE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spalva Posted August 23, 2009 Report Share Posted August 23, 2009 (edited) Vincester Nea, iekapjot mashina momentali atrubijos + uz majam nemaz neaizbraucu XD Galvenais, lai lkm Frozen pasaka kadu suu vini tur kupinaja :D P.S. Spitei milzum liels paldies par ibumetinu, tas tiesham palidzeja Edited August 23, 2009 by spalva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now